évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Már születni sem lehet "csak úgy"

2010.10.07. 13:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

Már születni sem lehetne „csak úgy”?

 

 

Ágit letartóztatták, elvették az ő és a bábatársainak a telefonjait.

Vizsgálati fogságban van. Nagyon rég óta kérjük az államot, a minisztereket és a parlamentet, hogy szabályozzák az intézeten kívüli szülést, és adjanak szakmai kódot. Enélkül ex lex állapot van és bármi megtörténhet. Az is, hogy kommandósok hatolnak be egy magánlakásba és akciót kezdeményeznek civilekkel szemben. Hogy mi történt, azt a Párizsi Magyar Intézet igazgatójától tudom, aki az Indexen olvasta a hírt. Hazatelefonáltam. A hír igaz. Mint egy bűnözőt, a Gyorskocsi utcába vitték Ági. Ki tudja, mi történik vele. (...)

 

Demonstrációt tartanak a budapesti Arany János utcában szerda délután a szülés szabadságáért. A demonstráció oka Geréb Ágnes letartóztatása. A budapesti Arany János utcába hívtak össze spontán tüntetést szerda délutánra az otthonszülésnél segédkezők jogi helyzetének rendezése érdekében, Geréb Ágnes latartóztatása kapcsán. (...)

 

Olvasó:
Nekem a 3-ból 2-nél ők segítettek. Nem úgy viselkednek ők, ahogy a közmédia beállítja. A múltkor mentőt hívtak, mert nem állt el egy anyánál a vérzés, a mentős bénázott, lerohant vissza a mentőbe, és kizárta magát. Az idő rohant, így fent, időközben, a már felvitt eszközökkel bekötötték a bábák az anyának az életmentő infúziót. Erre persze beperelték őket, mert egy szülésznőnek nincs jogosultsága infúziót bekötni, a hírekben pedig leadták, hogy nem engedték fel a mentőt az anyához.......... Hergelik a közvéleményt ellenük. De hogy miért?

 

Az idézett írásokból kiderül, nagy viták vannak a centralizált egészségüggyel rendelkező területeken a szülések körül. Aki esetleg nem rendelkezne megfelelő ismeretekkel, annak, a négy elemim birtokában elmondom, hogy a szülés, természetes folyamat. Nem betegség, amit kórházban kezelni kell. Semmelweisz korában, a kórházi szülés, a tudós orvosok tudatlansága miatt, kifejezetten életveszélyes volt. Azt megelőzően, amikor az asszonyok még az asszonyházban, a sátorban, vagy az erdőben szültek, nagyobb és egészségesebb volt a szaporulat, hiszen az emberiség ma is létezik.

   Mi az, az erő, ami annyira ellenőrzötté szeretné tenni a szüléseket?

Szerintem pusztító szándék.

Amióta a háttérhatalom kiterjesztette csápjait a medicina/pharma területre, egyfolytában azon dolgozik, hogy az emberiség minél betegebb legyen. Reklámok százaival beszéli belénk a gyógyszereit, amik az adott probléma esetleges enyhítése mellett,  N számú újabb problémát generálnak, melyeknek elhárításához X számú újabb gyógyszer használatára lesz szükség.

   A fosztogatóknak nem elég az ipari és mezőgazdasági bérrabszolgák lenyúzott bőréért befolyó haszon. Miközben nyúzzák őket, szeretnék, ha minél több gyógyszert vásárolnának, hogy megfelelhessenek a velük szemben támasztott emberfeletti igényeknek.

   Hogy jön ide a szülés?

A szülést követő néhány órán belül, a klinikákon, állami kötelezettség okán, a szülők számára ellenőrizhetetlen tartalmú, mennyiségű, és hatásmechanizmusú szérumokat juttatnak az újszülöttek szervezetébe, „védőoltás” címén. Ez, az emberi jogok leg durvább megsértése, ami csak úgy valósulhat meg erős ellenállás nélkül, ha a klinikákon automatikusan történik, így az emberek túlnyomó többsége nem is tud róla.

   Ezek a „védőoltások” sok mindent tesznek, és tehetnek, de egy biztos: A csecsemő, alig kialakulóban lévő immunrendszerét rossz irányban befolyásolják. A kezdeti rúgás, legyengíti az immunrendszert. Később a felnövő gyermek természetes ellenálló képessége, messze elmarad a „rugás” nélkül növekedőkéhez viszonyítva. Ha megszaporodna, a „rugás” nélkül születettek száma, statisztikailag is mérhető lenne a különbség, az így, vagy úgy születettek megbetegedéseinek száma között. Ez, hatványozná az ellenállást, az ártalmas beavatkozásokkal szemben, egészségesebbé tenné az embereket, így csökkenthetné a gyógyszerpiac keresletét. Nem ez a cél.

 

Béla László

 

Could not have been born "just"?


Agito was arrested, taken away from her and the bábatársainak phones.
Are on remand. Very long time since our state, ministers and a parliament to govern the institute other than childbirth, and provide professional code. Without this condition is ex lex and anything can happen. It is also to infiltrate commandos into a private home and initiate action against civilians. What happened, I know the director of the Hungarian Institute in Paris, who read the news of the Index. Hazatelefonáltam. It's true. Like a criminal, the street was taken Gyorskocsi Agi. Who knows what will happen to him. (...)

Demonstration to be held in Budapest, Arany János street Wednesday afternoon in the Freedom of childbirth. The demonstration because Geréb Agnes arrest. Arany János utca, Budapest, convened Wednesday afternoon in the spontaneous demonstrations otthonszülésnél assist in settling the legal status, Agnes Geréb latartóztatása connection. (...)

Reader:
Me 2 out of 3 than they helped. They do not behave as he adjusts to the public media. The last time an ambulance was called because it was not a mother is bleeding bénázott a paramedic, ran back to her mentor, and ruled himself. As time ran it up, meanwhile, has applied to the devices connected, life-saving infusion of midwives to the mother. This of course sued them because they are connected to an infusion of midwives do not have permission, been declared by the news that an ambulance was not allowed in the mother .......... Hergelik public opinion against them. But why?

Quoted in the writings found in the great debates are centralized in the areas of perinatal health. Who may not have sufficient knowledge, in the possession of four elementary tell you that childbirth is a natural process. Not a disease, you should be treated in hospital. Semmelweisz age, hospital births, the scientists because of ignorance of doctors, specifically was a life-threatening. Prior to that, even when the women asszonyházban, tents, or given birth in the forest, was the larger and healthier offspring, because humanity is still there.
   What is the force that controlled so much you want to make the deliveries?
I think destructive intent.
Since the háttérhatalom Extended tentacles of the medicine / pharma area, I keep working to get humanity to be sicker. Hundreds of commercials in us speaks to the medication, which may alleviate the problem, in addition, generate N number of new problems, which eliminate the use of X number of new medicines will be needed.
   The looters are not enough for the industrial and agricultural bérrabszolgák skinned bőréért benefit receipts. Skinned while they want you to get more medicine buy, to conform with the superhuman demands imposed on them.
   To come here for the birth?
A few hours after birth, the clinics, the obligation to state reasons, the parents of uncontrolled content, quantity, and mode of action of the sera are allocated to new born babies, "vaccine" title. This is the most brutal human rights violations, which can only be achieved without strong resistance, if the clinics is done automatically, so the vast majority of people do not even know it.
   These "immunization" a lot of things they do and can do, but one thing is certain: The baby, just the wrong way affect the immune systems of emerging. The initial kick, weakens the immune system. Later in the growing child's natural resilience, far short of the "kick" without növekedőkéhez compared. If megszaporodna, the "kick" born without a number, it would be a statistically measurable difference in the way or those born between the number of diseases. This, hatványozná the resistance against the harmful interventions and healthier people would so reduce the demand for pharmaceuticals. This is not the goal.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr622353186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása