évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez már röhej!

2010.10.14. 19:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

Azért ez már röhej!

 

  Mármint az a hamvában holt védekezés, amivel az iszapterítők felelösségét próbálják elmosni. 

  Nagyon hülyének nézik ezek a világot.

Azt mondják, nem volt törvény arra, hogy a gátak megfelelőségét ellenőrizni kell. Korábban állították, hogy még az átszakadás napján is ellenőrizték, és megfelelőnek találták. Az a kérdés, mikor hazudnak, vagy hogy mondtak e igazat eddigi életükben? Ha nem volt törvényi kötelezettség, akkor minek ellenőrizték? Ha volt, hogy nem szúrták ki, ami pár óra múlva megesett?

Ki ellenőrizte a gátat? Valami vegyész, a kuni pásztor a magyar kártyából, vagy a hókuszpók a hupikékből? Vízügyi szakember biztos nem volt, mert-hogy az egyszerű emberek hetek, sőt hónapok óta látták, hogy baj lesz. Féltették a kenyerüket, így nem szóltak, csak egymás között dünnyögtek.

   Csodálatos ez az Antall-Bajnai törvényhozás. Elhihetjük, hogy erre valóban nem volt törvény, vagy rendelet? A fene tudja. Ha tudtak rendelkezni a médiákról, a parkolásról, a privatizációról, a behajtási korlátozásokról, épp erről nem, tudtak? Vagy a motiváció határoz? Amivel a magyarság fosztogatható, arra egyből van törvény, amivel védeni kellene a legyilkolástól, arra soha?

Milyen állam ez akkor? Magyar, vagy idegen? Ha magyar, miért nem vigyáz a polgáraira? Ha idegen, mi a … keres a Kárpát-medencében? Menjen oda, ahol a polgárai vannak, és ne azokat akarja ide hozni.  Megvagyunk nélkülük is.

Csoda, hogy az értelmes magyarok széles tömegei távolmaradtak a szavazástól?

Nem kellett volna.

 

Béla László

 

Funny because it's been!

  I mean the defense is a lame-duck, we are trying to wash the mud cloths liable.
  They look very stupid in the world.
It is said that there was no law to check the adequacy of the dams. Previously argued that even on the day of the bursts have also been audited and found to be appropriate. The question is, when they lie or truth of this saying to our lives? If there was no legal obligation, then why verification? If he was not stabbed, which happened a couple of hours?
Checked out the dam? Something a chemist, a pastor in the Hungarian kuni cards, or the hupikékből Gargamel? Water experts are not sure it was because of the easy-to people for weeks or even months since they saw trouble. Feared for their living, so they did not speak, only muttered among themselves.
   Antall this wonderful champion legislation. I assure you that this really was not a law, or regulation? The devil only knows. If you are unable to provide for the médiákról, the parking, the privatization of the limitations of recovery, this is not just, you know? Or the motivation to decide? Which can rob the Hungarians, it is at once a law, which needs to be protected legyilkolástól, it never?
What state is this? Hungarian or foreign? If you are Hungarian, why not take care of its citizens? If foreign, what is ... looking for the Carpathian Basin? Go to where the citizens are, and they do not want to be here. We're getting on without them.
Wonder that the intelligent masses of Hungarians stayed away from voting?
Should not have.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr1002372357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása