évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tenni vagy nem tenni? Ez itt a kérdés.

2010.10.14. 13:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Tenni vagy nem tenni? Ez itt a kérdés.

 

Enni, vagy nem enni? Ez még fontosabb kérdés lett ma Magyarországon.

 

   Végtelenségig lepusztított hazánk lakosságának, egész nemzetünknek, jelentős része számára, bizony felvetődik ez a kérdés. Sok felnőtt, és sok gyermek él a létminimum alatt. Teljesen bizonytalan, a mindennapi ellátásuk, fűtésük és világításuk. Sokaknak, a fejük fölött lévő fedelet is veszélyezteti a bankok követelése. Felesleges azon poénkodni, hogy mindenki maga döntötte el, milyen hitelekbe száll be. Nyilvánvaló, a nemzetek ellen irányuló, körmönfont, szervezetten elkövetett behúzás, a bankok részéről. A magyarság, de minden posztszocialista ország lakossága, hozzá szokott 40 év alatt, a pénzügyi biztonsághoz. A csődhelyzet elkerülésére a bankok figyeltek, alig lehetett hitelhez jutni. Ha mégis, annak a fizetésekhez viszonyított aránya jelentéktelen volt. A fizetéseket az állam garantálta. A kötelező foglalkoztatottság idején, ha valaki nem kifejezetten munkakerülő volt, annak nyugdíjas koráig biztosítva volt a munkahelye, azután pedig, a megélhetésre alkalmas nyugdíja.

  Mára, minden paramétert átszabtak. A bankok, nem törődnek azzal, hogy lehetetlen helyzetbe hozzák adósaikat, csak fedezet legyen a tőkére.

A látható gyakorlat szerint, inkább arra törekednek, hogy a visszafizetés teljesíthetetlen legyen, így a fedezetet, mélyen ár alatt, ki lehet csavarni a magyarok kezéből. Ehhez hozzá jön, a magyar munkahelyek megszűntetése, a bányák bezárása, hogy minél inkább kiszolgáltassák az országot a globalizált rablásnak. Egy jellemző példa: Alkalmazott szakmunkás , vesz egy használt autót, kétmillió bankhitelre. Hat hónapig fizeti a részleteket. Akkor kirúgják a munkahelyéről, és nem talál munkát. A bank elviszi, gyakran szabályosan ellopja az autót. Teheti, hisz még az övé. Amit a magyar eddig befizetett, azért használhatta az autót, de ő is javíttatta. Miután a hitel bedőlt, és a bank elvitte az autót, bagóért továbbadja, és a hiányzó pénzt az eredeti vevőn vasalja be.

Ez jellemző a lakáshitelekre is. Az effejta kifosztásra komoly kis maffiák alakultak már. Együttműködve a bankokkal, és a teljhatalmú végrehajtókkal, és a nemzet úgy tesz, mint ha nem venné észre.

Itt jön be a kérdés, tenni, vagy nem tenni.

Ha nem akarunk elpusztulni, a kifosztásnak véget kell vetni.

Hogyan?

Megfelelő, magyar érdekeket követő kormányzással.

Miért nincs a magyaroknak munkája?

Mert szétverték, „privatizálva” megsemmisítették az iparunkat.

Nem a jogos tulajdonosok kezébe adták a gyárakat, mint pl. a cseheknél.

Hanem sokat, jelképes egy forintért, valami külföldi sumáknak, aki eladta ócskavasnak a termelő berendezéseket, és a jó hasznát kisíbolta az országból.

Az a kevés beruházás, amit helyette elindítottak, vajmi kevés embernek ad munkát, és azok sincsenek túlfizetve. Az a néhány megmaradt magyar gyár, pl. az Ikarusz, nem kap hazai megrendeléseket.

Miért nincs az országnak pénze?

Mert a ruháinkat, cipőinket, cukrunkat, iparcikkeink nagy részét, külföldről, valutáért kell megvennünk. Ezeket korábban mind magunk gyártottuk, ráadásul sokkal jobb minőségben. Francia metró szerelvényeket, Volvó buszokat veszünk, vagy ami még rosszabb, bérelünk. Levetett hannoveri villamosokon, vagy Siemens gyártású kombinókon utazunk, amikor mi, magunknak, sokkal külömbet tudunk gyártani.

Eközben, többszörös pénzekért autópályákat építtetünk idegen cégekkel.

Ezeket kemény pénzekért használhatjuk, de biztosítják a multiknak a lehetőséget, hogy más, kirabolt országokból, gyorsan idehozhassák a kétes értékű terményeiket. Az autópálya, nem nekünk kell, hanem nekik. Ha megfizetjük, mi is használhatjuk. Ha bliccelnénk, a gatyánkat lebüntetik rólunk.

Sokakat, megtévesztő táblákkal terelnek a pályákra, aztán szétbírságolják, mert nem volt pénze matricára, nem is akart pályára menni, de amikor behúzták a csőbe, onnan már visszaút nem volt. Ügyes! De aljas is!

  Még száz oldalon írhatnám, miért nincs pénze az országnak, de már ez is sok.

Átgondoltan önpusztító politika, nem marad eredmény nélkül.

Mit lehet, és kell tennünk?

Magyar kormány kezébe tenni a döntéseket, és szigorúan megkövetelni a beszámolást. Az sem baj, ha, mint most is, a vezető réteg, nem kimondottan Árpád-házi emberekből áll. Ezektől is meg lehet, és meg kell követelni, hogy személyes szabadságukkal, és teljes vagyonukkal felelőssé téve, csak magyar érdekeket támogató döntéseket hozzanak.

Pl. Kétharmados felhatalmazásukkal hozzanak törvényt arról, hogy magyar utakon, vasutakon, Magyar vállalatok, csak magyar gyártású járműveket  futtathatnak. Azonnal visszaáll az Ikarusz, és a Ganz termelése. Az igény meg lesz, és ez létrehozza a kapacitást. Ez a kapitalizmus legjellemzőbb ismérve.

Igényeket kell teremteni. Hogyan? Hát így!

A belföldi fogyasztás alacsony százalékában kell meghatározni a behozható külföldi termékeket. Azonnal helyreáll a hazai termelés. Textil, élelmiszer, fogyasztási cikkek, és minden. Meglesz az igény rá.

El kell felejteni az uniós kvótákat. Annyi tejet termeljünk legalább, ami a hazai fogyasztást fedezi. Akkor nem műtejet iszunk, és nem valutával fizetünk érte.

Az unió?

Amikor beléptették az országot, legtöbben azt gondoltuk, az összeomlott szovjetunió helyett, az egyensúly helyreállítása érdekében szerveződő európai hatalomként fog funkcionálni, Arra, hogy ez a globálkapitalizmus Amerikából kinyújtott karja legyen, senki nem gondolt. Ebből senki nem kért. Ha nemzetvédő intézkedéseink nem tetszenek az uniónak, zárjon ki bennünket, vagy lépjünk ki magunktól, mielőtt egyedül  összeomlana, mert erre van predesztinálva.

  Politikáját egyetlen tagállam sem fogadja el, és nem követi, hogyan maradhatna így fent? A kisebbségi politikát a franciák sajátosan értelmezik, és hajtják végre. A Svédek, a Norvégok, de még a Csehek is.

Mi sem vagyunk, sem butábbak, sem gyengébbek, csak a kormányainkkal szemben puhányak. Nem tehetjük! Meg kell követelnünk az ésszerű nemzetvédelmet, bármilyen kormánytól.

  Ezzel lehet megelőzni a magyar gyermekek éhezését, a magyar családok kilakoltatását, a magyar munkahelyek elvesztését, a magyarság kihalását.

Az a kormány, amelyik eltűri, hogy egy katasztrófa helyzetben, a bajbajutott embertársaikat, a saját pénzéből főtt étellel támogató magyarokat, az A.N.T.SZ., az előírások megtartására próbálja kényszeríteni, nevetségessé teszi magát.

Ez még akkor is gusztustalan lenne, ha az államnak, több kamionba telepített mozgó konyhája teljesítene ilyenkor államilag financírozott, és minden előírásnak megfelelő szolgáltatást. Ha ilyenről a környék nem is hallott, akkor arcátlanság.

 

 

Béla László

Do or not do? That is the question.

To eat or not eat? This question became even more important in Hungary today.

   Lepusztított population of our country forever, the whole nation, for a significant part, certainly raises that question. Many adults and many children live below the poverty line. Completely uncertain, of daily care, heating and lighting. Many people, over their heads in the door to threaten the banks' claims. Poénkodni excess of that all by itself decided how to pass the loans. Clearly, the nations against, subtle, committed in an organized indentation of the banks. The Hungarians, but the population of all post-socialist countries, accustomed to during 40 years of financial security. In order to avoid bankruptcy, banks have been observed, could hardly get credit. If they do, it was an insignificant proportion of the salaries. The payments are guaranteed by the state. The compulsory employment at the time, if someone had not specifically work-shy, until he retired to ensure the job was, then, the pension for living expenses.
  Today, all the parameters átszabtak. The banks do not care whether adósaikat placed in an impossible situation, just to cover the capital.
The practice can be seen, but rather seek to be impractical for repayment, so the cover, deep below the price, it can be screwed into the hands of the Hungarians. To do this, it comes from the elimination of jobs in Hungary, the mines, the closure of the country to disclose that the more globalized the robbery. A typical example: Applied skilled workers, buy a used car, two million bank loans. Pay six months of the details. Be fired from work and can not find a job. The bank will take, often stealing the car properly. You can, because even his own. What has been paid to the Hungarian, I could use the car, but he also repaired. After the credits collapsed, and the bank took the car to pass for a song, and a lack of money for the original buyers iron.
This is typical of the Home Loans. The looting of serious effejta small mafias have emerged. In cooperation with banks, bailiffs and the powerful, and so does the nation as if it does not notice.
Here comes the question of do or not do.
If you do not want to die, the looting has to stop.
How?
Appropriate, following the Hungarian interests in governance.
Why not work for the Hungarians?
Because smashed, "privatized" destroyed our industries.
Hands was not the rightful owners of the factories, such as. the Czechs.
But a lot, a symbolic forints sumáknak something foreign, who sold the scrap to the production equipment, and a good use kisíbolta the country.
The little investment, instead we started, people give very little work, and they are not túlfizetve. The few remaining Hungarian factory, for example. Icarus is not to get domestic orders.
Why is the country's money?
Because of our clothes, shoes, cukrunkat, most manufactured goods, from abroad to buy currency. They have been manufactured with both ourselves and much better quality. French subway trains, buses, buy Volvo, or worse, are rented. Second-hand trams in Hanover, Siemens manufactured kombinókon or traveling, when we, ourselves, we can produce much külömbet.
Meanwhile, a multiple sum of money in foreign companies, main highways.
Sum of money they are hard to use, but provide the opportunity for multinationals to other countries, robbed, quickly idehozhassák of dubious value crops. The highway, we should not, but for them. If you paid for, we can use. If bliccelnénk the gatyánkat lebüntetik us.
Many, confusing signs that funnel careers, then szétbírságolják, sticker because he had no money, he did not want to go back on track, but when he ducked into the tube, there was no turning back now. Clever! But it is despicable!
  Even I could write hundreds of pages, why the country has no money, but it is already too much.
Intelligently self-destructive policy, does not remain without result.
What can and should be done?
Hungarian government's hands to make the decisions, and require strict reporting. Does not matter if, as now, the elite, not specifically for people with the House of Árpád. These may be, and should be required to provide personal freedom and full responsibility for making their property, only Hungarian interests in support of decisions.
Two-thirds felhatalmazásukkal example, take the law that Hungarian roads, railways, Hungarian companies and Hungarian-manufactured vehicles only run. Immediately return to the Icarus, and the production of Ganz. The need to be, and it creates the capacity. This is the most characteristic feature of capitalism.
Needs to be created. How? That's how!
The low percentage of domestic consumption of imported foreign goods to be determined. Instant recovery of domestic production. Textiles, foodstuffs, consumer goods, and all. Will have to demand it.
Must be forgotten in the EU quotas. At least produce enough milk, which cover domestic consumption. Műtejet will not drink, and currency is not paying for it.
The union?
When introduced into the country, most people thought, instead of the collapsed Soviet Union, in order to restore the balance will be organized to function as a European power, that this is the outstretched arm of global capitalism to America, no one has thought of. It did not ask anyone. Nemzetvédő if our actions do not like the union, shut us out or go out ourselves, alone, before it would collapse, because they are predestined to do so.
  Policy, no Member State shall adopt, and does not follow, so how could remain above? A minority of the French policy specifically understood and implemented. The Swedes, Norwegians, but the Czechs as well.
We're not, not dumber, not weaker, just the opposite kormányainkkal weakling. We can not! It should require a reasonable national defense, for any government.
  This can be used to prevent hunger in children in Hungary, the Hungarian families with eviction, loss of jobs in Hungary, the Hungarian extinction.
The government, which tolerates a disaster situation, fellows in trouble, a cooked meal of his own money in support of the Hungarians, the ANTSZ., Forced to try to maintain the standards, makes himself look ridiculous.
That would be disgusting even if the state, installed several mobile kitchen truck then performs financírozott state, and all conditions that apply. If the area is not even heard of such a thing, you insolence.


Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr792371100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása