évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Két légy helyett egyet sem

2010.10.15. 23:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem rejtik véka alá

 

   Nyíltan destruálnak a „jótevők”

Régóta figyeljük, hogy a szabadság nevében, bizonyos szűk, de nálunk aránytalanul nagy befolyást szerzett csoportok, miket találnak ki a magyarság züllesztésére. Rendeznek köz-felháborodást kiváltó ratyi karnevált, csak úgy, büszkeségből. Rendelettel utasítják gyermekintézményeinket a gyermekeink nemi identitásának összezavarására, az aberrált nemi viselkedés népszerűsítésére. Törvényerőre emelték a ratyi házasságot. Mindezt, teszik azzal a nyilvánvaló céllal, hátha a magyar fiúk és lányok, tömegesen megzavarodnak, és a természet ősi iránymutatását leküzdve, elfogadják a nemzet utánpótlása elleni, homoszexuális merényletet.

  Szerencsére a magyar fiatalok nem hülyék, és a természet elég erős útbaigazítást ad az élethez.

   Amit a napokban látni reklámban felbukkanva, az, azért megdöbbentett.

No nem az aljasság szintje, mert azzal szemben már kialakult a rezisztenciám.

Pusztán az a mély sötétség döbbentett meg, ami a szóban forgó film készítőinek,

megvásárlóinak, és forgalmazóinak fejében tombolhat. Szerintem arra baltát lehetne akasztani, mint a mesében.

  Az adott film, egy gyógyszert szeretne reklámozni. A nyitó kép egy anyakönyvi hivatal. Két férfi áll egymás mellett. Azért nem középen, hogy akár vőlegénynek és násznagynak is nézhessük őket. De hát a menyasszony, és a másik násznagy nem kerül elő a filmben, így joggal hihetjük azt is, hogy egy ratyi házasságot látunk az anyakönyvvezető szemszögéből. Szerintem a legtöbben azt is hiszik. Aztán az egyik pasi elköhögi magát, mire a másik, félreérthetetlen összekacsintással, odasúgja neki egy gyógyszer nevét, amit köhögés ellen szoktak reklámozni. Végül ő is elköhögi magát. Snitt.

  Ennyi a film. Meg az ész is.

Igaz, a gyógyszergyártás-forgalmazás nagy busines, de egyben bizalmi kérdés is. A gyár, beletesz valamit a bogyóiba, és ha a vevő megbízik benne, akkor megeszi, mert tudja, vagy hiszi,hogy hasznára válik, és nem árt. Ez az általános.

De egy olyan gyár bogyóit, aki buzikkal reklámozza azokat, normális ember meg nem veszi, és meg nem eszi, mert nem tudhatja, melyikbe rakta bele azt az anyagot a gyár, amitől homo lehet az áldozat.

  Hála Istennek, a magyarok többsége észnél van. A disznó náthával sem tudták behúzni. Remélem, mással sem fogják.

  De az a sötétség, amivel ez a film készült, pszichológiai és reklám ismeretek hiányában, az megdöbbent. Két legyet akartak ütni egy csapásra, aztán egyet sem sikerült. El akarták adni a bogyót, egyben terjeszteni a homót. Talán másutt kéne. A magyarok nem vevők ilyesmire, ahogy én tudom.

 

Béla László

 

 

No secret of their

   Openly destroys the "Benefactor"
It has long been watching and that the name of freedom, some small, but we gained a disproportionate influence over the groups, find out what order the destruction of the Hungarians. Held public outrage triggered ratyi Carnival, just pride. No school for kindergarten children are instructed to confound gender identity, the promotion of aberrant sexual behavior. Ratyi increased the force of law marriages. All this, with the obvious aim of making, in case the Hungarian boys and girls, confused mass, and the ancient nature overcoming guidelines, adopted by the nation's supplies against homosexual attack.
  Fortunately, the Hungarian young people are not stupid, and nature strong enough to give directions for life.
   Days to see what the advertisement, the so shocked.
Well, not the level of nastiness, as compared with the already developed resistance.
Simply by the deep darkness startled me, the question is what movie makers
acquirers and distributors in return for tombolhat. I think it could be an ax to hang like a fairy tale.
  In that film, you want to advertise a drug. The opening image of a registry office. Two men are standing at. Is not in the middle that can groom and best man also can watch them. But the bride, best man and the other is not in the movie, so it is also grounds for believing that a marriage ratyi see the registrar's perspective. I think most of us can believe it. Then one guy coughs, what the other is unmistakable wink, he whispers the name of a drug, which is usually promoted as a cough. Finally, he coughs. Cut.
  That's the movie. It is the reason.
True, a large pharmaceutical distribution BUSINES, but also a confidence issue. The factory, puts something in the berries, and if I trust it, you eat, because I know that gets good use, and it would not hurt. This is the general.
But in a factory berries, those who advertise with sand, it does not take a normal man, and you can not eat because I do not know which of the material put into the factory, which makes possible the victim is gay.
  Thank God the majority of Hungarians is rational. The common cold could not pulled pork. I hope someone else will not.
  But in the darkness, we made this film, advertising and psychological knowledge in the absence of shock. They wanted to hit two birds with one stone, then none succeeded. Wanted to give the berries, and also extended to the sand. I should perhaps elsewhere. The Hungarians do not like that customers, as I know.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr372375089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása