évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Látjuk a törekvést!

2010.10.15. 08:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

A külsőség csak szándék.

   Az idegen cégek, akik a diktatúraváltáskor jó pénzt láttak a magyar fogyasztókban, megmutatják igazi arcukat. Most, hogy jól megszedték magukat, már nem is akarnak magyarok lenni, még a nevükben sem.

  Sok ember gondolkodik úgy Magyarországon, legfőként azok, akit a magyarok tettek gazdaggá vagy vezetővé, hogy elsöpörhetik a magyarságot, ha megváltoztatják, a társaságuk, üzletük, hivataluk nevét.

  Ma, ha magyarként járok a városainkban, látom az autókon a cégjelzést, a reklámokat, az üzletek cégtábláit, elfog a szánakozás. Milyen gondolkodása lehet annak a társaságnak, cégnek, embernek, aki a magyarokból él, de valami elmezavaros divat folytán, mégis idegen nyelven nevezi, reklámozza magát.

  Szánalmas, de még megtehetik. Ettől a magyarok, még magyarok maradnak.

Ezek a cégek, intézmények viszont bemutatkoztak. Lesz itt még magyar felemelkedés, ha kirázza is őket a hideg tőle. Lesz még a Kossuth rádiónak magyar szignálja, sőt  nem lesznek itt sherifek, de talán még celebek sem.

  Nem azért, mint ha valamit változtatnának ezek a dolgok, mindössze a magyarok büszkeségét sértik. Ez épp elég ahhoz, hogy elutasítsuk.

  Jó lehetőséget teremt az ilyen magatartás, a magyar alapítású, magyar gondolkodású, magyar érzelmű cégek felfutásához. Biztosra veszem, hogy ha létrejön, egy, a nevében és gondolkodásában is magyar telefontársaság, tömegesen fognak a magyarok átpártolni hozzá. Elég lesz a versenyelőny megszerzéséhez, megváltoztatni a cégért. Egyre elterjedtebb szokás Magyarországon átlépni a ránk beszélt nyugatmajmolást. Sokkal különb nemzet vagyunk annál, hogy bárkit utánozzunk. Sok magyart ismerek, aki már be sem megy olyan üzletbe, aminek a cégéréből nem tudja eldönteni, mivel is foglalkozik. Jobb érzéssel ül fel egy magyar, a negyven éves magyar buszra, vagy villamosra, mint bármilyen, másgyártású rá erőszakolt járműre.

Megjön a „magyar” vezetők esze is. Nem igyekeznek elkerülni a hazai beszerzéseket, hiszen a magyarok felhatalmazásából kerültek a helyükre, és a magyarok munkájából élnek. Igaz, a magyarok nagy része, semmilyen felhatalmazást nem adott nekik, de aki nem szavazott, az a győztesre szavazott.

Joggal várhatja el, hogy az ő érdekeit is képviseljék.

 

Béla László

The externality can only desire.
   The foreign companies who have seen the good money diktatúraváltáskor Hungarian consumers to show their real face. Now that megszedték themselves well, other Hungarians do not want to be, nor even on their behalf.
  I think many people in Hungary, most notably those who were rich or leader of the Hungarians, the Hungarians to wipe out, if you are changing, companies, shops, office name.
  Today, when I go to the Hungarians in our cities, I see the cars in the company's symbol, advertisements, tables of the shops, to capture the pity. What may be thinking of the company, firm, people who live in the Hungarians, but for some reason elmezavaros fashion, foreign languages, but calls it advertises itself.
  Pathetic, but to do so. From the Hungarians, the Hungarians still remain.
These companies and institutions in turn introduced themselves. Hungarian ascension will be here even if they can shake the cold away. You will also signal the Hungarian Kossuth Radio, and even Sheriff will not be here, but maybe not even celebrities.
  I do not like something you would change these things, just the pride of the Hungarian conflict. This is just enough to refuse.
  Provides a good opportunity for such conduct, founded in Hungary, a Hungarian-minded sentiments Hungarian companies surge. I am sure that if you created a name and also the thinking of the Hungarian telephone company, will the masses of Hungarians átpártolni added. Will be enough to obtain a competitive advantage, change the sign. Increasingly widespread in Hungary to cross into our spoken nyugatmajmolást. Nation we are much better than that imitate anyone. I know a lot of Hungarians, who had not come into any business, can not decide which of the cégéréből, as well as deals. Feeling better sit up in a Hungarian, forty years old Ikarus bus, tram or Ganz, than any másgyártású forced her vehicle.
Comes the "Hungarian" is mind executives. Not trying to avoid domestic acquisitions, since the conferment of Hungarians were in place, and the work of Hungarians live. True, the majority of Hungarians, would not give them any authority, but who has not voted, voted for the winner.
Right to expect that their interests are also represented.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr712373276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása