évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A korrektség, ez után jön.

2010.10.17. 18:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 


Unalmas a megszokott sumákság

 

Valami nem gömbölyű.

 

   Nem minden tekintetben tudom megérteni, a mai világban felmerülő problémákat. Nem értem, amikor egy prédikátor azt sérelmezi, hogy valakit

„lezsidóztak” Mit jelenthet ez az összetétel. Ha zsidónak mondták, ha egyszer annak született és annak nevelték, akkor a nevén nevezték, de mi az a „le”? Miért le? Mitől?

Ha valaki azt mondja egy franciának, hogy francia, egy angolnak, hogy angol,

egy németnek, hogy német, mindegyik büszkén kihúzza magát, és örül, hogy látszik rajta, hova tartozik. Ha nekem valaki azt mondja „magyar” semmi különösebbet nem találok benne, hiszen annak születtem, nevelkedtem, és érzem magamat. Talán el kéne azon gondolkodni, mitől szégyelli egy faj, egy nép, egy vallás, a saját nevét. Mitől számíthat diszkriminációnak, ha valakit a nevén neveznek. No, nem vagyok egészen sötét. Ennek okát pontosan tudom. Mindössze a felháborodott tiltakozás okát nem értem. Ha az a rengeteg ellenséges lépés, amit a történelem során a magyarok, és más nemzetek ellen elkövettek, szégyenletessé teszi a nevüket, talán a magatartásukat kellene felülvizsgálniuk. Nem ezt teszik. Bárhol a világban, bármely nép hazájában, felsőbbrendű diktátornak hiszik magukat, ott ártanak, a befogadó nemzetnek, ahol lehet, és elvárnák, hogy még a nevüket se említse senki. Nem fog menni.

A közmegvetést, ennek ellenére elkerülték, mert civilizált emberek, nem gyűlölködnek. Az a megosztás viszont, amit a nemzetek között, és a nemzeteken belül szerveznek, érthető, világszerte egyre nagyobb, és határozottabb ellenállát vált ki.

Nem lehet elvárni egyetlen nemzettől, így a magyartól sem, hogy kiszolgáltatottságához, kifosztásához, még lelkesen tapsoljon is. Nyilvánvalóan meg fogja tenni a szükséges lépéseket, ennek a túlterjeszkedő befolyásnak a felszámolására. Kirekesztésről beszélnek, mint ha ez az erősen zárt közösség, nem jutna megfelelő képviselethez. A kirekesztést valóban megállapíthatjuk,

csak-hogy, a magyarok kirekesztését kísérlik megvalósítani. Ha megvizsgálunk, a politikában, igazgatásban, vagy szinte bármilyen területen száz döntési joggal rendelkező pozíciót. abból, túlnyomó többség van, elenyésző kisebbség kezében. Egyedül a kétkezi munkában nincsen meg ez a többség.

Csoda e, hogy fokozódik az ellenállás?  Fokozódik itt, és mindenütt a világban.

A világ, békét akar és nyugalmat. Szeretetet, és nem gyűlölködést és háborút.

Önmérsékletet kéne tanúsítani, ahelyett, hogy a képébe mosolyognak a kárvallottaknak. Az emberek, békeszeretetből, konfliktusok kerüléséből adódó toleranciája is véges, és már nagyon a végéhez közeledik. Érdemes lenne értékelni ezt a tényt. Aki sokat tesz mások ellen, az nagyra növeli elutasítóinak számát. Ez az elutasítás, szerencsére, lassan fejti ki hatását, de szükségszerűen kifejti. Meg kell előzni, hogy robbanjon. Ez mindenkinek közös, életbevágóan fontos érdeke.

 

Béla László

 

Some non-spherical.

   
I do not fully understand the problems of today's world. I do not understand, when a preacher complains that someone
"Lezsidóztak" What can this composition. If a Jew was told once it was born and raised, then the name was called, but what is the "down"? Why is it? What?
If someone says a Frenchman, a French, an English to English,
a German, a German, all proud to pull himself, and glad that it seems, belongs to. If someone tells me "Hungarian" I can not find it any stranger, because it was born, raised, and I feel myself. Maybe you ought to think about what makes you ashamed of one species, one people, one religion, his own name. What to expect discrimination when someone called his name. No, I'm not quite dark. I know exactly the reasons therefor. Just do not understand the cause of outraged protest. If a lot of hostile action, what the history of the Hungarians and other nations have committed against, szégynné change their names, their behavior would probably revise. They do not. Anywhere in the world, people of any country, they think themselves superior to a dictator, there are damaging the host nation, where possible, and would be expected to have their names do not tell anyone. It will not work.
The közmegvetést, yet overlooked, because civilized people, not hate. The division, however, that among the nations and within nations, organized, understandable, increasing worldwide, and became more determined to resist.
You can not expect any nation, including the Hungarian one, nor that of vulnerability, looting, even enthusiastically applauded as well. Obviously it will take the necessary steps to eliminate the influence of this power exceeds. Exclusion speak as if this very closed community, not receiving adequate representation. The exclusion is indeed conclude
only-to the exclusion of Hungarians seek to implement. If you look at the politics, administration, or in almost any area of decision-making powers in hundreds of positions. fact, the vast majority are small minority in his hand. Alone in the manual work do not have this majority.
Wonder whether that is increasing the resistance? Increases here, and everywhere in the world.
The world wants peace and quiet. Love, not hatred and war.
Restraint should testify, instead of the smiling face of kárvallottaknak. The people békeszeretetből, conflicts arising from kerüléséből tolerance is finite, and we're coming to an end. It would be worthwhile to appreciate this fact. Who is doing a lot against others, greatly increases the number of dismissive. This refusal is, fortunately, does slowly, but inevitably moved. Should be prevented, to explode. It is common to everyone, is vitally important interests.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr842379034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása