évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megint egy újabb summantás?

2010.10.17. 11:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megint egy újabb summantás?

 


http://os.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=64578#64578

A mellőzött hazai vörösiszap szakértő! Nincs szükség a megoldásra?

    - A vörösiszappal szennyezett területek akár újra termővé tehetőek – nyilatkozta a vörösiszap kezelés nemzetközi tekintélyu szakembere, Puskás Ferenc. Puskás úr szeretne bekapcsolódni a kárelhárító és kármegelőző munkába, de az illetékeseket napok óta nem lehet elérni.

 

Valakinek, a q jól fekvő elvtársak közül, talán gipszgyára, vagy rengeteg eladatlan gipszkészlete van?

Fene se tudja, de mindenképp furcsa, hogy a problémát megoldó eljárás helyett,

megelégednek azzal, hogy fehérre festik a vöröset.

Nem tudni, mennyire eredményes az ajánlott magyar technológia, de még a létezéséről, vagy a kipróbálásáról sem beszél, a magyar média.

Talán jobbnak látják, ha az emberek meg sem ismerik?

  Ez nem magyar sajátosság! Le kéne már rázni, ennek az idegen gondolkodásnak a béklyóit.

Az ilyenektől tartunk ott ahol.  És mégis mindig ránk dumálják, mint a „privatizációt”.

Azt már végig sem akarom gondolni, hogy a hetek óta szivárgó, sokak figyelmét felhívó gátnak, esetleg azért kellett kidőlni, hogy a felesleges gipsznek helye szülessék. Ez már annyira aljas dolog, ami magyar fejben meg sem születhet.

Sajnálatos, hogy hasonló dolgokat végrehajtottak már sikeresen, éppen azért, mert azt, már feltételezni sem voltunk hajlandóak. (Megyeri Híd, Hajdúbét, Köérberek térburkolatok, Margit híd, Metró és még sorolhatnám)

  Nem jó ez így! Ideje változtatni.

 

Béla László

 

Again, another scam?


http://os.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=64578 # 64578

The red mud expert neglected domestic! There is no need for a solution?

    - The red mud from polluted areas can termni again - said the prestigious international red sludge treatment specialist, Ferenc Puskas. Mr. Puskas want to get involved in the damage prevention and mitigatory work, but the right people for days could not be achieved.

Someone well-aq comrades are lying, perhaps gypsum manufacturing plant, or a lot of unsold inventory is gypsum?
Hell knows, but certainly strange that the problem solving process, rather than
content themselves with white paint to the red.
Do not know how effective the technology is offered in Hungarian, but even the existence, or not talking about the rehearsal, the Hungarian media.
Maybe they see better if people did not even know?
  This is not a Hungarian feature! We should have shaken the shackles of this strange way of thinking.
Ilyenektől where we are in there. And yet still speak to us as the "privatization".
It has already been through I do not want to think that the weeks since the leak, calling the attention of many dam, perhaps I had to lean in that place unnecessary plasters are made. It has become so vile thing in your head does not even born Hungarian.
It is unfortunate that similar things have already been implemented successfully, it is precisely because it is assumed we were not willing. (Megyeri Bridge, Hajdúbét, Köérberek pavements, Margit Bridge, Metro and so on)
  Not so good! Time to change.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr462377945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása