évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A vörösiszap még hullámzik!

2010.10.18. 23:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az alábbi szövegek, a vélt hatalmuktól elvakult cionistáknak, és illuminátusok egy őszinteségi rohamából származó idézetek, illetve a belső eligazítás szemelvényei.

Tulajdonképpen az emberiség ellen elkövetett, és elkövetni szándékozott bűncselekmények lajstroma. Az anyag 48 oldal. Valamikor fent volt a neten.

Onnan mentettem le, szerencsére! Azóta levették. A blog 11.oldalán lévő hivatkozás, ami korábban az anyagot megnyitotta, már nem működik.

 

    Azért tartom szükségesnek jelen írásom elé tenni, mert olyan mérvű aljasságot, amit az iszapgát szándékos károsítása jelent, az alábbiakból kitűnő gondolkodási mód ismerete nélkül, civilizált ember, embernek nevezett lényről, fel sem tételez. El sem hiszi, hogy amilyen lazán odadobtak repülőgépeket, és amerikaiak ezreinek életét, egy látványos cirkusz keretében, a piszkos céljaik megvalósításáért, magyarországi terroristacsoportjuk, ugyanolyan lazán dobta oda magyarok életét és vagyonát, ugyanezért.

 

 

 

Állandó változás.
Az embereket folyamatosan sokkolják az állandó változásokkal. Az utcák útvonalát megváltoztatják, átnevezik, a korábban ismert környékek idegenné válnak. Ez elõsegíti, hogy az idõsebb emberek közérzete megromoljék, és úgy érezzék: elérkezett az idõ a távozásukra. Lehetõvé kell tenni, hogy üresen álljanak épületek, és fokozatosan tönkremenjenek. Ugyanilyen sorsra kell jutniuk bizonyos városrészeknek. A cél városi dzsungel létrehozása, amely depressziót okoz. Dr. Day arról is szólt, hogy bizonyos épületeket és hidakat úgy kell megépíteni, hogy azok egy idõ múlva összeomoljanak. Egyre több baleset lesz nemcsak a közutakon, de a légi közlekedésben is. Mindez hozzájárul a bizonytalanság érzéséhez, ahhoz, hogy semmire sem lehet szilárdan támaszkodni….

 

Dr. Day szerint az idõsebb nemzedék távozásával elõtérbe kerülnek a megszorítások és ez a folyamat felgyorsul. A régi filmeket és dalokat fokozatosan kivonják a forgalomból és a gyengédebb, érzelmesebb szórakozás teljesen visszaszorul. Fokozatosan megnehezítik az öregek számára az utazást is. Egyes utazásokat engedélyhez kötnek, és csak alapos ok esetén utazhatnak. Egyre fontosabb szerephez jutnak a különbözõ személyazonosságot igazoló okmányok.,,,

 

. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenõrizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenõrzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kellõen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elõ az élelmiszereket, az veszélyes, mert nem elég steril, és elõsegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérõl van szó, de a valóságos ok az lesz, hogy korlátozzák, és ellenõrzés alatt tartsák az élelmiszerellátást, mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni….

 

A közélet befolyásolása.
Igen kevesen értik, hogy valójában hogyan mûködik az állam és a kormányzat. A lakosság egy része tud arról, hogy valamilyen módon valakik befolyásolják a választott politikusokat, de nem ismerik ennek módját és eszközeit. A politikusok egy része sincs ezzel teljesen tisztában. Végrehajtatnak velük olyan számukra elõkészített terveket, amelyrõl elhitetik, hogy õk készítették, valójában azonban manipulálták õket. Csupán nem értik ennek az álcázott és szövevényes módját. Dr. Day szó szerint a következõket mondotta: „Az emberek képesek két egymásnak ellentmondó eszmét is egyszerre az agyukban tartani, és a szerint cselekedni feltéve, ha ez a két ellentmondó eszme megfelelõen szét van választva.” Ehhez az elõadó hozzátette: „Igen jól lehet tudni, hogy racionális emberek miként reagálnak bizonyos körülményekre, vagy bizonyos információkra, amellyel szembesülnek. Ahhoz, hogy az elõre meghatározott választ kapjuk, azoknak az adatoknak az ellenõrzésére van szükség, amelyet a tudomásukra hozunk, vagy azoknak a körülményeknek a kontrolljára, amelyek körülveszik õket. És miután az emberek racionálisak, azt fogják cselekedni, amit mi akarunk, hogy cselekedjenek. Nem fogják teljesen érteni mi az, amit tesznek és miért.” ….

      

Az embereket hozzá kell szoktatni ahhoz, hogy lemondjanak nemzeti szuverenitásuk egyre nagyobb részérõl. A gazdasági egymásrautaltság ezt a folyamatot elõsegíti. A háború elkerülésére való hivatkozás hat az emberekre, mert általában elfogadják: helyesebb valamit békésebb módszerekkel végrehajtani, mint háborús erõszakkal. A háború ezért idejét múlt. De Dr. Day szerint azért is eljárt felette az idõ, mert a nukleáris fegyverek korszakában már nem lehet ellenõrzés alatt tartani a háborúskodást….

 

Terrorizmus, mint az ellenõrzés fontos eszköze.
Dr. Day 1969-ben azt közölte hallgatóival, hogy a terrorizmust széles körben fogják felhasználni Európában és a Föld más térségeiben. Úgy vélte, hogy az Egyesült Államokban nem lesz szükség a terrorizmus igénybe vételére.
( WTC Lerobbantása saját betét) Ez csak akkor válhat szükségessé az Egyesült Államokban, ha az amerikai társadalom nem elég gyorsan fogadja el az új rendszert. Dr. Day szavaiból azonban az derült ki, hogy 1969-ben még számoltak a terrorizmussal, mint gyorsító módszerrel Amerikában. Dr. Day azonban elõadásának ebben a részében megfedte az amerikaiakat, hogy túlságosan jól, biztonságosan és gondtalanul élnek. Ezért egy kis terrorizmus segítene meggyõzni õket arról, hogy bolygónk igen is veszélyes hely, vagy veszélyessé válhat, ha nem mondanak le egyes jogaikról a hatóságok számára azért, hogy azok a Földet megfelelõen ellenõrizhessék.

Ismerve a fenti szöveg tartalmát, és a gondolkodásmódot, amelyből az ilyen cselekedetek fakadnak, nem lesz nehéz rájönni, miért mondom, hogy az iszapár, a „magyar” vezető „elit” merénylete volt, a magyarság, és a világ ellen.

Nézzük a tényeket, amit tudunk.

Tudjuk, hogy a tároló gátjai hetek, sőt hónapok óta, mindenki számára nyilvánvalóan kockázatos állapotban voltak.

Tudjuk, hogy az eset idején, semmilyen riasztás nem történt.

Tudjuk, legalább is állítják, hogy a szakadás napjának reggelén ellenőrizték a gátat, és megfelelőnek találták.

Tudjuk, hogy mekkora tragédiát jelentett, a gátszakadás.

Tudjuk, a lakosság elmondásából, hogy a szakadás előtt, földgépek kapirgálták hatalmas körmeikkel a gát oldalát, miközben az üzemben, pattanásig feszült légkör uralkodott.

Mindezek előzmények után, megtörtént a gátszakadás.

Kérdések vetődnek fel!!!

Vajon miért mondták megfelelőnek a gátat, akik ellenőrizték, ha a gyalog, tudatlan ember is látta, hogy veszélyes?

Miért kapirgálták a gát oldalát, ha amúgy is düledezett már?

Vajon, csak a gát oldalát kapirgálták a gépek, vagy a gát tövén lévő föld 30-40 cm.-ét is meglazitották?  ( ezzel ugyanis megszűnik, a földben, az évtizedek alatt kialakuló „hagymagörbe feszültség”, ami a gát alatti föld szilárdságát adja.)

Hányan lehettek a beavatottak? És hányan, az öntudatlanul cselekvő részesek?

Aki reggel nézte a gátat, azt nézte e, hogy biztonságos, vagy azt, hogy miért áll még mindig?

A tragédia, és a győztes választások közelsége, lehet e kapcsolatban egymással?

Ha már földgépek dolgoztak a helyszínen, miért nem haránt irányú gátakat építettek, a veszélyes szakaszok megtámasztására?

Ezek mind, kézenfekvően felvetődő kérdések. Nem lehet őket olyan hülye, banális válasszal nullázni, mint a libatolvaj a Hajdubét esetében: Háát, nem értettünk hozzá. Ezt a hazugságot, egyszer lehet elsütni, de a magyar, sokkal intelligensebb nemzet annál, mint hogy egyszer is elhigyje.

   Ha én, egy hajléktalan napszámos vagyok, akkor is látom, az árvízi védekezést a tv.-ben. Tudom, hogy a meggyengült gátat, keresztbordákkal lehet és kell megtámasztani.

Ezek nem tudták? Dehogynem! Csak nem akarták, Vajon miért?

Vétlen magyar fejek hullottak, köztük gyermekek. Létezhet ennél aljasabb dolog?

Még a háború sem. Ott látom az ellenséget, nekem is van fegyverem, esélyem arra, hogy megvédjem magam.

Volt itt az áldozatoknak bármi esélye az életre?

Kb. annyi, mint a wtc legfelső emeletén, amikor lerobbantották.

 

Béla László
The following texts, the putative hatalmuktól rabid Zionists, Illuminati, and a sincerity from rohamából quotes and excerpts from an internal briefing.
In fact, the crimes against humanity, and intended to commit crimes register. 48 pages of material. Sometime it was above the net.
I saved it from there, thankfully! Has since been taken down. A blog 11.oldalán in reference to the material that was previously opened, it no longer exists.

    We feel it necessary to present in front of my writings do not justify atrocity because of what the intentional harming iszapgát represents an excellent way of thinking of the following without the knowledge of civilized man, called Being a man, nor to assume. I can not believe that as loosely thrown aircraft and the lives of thousands of Americans, a spectacular circus context, the implementation of the dirty goals, terrorist groups in Hungary, Hungarians in the same loosely threw there lives and property, for the same reason.



Constant change.
People are constantly shock the constant changes. The streets path is changed, renamed, formerly known as neighborhoods become a stranger. This will help ensure that older people megromoljék morale and feel: now is the time for departure. Must be able to stand empty buildings, and gradually tönkremenjenek. The same fate should reach certain parts of the city. The aim is to create urban jungle, which causes depression. Dr. Day also said that some buildings and bridges must be constructed so that after a while összeomoljanak. An increasing number of accidents on the roads will not only, but also in aviation. This contributes to a sense of uncertainty, to be firmly rely on ... nothing.

Dr. Day that the older generation will be highlighted by the departure of the restrictions and speed up this process. In the old movies and songs gradually withdrawn and the softer, emotional entertainment completely withdrawn. Gradually make it harder for elders to travel well. Individual travel permit is concluded, and only if good reason to travel. An increasingly important role in the various identity documents.,,,

. But even slow down the population increase or not, the food supply need to be checked centrally to ensure the nutrition of the population. However, this check has to be prevented, they can be kept for those who oppose the existing order;. Therefore, the legislation will be banned, that someone was dependent on himself and his family to produce food. This course is sufficiently disguised way, sounds good excuse to be approved by the public. The alleged reason for this prohibition will be if we produce the food is dangerous because it is not sterile enough, and can promote the spread of disease. Thus you'll find out that it is here to protect the consumer, but the real reason will be to limit and control over their food supplies, because this is an important instrument of power. Therefore be made illegal to own food production ....

The influence of public life.
Very few people understand how to actually work with the state and the government. Part of the population is aware that some people in some way influence the elected politicians, but do not know its ways and means. Politicians are not a part of this fully aware of. Plans prepared for them to enforce them, which you led to believe that they made, but in reality they were manipulated. Just do not understand this subtle and disguised ways. Dr. Day is literally said: "People are capable of two conflicting ideas can both keep their brain, and the act provided that, if these two contradictory ideas are separated properly." To do this, the lecturer said: "Yes, well may be to know how rational people react to certain circumstances, or some information with which to face. In order to obtain a predetermined answer, the checking of the data is needed, which we have knowledge or control over the conditions under which surrounds them. And when the people are rational, they will act, what we want to act. Will not fully understand what we do and why. "....
       
People must get used to waive the part of a growing national sovereignty. The economic interdependence promotes this process. The war in order to avoid the reference to six people, because they are generally accepted: peaceful methods to implement something better than war violence. The war, therefore, obsolete. But according to Dr. Day has also acted in over time, because the era of nuclear weapons can no longer be kept under the control of the wars ....

Terrorism as an important tool for control.
Dr. Day in 1969, told students that terrorism will be used widely in Europe and other regions of the Earth. He believed that the United States will not require the use of terrorism into account. (Insert your own Lerobbantása WTC) It may be necessary only if the United States, if American society is not fast enough to accept the new system. Dr. Day's words, however, revealed that in 1969, has been reported to terrorism as a method to accelerate America. Dr. Day lecture, however, this part of megfedte the Americans of being too good, safe and carefree living. Therefore, some terrorism would help convince them that our planet is a very dangerous place, or become dangerous, if you do not give up certain rights to the authorities so that they are properly inspected the Earth.

Knowing the content of the above text, and the mindset, which arise from such acts will not be hard to figure out why I say that iszapár, the "Hungarian" leading "elite" attacks were the Hungarians, and against the world.
Let's look at the facts, what we can.
We know that the storage dams for weeks or even months, since everyone is obviously a risky condition.
We know that at the time of the incident, no alarm has occurred.
We know, at least, maintain that the tear in the morning of the day inspected the dam and found to be appropriate.
We know how much tragedy reported in the dams.
We know the population elmondásából to tear the front of a huge Földgép kapirgálták körmeikkel side of the dam, while the operator, were strained atmosphere prevailed.
Against this background, the breach would have been.
Questions arise!
Is it appropriate to say why the dam, who have been checked, if the foot, an ignorant man he is that dangerous?
Why kapirgálták side of the dam, if düledezett already anyway?
Is it just a side kapirgálták the dam construction, or at the base of the dam in 30 to 40 cm.-earth loosened further delayed? (Which would terminate in the ground, evolving over the decades "hagymagörbe tension," which gives strength to the earth below the dam.)
How many people have had the initiates? And how many of them, an active participant in the unconscious?
Anyone who watched the curb in the morning, I watched this, it is safe, or that it is still why?
The tragedy, and the proximity of winning elections, may be related to one another?
Földgép if you are already working on the spot, why not transverse dams were built to support a dangerous sections?
These are all, the questions straightforward. They can not be so stupid, banal answer zero, like the libatolvaj Hajdubét case: Let `s see, did not understand it. This is a lie, can be fired once, but the Hungarian nation is much smarter than that one also may believe.
   If I am a homeless day laborer, you can see, the flood control in the Act. I know that the dam has been weakened, keresztbordákkal can and should be supported.
They did not know? Sure! I just do not want to, I wonder why?
Hungarian innocent heads died, including children. Aljasabb this thing exist?
Even in war, either. I see the enemy, I also have a gun, a chance to defend myself.
The victims had any chance in life?
Approximately as much as the top floor of the WTC when lerobbantották.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr542382449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása