évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Üdvözlet a Magyaroknak, a dicsöséges harc ünnepén, a béke üzenetével

2010.10.23. 07:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Üdvözlet a Magyaroknak, a dicsőséges harc ünnepén, a béke üzenetével

A nagy változások ideje.

 

Sokan állunk értetlenül, amikor szemtől szemben látjuk, emberek pálfordulásait.

Mai világunk erősen megosztott. Alapját, életének fenntartását, egy alapvetően becsületes, de súlyosan elnyomott, és önmagától fegyelmezett réteg képezi.

Ezek az emberek, szeretetben, egymás megbecsülésében élnek. Nem tartják magukat többre senkinél. Pontosan tudják, hogy minden ember egyformának születik. Minden ember személyisége azonos, Isteni alapra épül. Attól, hogy az adott embernek, az éppen zajló élete milyen életformát jelent, értéke, emberi nagysága semmit nem változik. Az univerzum, ha tetszik, Isten számára, a hajléktalan koldus, pontosan annyit ér, mint a becsületes király. Az emberek értékét, a belső tartás, a tudás, és a szeretet mértéke jelenti.

A törtetés, a gonoszság, másokon való átgázolás, nem emberi, és leginkább nem Isteni adottság. A széles tömegeket alkotó ember, ilyesmire nem is képes. Természetesen szeretne jobban, szabadabban, boldogabban élni, de ezt, csak a körülötte élőkkel együtt tudja elképzelni. Ha valamit el tud érni, a felemelkedés tekintetében, azt azonnal megosztja a szűkebb környezetével. Természetes egyszerűségben élve, mindig a tömeg része, de a környezetében közmegbecsülést élvező, a szeretet fényében tündöklő ember marad. Megtartja az erkölcs, a szeretet normáit. Támogatja azokat, akik szükséget látnak, és nyitott szívvel fogadja el a támogatást, ha abban a szeretet megnyilvánulását látja.

A gonoszság, önzés, és az uralkodás vágya, kezdettől fertőzi ezt a becsületes sokaságot. Akadnak, és akadtak, akik jobb képességeikkel, szorgalmukkal kreativitásukkal, gyorsabban emelkedtek a kényelmesebb élet irányában az átlagnál. Ezek az emberek képesek általánosan és folyamatosan emelni az emberiség jólétét. Sajnos, ezek között akadt, és ma is akad néhány, aki ahelyett, hogy feleslegét megosztaná a környezetével, igyekszik azt összegyűjteni.

Példának látja maga előtt, a korábban megtévedt embereket, akik összegyűjtött, később, másoktól ellopott vagyonukkal, munka nélkül, gondtalanul, és hamis megbecsülésben élnek. Sokan veszik át ezt a hamis értékrendet, amit az önzés alkotott. Embertársaikat, nem a belső, emberi-Isteni értékrend szerint értékelik. Ebben az értékrendben, a vagyon, a hatalom, és a félelem a meghatározó. Az áll a piramis csúcsán, akinek a legtöbb vagyona van, aki a legtöbb embert képes valamire kényszeríteni, és akitől a legtöbben félnek. Ezeket az embereket, nem a szeretet fénye, hanem a félelemből fakadó tisztelet övezi. Ez megtévesztő, hamis érték. Nem az adott ember, emberi nagysága, de sok esetben, a gátlástalan önzése hozta létre. Ezek a megtévesztett emberek válnak hajlamossá arra, hogy embertársaikat lenézzék, értéküket a vagyonuk szerint határozzák meg. Ez a helyzet sem céltalanul alakul ki. A föld, mint számtalan más lakott bolygó is, egy-egy iskola. Ezekben az iskolákban, anyagba zárva, ezzel cselekvőképességüket korlátozva tanulhatják a fejletlen, vagy megtévedt entitások, a kisiklások okozta bajok, ezzel a kisiklások elkerülését. Számos öreg, az iskolákon már túljutott entitás, önként támogatja ezt a folyamatot. Megszületik azért, hogy békés többséget alkotva, eljuttasson a felismerésig, a szeretet hiányát, még felfogni sem képes entitásokat.

Békével tűri, bármilyen sorsot alakítanak ki körülötte a megtévedtek, de adott pillanatban, kivonul a csúcson lévők hatalma alól. Ekkor omlik össze, a csúcson lévők hatalma, mint egy kártyavár. Rádöbbennek, hogy hatalom, egyedül Isten kezében van. emberi hatalom nem létezik, mert azt, az emberek, a semmi idő tört része alatt törölhetik el. Ez a felfuvalkodott hatalmasságok legfőbb oktatási módja. A csúcsokról, kozmikus sebességgel zuhannak a legmélyebb szakadékba. Soknak utána nyúlnak, az ő szintjükön lévő, más tömegeken támaszkodó sorstársak, hogy visszaemeljék, de ez az esetek nagyobb részében nem sikerül. Az „áldozat”, kénytelen belátni, hogy a gőg szolidaritása képtelen megmenteni a státusát. Meg kell találnia a szeretet csatornáit, a korábban lenézett, kirabolt, megvetett emberek között. Már nincsen, amivel megvásárolhatná a tekintélyt és megbecsülést. Egyedül, az emberséges közeledés, az önzetlen szeretet megnyilvánulásai képesek elfogadtatni.

Itt, a teremtés Isteni csodája. Az intelligens entitások befogadják. Kezdeti tartózkodás után, elfogadják teljes értékűnek azt, aki korábban átgázolt, kegyetlenül zsarnokoskodott felettük. Ez a tanulás maga.

  Mostanában, sokan megérzik a megtévedtek közül, hogy közel a szakadék, amelybe szükségszerűen kell zuhanniuk. Megkísérelnek látszatintézkedésekkel menlevelet vásárolni maguknak. Sokan mondanak le, harácsolt vagyonuk egy részéről, hogy szeretetet vásároljanak. A szeretet nem eladó. Nincs pénzben kifejezhető értéke. A szeretet megnyilvánul „ingyen”, mindazokkal szemben, akik viszonozni képesek. Forrása kiapadni nem tud. Minél többet adok belőle, annál több van, amit még adhatok. A pénz, ennek épp az ellentéte. Hamis értéke évezredek óta pusztítja a földet, akadályozza a felemelkedést, félelemben próbálja tartani az embereket. Az egészséges entitás nem fél. Tudja, hogy ő a hatalom eszköze, és minden más, csak emberi káprázat. Aki nem fél, az képes feltétel nélkül szeretni másokat. A félelem, bárhogy harcolnak is a fenntartásáért, egyre csökken a földön. Lassan talál vissza a világ, a szeretet egyensúlyához. Sokszor tud éket verni bele a gyűlölet szítása, a hamis hatalommal való visszaélés, de összességében mégis emelkedik.

Ez hozza meg az egységet, ami a gyűlölet végét jelenti. Nem lehet megállítani.

A gyűlölet vesztett. Egyre többen látják, hogy csak rombolni tud. A gyűlölködők, fennhéjázók, hamis hatalmasok, mindent megtesznek, hogy fenntartsák a gyűlölködést. Ezzel feszültségeket gerjesztenek, hogy robbanjon, mint korábban már annyiszor. Nem lesz több robbanás!

Az emberek többsége már felülemelkedett ezen. Megőrzi a szeretetét, békességét, és aki ezt nem képes elviselni, azt, nem emberi hatalom, kiveszi a csapatból rövidesen.

 

Béla László

The time of big changes.

We are puzzled many people when we see face to face, people pálfordulásait.
Today's world is highly fragmented. Basis for life to maintain a basically honest, but severely repressed, and self-disciplined layer.
These people, in love, live side by estimating. Nobody do not consider themselves more. Know that all people are born alike. Each man's personality the same Divine bases. The fact that the man, the ongoing life of what constitutes a way of life, the value of human size does not change anything. The universe, if you will, for God, a homeless beggar, exactly as much as that of the honest king. The value of people, internal maintenance, knowledge, and the degree of love.
The törtetés, evil, others wading crossing to non-human, and not the most divine gift. The broad masses of creative people, such things can not. Of course, you want to be better, freer, happier to live in, but you just can not imagine with people living around it. If something can be achieved with regard to the advancement, it is immediately shared with the narrower environment. Natural principle of simplicity, always part of the crowd, but enjoying public respect for the environment, the people will love the light shining. Keep the morals and standards of love. Supports those who see a need and an open heart to accept the aid if it sees the expression of love.
The evil, selfishness and the desire for domination, it infects the beginning of the honest crowd. There, and there were those who improved their skills, creativity diligence, have risen more rapidly towards a more comfortable life than the average. These people are generally able to keep and raise the welfare of mankind. Unfortunately, among these there were, and still there are some who, instead of sharing the excess with its surroundings, trying to collect it.
Sees before him the example, the previously misguided people who collected, and subsequently, their property stolen from others, without work, stress-free, and live in a false appreciation. Many of taken over this false set of values, which the selfishness of its own. Other humans, not the inner-human values is evaluated according to Divine. In this value system, wealth, power, and the fear of the dominant. It is in the top of the pyramid, with the most wealth, who is something most people can force you and from whom most of us are afraid. These people are not in the light of love, but the resulting fear is respected. This is misleading, false value. Not the people, human size, but in many cases, was created by the unscrupulous selfishness. These deluded people become prone to look down at other humans, and are to be determined according to their assets. This situation does not occur aimlessly. The land, as well as many other inhabited planets, in a single school. In these schools, matter closed, thereby limiting their capacities to learn underdeveloped or misguided entities, the troubles caused by derailments, thus avoiding derailments. Many old, has already passed the school entity, voluntarily support this process. Born in order to form a majority in a peaceful, transmit to the realization of the lack of love, yet unable to comprehend entities.
Peace tolerate any develop around the megtévedtek fate, but at the moment, withdrawing from the summit of power. Then collapses on top of power, like a house of cards. Realize that power is in the hands of God alone. Human power does not exist, because it is the people, the fraction of time, nothing to delete. This is the bloated powers of the main teaching method. The peaks, cosmic speed crash in the deepest abyss. He reached a lot of their level in the other fellow supported by the masses that visszaemeljék, but in most cases it fails. The "victim", forced to admit that the arrogance is unable to save the status of solidarity. To find the channels of love, the formerly despised, plundered, despised among men. There is not, we megvásárolhatná the prestige and respect. Alone, the humane approach, able to accept expressions of selfless love.
Here, a divine miracle of creation. The intelligent entities is introduced. After an initial stay, accept it as fully, who had plowed on through, cruelly bullied over them. This is the learning itself.
  Nowadays, many people feel the megtévedtek one to close the gap, which necessarily must zuhanniuk. Látszatintézkedésekkel attempt to buy a blank check for themselves. Many people give up, prey upon a part of their assets to buy love. Love is not for sale. Have no cash value. Love is manifested in "free", against those who are able to reciprocate. Kiapadni source can not. The more you give it, the more there is, what do I have. The money, its just the opposite. False value for thousands of years to destroy the earth, hinders the rise and try to keep people in fear. The entity is not a healthy party. He knows that he is a power tool, and every other human is only a mirage. Who is not afraid to be able to love others unconditionally. The fear, no matter how well they fight for maintaining the earth is shrinking. Slowly return the world to find the balance in love. Often able to drive a wedge into the incitement of hatred, false abuse of power, but overall still rising.
This brings the unit, which means the end of hate. Can not be stopped.
Hatred is lost. More and more people see that you can only destroy. The hateful, arrogant, false, mighty, make every effort to keep the animosity. Thereby generate tensions that explode as before so many times before. There will be no more explosions!
The majority of people have transcended this. Preserve the love, peace, and who can not tolerate it, no human power, remove from the team shortly.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr902392303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása