évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Fő a destrukció

2010.10.26. 18:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

A zavarkeltés ma a legprofibb foglalatosság

 

 

Amióta betelt a pohár a „rendszerváltással”, és egyre markánsabban megfogalmazódik a nemzet tiltakozása a gyarmatosítással szemben.

Mióta szerveződik a magyar ellenállás a túlélésért, egyre többen fáradoznak abban, hogy elbizonytalanítsák a magyar értékrendet. Igyekeznek összemosni a dolgokat. Bizonytalanságot teremteni abban, ki melyik oldalon áll.

Szerencsére a tények makacs dolgok. Azokat félremagyarázni, értelmüket, utalásaikat, megváltoztatni nem lehet. Magam a tényekből próbálok helyes álláspontot kialakítani. Természetesen, nem szakadhatok el a napi hírektől.

Komoly fenntartásokkal figyelem a slepp-média információit, és kevesebb gyanakvással, a számomra megbízhatónak látszó hírforrásokat.

  Talán éppen ezért döbbentett meg a cikk, amit a „Nemzeti Hírhálón” olvastam.

Ime:


- A Jobbikot és a Gárdást ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, (kiemelés tőlem) használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t...és a gúnyhatárainkon túli pártokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?

postaimre - 2010 10 25 11:00:50

*** www.nemzetihirhalo.hu **********

 

Szerencsére vannak tények is, a hírek, és egyéb olvasmányok mellett.

Azt, hogy Magyarországon, kíméletlen és gusztustalan gyarmatosítás, a vezetés részéről pedig hazaárulás folyt, azt mindennél pontosabban lehet tudni, a könnyű és nehéziparunk, a mezőgazdaságunk és élelmiszeriparunk, korábbi, és jelenlegi állapota közötti különbségből.

  Ezt, köztudottan, a valóban befolyás alatt álló pártok vezényelték le, vagy cselekvő politikájukkal, vagy hallgatólagos beleegyezésükkel.

Az, hogy ezek közé bárki besorolja a Jobbikot, az emberek szándékos megvezetése, de még a legjobb indulattal megfogalmazva is, súlyos tévedés.

  És megint a tények!

Az összes párt közül, egyedül a Jobbik találta ki, hogy a képviselők visszahívhatók legyenek. Ez, elejét vehette volna, a négy éven át folytatható, a választók akaratát figyelmen kívül hagyó, hazaáruló politikának. Egyik párt sem csatlakozott az elképzeléséhez. Ez egyszerű okból, hogy száz másikat ne is említsek, elég könnyen eldönthető, ki van a „kalapban” és ki nincsen.

Szerencsére, a Jobbik, és a nemzeti oldal támogatói nem „a tudatlan jószándékú szavazó-birkák”, hanem a nemzeti érdek és fennmaradás elszánt harcosai.

 

Béla László

The disturbance is the most professional occupation


Ever since I filled the cup with the "regime" and is spelled out in more and more prominent in the nation to protest against colonialism.
How long have you organized in the Hungarian resistance to survive, more and more people are working in that confused the Hungarian values. Összemosni try things. That create uncertainty, which side is up.
Fortunately, the facts are stubborn things. Misinterpretation of them, meaning, utalásaikat, can not be changed. I'm trying to correct view on the facts. Of course, not the daily news to szakadhatok.
Serious reservations about the retinue of attention-media information, and less suspicious, trust me, looking for news sources.
  Maybe because of it startled me to the article, what is the "National communications net" read.
Ime:

- The Gárdást Jobbik and the same set up and run by Jewish hands, (emphasis added) used for this purpose all along, as the party which was, MSZP, SZDSZ, MDF, Fidesz-KDNP-t , LMP gúnyhatárainkon ... and also moved beyond the parties, and the initial start-up organizations as national main body control is taken over time. Thus, the right-Jews (not the well-intentioned, ignorant voters, sheep), Fidesz-Jews (not the well-intentioned, ignorant voters, sheep) is the voice of working now, preparing the ground for the Great Plan. But what is the plan?
postaimre - 2010 10 25 11:00:50
*** ********** Www.nemzetihirhalo.hu

Fortunately, there are also facts, news, and other reading materials in addition.
That in Hungary, ruthless and disgusting colonialism, the driving part, there was treason, it is impossible to know anything more precise, light and heavy industrial, agricultural and food earlier, and the difference between the current state.
  This is known, the influence is actually being deployed from parties, or acted in their policy, or consent may be implied.
The fact that they are assigning to the anyone Jobbik, the deliberate guidance of the people, but even the best words, anger is a serious mistake.
  And again, the facts!
Among all the parties, only the Jobbik found out that members should be recalled. This is the beginning could have continued for four years, the voters will ignore, treacherous politics. One party can be joined to the idea. This simple reason that hundreds of others, not to mention, easy enough to decide who is the "hat" and who is not.
Fortunately, the better, and supporters of the national side is not "well-intentioned voters are ignorant of the sheep," but the interest of national survival, and desperate fighters.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr752401081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása