évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az élet perspektívája, a pusztítók szerint

2010.10.28. 12:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mit kínál az „új világ”?

 

  Számos helyen fellelhető, és nyomon követhető az a törekvés, amelynek kapcsán, a földön fellelhető valamennyi zsidó, a totális világuralmát megvalósítani szándékozik.

Miféle szemlélet alapján szerveződne ez a hatalom, arra választ kapunk a talmudból, a cion bölcsek jegyzőkönyvéből, és hasonló, régi, és még régebbi iratokból. A világuralomért folytatott harc, már számos forradalmat, és két világháborút is eredményezett, és sajnos, az emberiség naivitása és gyanútlansága miatt, egyre közelebb kerül a kiteljesedéshez. Még az a szerencse, hogy ezek az embertelen elképzelések, soha nem valósulhatnak meg, mert az emberiség, nincsen végpusztulásra ítélve. Igaz, az erőszakkal, hazugsággal, és hamis ígéretekkel kikényszerített változások, úgy alakították a körülöttünk működő világot, hogy az mára, tele van megoldhatatlannak tűnő problémákkal, amiket mind meg kell oldani.

Az „új világrend” amivel a totális cionista diktatúrát diplomatikusan elnevezték, minden ilyen problémára, gyors és teljes megoldást kínál. Csak az a kérdés, mit szól ehhez az emberiség? Sajnos, az emberek nagy része, nem látja a meghirdetett elterelő, és méltányolható hamis célok mögött, az igazi célt, aminek megvalósulását a meghirdetett változások hivatottak elérni.

Nézzük témánként, mit is kínál nekünk az „új világrend”.

 

A túlnépesedés/népirtás

Kezdhetjük mindjárt azzal, hogy a túlnépesedéssel történő riogatás, minden alapot nélkülöz. Az Isteni termékenységgel megáldott földünk, a legszerényebb becslések szerint is, négyszer annyi embernek képes biztosítani az életfeltételeket, mint amennyi pillanatnyilag él rajta. Mi sem bizonyítja ezt fényesebben, mint az a tény, hogy a sokat szajkózott szabad verseny kizárására, ma azért fizetnek a háttérhatalmak a gazdáknak, hogy ne termeljenek. Ugyanezt a célt szolgálják, de már a hatalom számára költségmentesen, az előírt termelési kvóták. Mindez, a pénzhatalom fenntartásának és erősítésének érdekében működik. Csak így lehet elviselhetetlenül magasan tartani az élelmiszer árakat.

Ez a mai helyzet, de ez csak a kezdet. Az  „amerikai Stonhenge” kőbevésett parancsa szerint, az emberiség létszámát, adott szinten kell tartani. Ez úgy tűnik, mint ha bárki felhatalmazva lenne arra, hogy ezt meghatározza.

A cionisták, felhatalmazás hiányában is teszik a „dolgukat”.

Korábban jó lehetőséget jelentettek a forradalmak és háborúk, de a technika fejlődésével, a tömegpusztító fegyverek megjelenésével, ez a lehetőség bedugult. Az atombomba nem válogat. Szerencsére, ha pusztít, azt is elpusztítja, aki bevetette, és így értelmetlenné vált a háború.

  Most az egészségügy „korszerűsítése” címén, felszámolják, illetve saját kézbe próbálják koncentrálni, az egészségügyi, és gyógyszerellátást. Jól láthatók a várólisták, és a csillagászati gyógyszerárak.

Később, ha ki tudnák teljesíteni elképzeléseiket, akkor orvosi ellátáshoz, csak a kifejezetten gazdagok, tehát a „kiválasztottak” juthatnának. Bárki más, aki megbetegszik, szenvedjen és pusztuljon. Ennek hatását fokozzák, a tudomány eredményeinek, az emberiség ellen való felhasználásával. (aids, H1N1 stb.)

Utolsóként, de nem utolsó sorban említem, a stressz gyilkos hatását.

A végtelenségig kifosztott, állandó pénzhiánnyal gyötört embereknek, felborul a lelki egyensúlya. Ez a változás, az összes szervi bajok keletkezésének alapja.

Így zajlik egyik szálon a pusztítás.

A család

A család, mint a nemzetek alapja és legkisebb önálló egysége, a pusztítás egyik fő célpontja. Ahhoz, hogy a családokban gyermekek szülessenek, és ezek egészségesen fejlődve, fenntartsák a nemzeteket, lelki és tárgyi (pénzügyi) egyensúly szükséges. Ezt az egyensúlyt támadják, és építik le, az iskoláztatás költségeinek súlyos emelésével, pénzügyi vonatkozásban. A lelki egyensúlyt, az erkölcs pusztításával támadják. Az erkölcstelenséget, természetes magatartásnak tartva, reklámozzák. Gazdasági kényszerrel elérik, hogy a családapa, lehetőleg otthonától távol dolgozzék, míg az anya, közel. Ezzel teszik ki mindkettőt a csábításnak, és ültetik el közöttük a bizalmatlanság magját. Az ilyen módon szétvert családok gyermekei, már nem nevelkednek úgy, ahogy az egy egységes családban történhetne.

A lakás

Magyarország, a hagyományai miatt, jól ellenállt idáig a támadásoknak. A magyar modellben, egy család, akkor érzi komplettnek magát, ha önálló, saját otthonnal rendelkezik. Ezt támadja súlyosan, a saját lakások/házak fenntartási költségének aránytalan emelése. (víz, áram, gáz) Mivel ez nem bizonyult elegendőnek, sokkal nyíltabb, banki támadást indítottak a magyar, magántulajdonú otthonok ellen. Ehhez természetesen szükség volt, az érintett családok óvatlanságára is, de sajnos ez meg volt.

A „cion királyságban”, az új világrendben, nem lennének saját házak vagy lakások, csak a kiválasztottak kezében. Bárki más, csak bérelhetne. A korábban a magyarokra rákényszeríteni próbált társbérleti rendszer szerint, minden családnak el kellene viselni a lakásában néhány idegent is. Külön panelekben terveznék elhelyezni a „szingliket” ahol mindenki, mindenkivel, kedve szerint váltogatott módon tarthatna fent kapcsolatokat, természetesen gyermekek nélkül.

A nyugdíjak

Ennek a kérdésnek a megoldása, az „új világrend” kereteiben a legegyszerűbb.  

Nem fizetnek nyugdíjakat. Be akarják vezetni azt a társadalmi gyakorlatot, hogy a fiatal generáció, önként és dalolva gyilkolja le az őt felnevelő szülőket.

Ezt az alávaló tervet, szép köntösbe csomagolva akarják elfogadtatni. Amikor már a szülők elérik azt a kort, amikor aktivitásuk már csökken, támogatásra szorulnának, akkor egyfajta búcsúvacsorán megünnepelve az addigi önfeláldozó munkájukat, a gyerekek adnák a kezükbe az altató tablettát „hálából”.

Úgy e milyen „szép” gesztus az „új világrendtől?

 

Az ellátás

Ebben az új világban, minden goj rabszolga lenne. A „kiválasztott” hatalom, betiltaná az élelmiszer termelését. Aki szerintük „megérdemli”, azt valami jegyrendszer alapján ellátnák a minimális élelemmel, de gondoskodni kívánnak arról, hogy ebből ne lehessen eltartani olyanokat, akit ők érdemtelennek tartanak. Az élelmiszertermelés betiltását, egészségügyi okokkal kívánnák megindokolni, és a megszegőket úgy üldöznék, mint ma a drogtermesztőket.

Ennek első jeleit, már ma is láthatjuk.

Elég szép perspektíva?

Ezt kínálja az „új világrend” a birkáknak, csak-hogy, a világban egyre kevesebb birka él. Jól látható, az emberiség ébredése a delejes álomból. Az a világméretű elutasítás, amit ezek, mint antiszemitizmust, fájlalnak, rohamosan erősödik, és külső segítséggel, nyomtalanul fogja eltörölni a Földről, ezt a gondolkodási, cselekvési lehetőséget.

Nem „új világrend” de új Föld alakul, önzéstől, és minden aljas intrikától mentes, amelyen helye sem lesz, az ilyen szándékú, gondolkodású embereknek.

 

Béla László

 

What does the "new world"?

  Found in many places, and can be traced to the effort with respect to which, the land available to all Jewish, it intends to achieve total world domination.
Based approach to organize this kind of power, we get an answer to the Talmud, the minutes of the Wise Men of Zion, and the like, old and even older documents. The világuralomért struggle for several revolutions, two world wars and has resulted in, and unfortunately, because of the human naivety and gyanútlansága, gets closer to fulfillment. Even the good fortune that these inhumane ideas never materialize, because of mankind, there is no végpusztulásra doomed. True, violence, lies, false promises and forced changes, designed for working around the world, that now is full of seemingly unsolvable problems that we all need to be resolved.
The "new world order" which the Zionist totalitarian dictatorship diplomatically named, all these problems, rapid and complete solution. The only question is what this is about humanity? Unfortunately, the majority of people, you do not see advertised in the diversion, and legitimate purposes behind the fake, the real goal, which is the realization of the announced changes intended to achieve.
Let's topic, what it offers us the "new world order".

The overpopulation / Genocide
We can start immediately with the overpopulation of riogatás, without any foundation. God has blessed our land of fertility, the lowest estimate, four times as many people able to ensure the standards of life than is currently living in it. Nothing proves this more brightly than the fact that the exclusion of competition much szajkózott free today, because the háttérhatalmak paid to farmers not to produce. Serve the same purpose, but have the power to charge the prescribed production quotas. All this, in order to enhance and maintain the pénzhatalom work. The only way to keep food prices are unbearably high.
This is the situation today, but this is only the beginning. The "American Stonhenge" kőbevésett according to the command, the number of humanity, given level must be respected. It seems as if anyone would be empowered to determine this.
The Zionists, in the absence of authorization to make the "stuff".
Previously reported a good possibility of revolution and war, but the evolution of technology, the advent of weapons of mass destruction, this option is blocked. The atomic bomb is not a selection. Fortunately, if you destroy, you can also kill, who has deployed, and thus has become a meaningless war.
  Now health care to "modernize" by way of removing or trying to concentrate on his own hands, health, and pharmacist. Clearly visible in the queue, and the medicines are astronomical.
Later, if they could meet their ideas out, get medical care, specifically the rich only, so the "chosen" to receive some. Anyone else who is ill, suffer and die. The effects of this increase, the results of science, mankind against their use. (AIDS, H1N1, etc.).
Last but not least, mention the deadly effects of stress.
The endlessly plundered, pénzhiánnyal constant torment people, upset the mental balance. This change, based on the formation of all organ woes.
Thus, one strand of the destruction is taking place.
The family
The family as the foundation of nations and the smallest independent unit of a major target for the devastation. In order for the families of children taken, and they evolve healthily, maintaining the nations, spiritual and material (financial) balance is required. This is the balance between attacking and dismantling of the serious increase in schooling costs, financial implications. The balance of spiritual, moral devastation of the attack. The immorality, while natural behavior, advertise. Economic pressures are reached, that the father, preferably away from home working, while the mother is near. Thus account for both the bait, and planted seeds of mistrust between them. Families are destroyed in this way, no longer brought up the way that could happen in a single family.
The flat
Hungary, in the tradition of, well so far resisted the attacks. The Hungarian model of a family, you feel complete with yourself, if self-employed, have their own homes. This is seriously challenging in their own flats / houses a disproportionate increase in the cost of maintenance. (Water, electricity, gas) Since this was not enough, more open, launched an attack on the Hungarian banking, private homes against. To do this, of course, was necessary, the affected families óvatlanságára, but unfortunately it was.
The "kingdom of Zion," the new world order, would not have their own houses or apartments, only a selected hand. Anyone else, just bérelhetne. The earlier the Hungarians tried to force társbérleti system, each family should wear a stranger's apartment a few as well. Placed in separate panels designed by the "singles" in which everyone, everyone will be changed in any way you like it could hold the above links, of course, no children.
Pensions
The solution to this issue, "the new world order" within the framework of the simplest.
Do not pay pensions. They want to keep it a social practice that the younger generation, singing, and voluntarily kills off the parents raised him.
This despicable plan, they want to accept packaged in a beautiful gown. When the parents have reached an age when their activity is already reduced, would require some assistance, you kind of sacrificial búcsúvacsorán megünnepelve the previous work, the children would be granted the hands of sleeping pills "in gratitude".
So that what "nice" gesture "new világrendtől?

Of supply
In this new world, everything would be gentile slave. In the "chosen" power to ban the production of food. Who they think "deserve" something has to supply rationing on the basis of the minimum food, but want to ensure that it not be possible to maintain ones, whom they held unworthy. The ban on food, health reasons wish to justify it, and it chased the megszegőket as drogtermesztőket today.
The first signs are already seen.
Fair enough perspective?
It offers a "new world order" the sheep-only that the world less and less live sheep. Visible, the awakening of humanity to the magnetic sleep. The worldwide rejection of what they are like anti-Semitism, regret, rapidly increases, and external assistance, a trace will be abolished from the Earth, this reflection, opportunities for action.
Not a "new world order" but develops a new earth, selfishness, and free from any nefarious intrikától, which will be no place for such meaning, thinking people.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr132405123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása