évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi a szélmalom vagyuk...

2010.10.30. 23:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mi a szélmalom vagyunk, a szél Isten akaratából fúj.

 

   Akarjuk vagy sem, hisszük vagy sem, a magyarság, döntő tényező a világ sorsának alakulásában. Létszámunkban megfogyatkozva, lehetőségeinkben súlyosan korlátozva, állunk a viharban, de álljuk a sarat.

    A világ minden részére szétszóródott, és mindenütt számottevő befolyást szerzett ellenfeleink, minden létező fronton támadnak, pusztítanak bennünket.

Hatalmukat és lehetőségeiket, mindenek felett valónak hiszik, és ebben a tévhitben cselekszenek. Ők maguk tudják legjobban, hogy a vesztükbe rohannak, de mint a süllyedő Titanik személyzete, a teljes pusztulásukig azt játsszák, mint ha urai lennének a helyzetnek.

   Nem nekünk kell, és nem is mi fogjuk őket elpusztítani!

Elpusztulnak maguktól, a saját gonoszságuk terhétől, és senki ember fiát felelősség nem fog terhelni a pusztulásukért.

    Korábban utaltam már rá, hogy a magyarságnak különleges szerepe van a világban. Nekünk külön feladatott adott Isten, ha úgy tetszik, az univerzum hatalma. Ennek okát és történetét hosszú lenne itt leírni, és könnyen lehet, hogy sokan, a valóságtól elrugaszkodott fantázia, összeesküvés-elmélet megfogalmazását látnák benne.

  Az a tény, nem szorul igazolásra, hogy a világban szétszórt zsidóság, mindenütt, ahol létezik, számarányának megfelelőnél, sokkal nagyobb befolyást szerzett magának. A bankok, és ipari kapacitások nagy részét kézben tartva, diktátumokkal kényszeríti az embereket, az általa kitűzött irányban való haladásra. A világ, az emberiség, képtelen ellenállni, és lassan, de határozottan menetel, a saját elpusztítása, az „új világrend” megvalósítása felé.

Ez is Isten akaratából zajlik. Fel kell mutatni az emberiségnek, hova vezet a szeretet hiánya, a kalmár szemlélet, az emberi értékek lesöprése, a bárki által megszerezhető pénz segítségével.

   A magyarság feladata, a szeretet megőrzése, gyakorlása és terjesztése.

Ez az egyetlen ellenszer, ami eddig is megvédett bennünket a kipusztítástól.

Egyedül a magyarság tudja megállítani, mert erre jelöltetett ki, a gonosz elhatalmasodását , és egyeduralmát a földön. Példánkkal kell megakadályoznunk.

Szerepünk jelentőségét, egyedül a gonosz erő ismeri maradéktalanul.

  Tudja, hogy addig el nem érheti áhított világhatalmát, ameddig magyarság létezik a földön. Ez egyszerű okból, a megjelenésétől a mai napig, minden lehetőt elkövet elpusztításunkra, de hasztalan próbálkozás.

Könnyebb lenne azokat felsorolni, amiket nem követett el.

  Mára már elég világosan kirajzolódik, hogy Jézus meggyilkolásától, a Hun birodalom elleni támadásokon, a pozsonyi csatán, a kirobbantott világháborúkon

Trianonon, az ötvenhatos vérengzésen, és azt követő gyilkosságsorozaton, majd a vadprivatizáción át, egészen a Gyurcsány-Bajnai terrorig, minden megtörtént,

Amivel a magyarság megsemmisítését el akarták/ják érni.

Hasztalan próbálkozás.

Mi a szélmalom vagyunk. Állunk a pusztában, és az univerzum energiájától működünk. Szilárdságunk, a szeretet, összetartozás, és a becsület. Vitorlánk az egymás iránt érzett felelősség, energiánk, az egész univerzum felemelkedésének, a gonoszság végleges felszámolásának, megakadályozhatatlan szándéka.

   Isten, és a teremtett világ energiája, feltartóztathatatlanul érkezik. Mozgásban tartja vitorláinkat. Lehet a falunkon Trianoni rést ütni, lehet a vitorláinkat Júdáspénzekkel megtépázni, de azok ettől még nem állnak meg.

  Aki beleakad, azt felváltva, elképesztő magasságokba emeli, majd, a földhöz vágja. Hogy csak a magyar összefüggéseket említsem, Attila megtámadása – Róma behódolása, Német Római császárság – Pozsonyi csata, Rákosi terror –

ötvenhatos forradalom. De vannak, nem magyar vonatkozások is, mint a németek elleni világembargót követően, a koncentrációs táborok felállítása.

  Végéhez közeledik a szélmalomharc. Bár a pusztító szándék töretlen, és erősebb, mint valaha, az univerzum, felénk megnyilvánuló támogatása is.

Az általuk megjövendölt végső harc utolsó ütközetében vagyunk. Fontos, hogy megőrizzük a szeretetet, és a magyar összetartást. Ne adjuk oda mocskos Júdáspénzért legkiválóbb embereinket, legbátrabb harcosainkat.

  Nem vagyunk egyedül. Az emberiség nagyobb részének, betelt a pohár.

A szeretet és a becsület, helyet követel magának a gyűlölködéssel, hazugsággal háborúskodással, rablással és orvgyilkolással szemben. Meg is fogja szerezni ezt a helyet. Addig kell kitartani.

 

Béla László

What are the windmill.

   We want to or not, believe it or not, the Hungarians, a decisive factor in shaping the destiny of the world. issue, we fogyva, severely limiting our options, we are in the storm, but let the mud.
    Scattered to all parts of the world, and all gained significant influence over the opponents, all existing frontline attack, destroy us.
Power and possibilities, above all, you really believe and act in this delusion. They themselves know best that the vesztükbe rush, but as the sinking Titanik staff, the total destruction that is played as if it were the masters of the situation.
   We must not, nor is it what we will destroy them!
Killed themselves, the burden of their own wickedness, and no man's son will not be charged because of liability we live.
    It is already mentioned earlier that the Hungarians have a special role in the world. God's given us a specific task is, if you like the power of the universe. This would cause a long history and are described, and could easily be that many of the unrealistic fantasy of conspiracy theorists who see it the formulation.
  The fact needs no proof that Jews scattered around the world, wherever there are relevant for the numerical ratio, a much greater influence for himself. The banks and industrial capacities, most hand-held command forces the people it has set the direction of progress. The world of humanity, unable to resist, and slowly but firmly on the march in their own destruction, "the new world order" to achieve.
This is the will of God takes place. Must be presented to humanity, leading to a lack of love, the merchant's perspective, human values lesöprése, the money can be obtained by anyone.
   The Hungarian mission is to preserve the love, exercise, and dissemination.
This is the only antidote that has also defended us from death.
Alone can stop the Hungarians, because this jelöltetett, the evil elhatalmasodását and dominance on the ground. Példánkkal be prevented.
The significance, the only fully aware of the evil forces.
  She knows she will not be exposed to world power desired, as long as there are Hungarians on the ground. This is a simple reason, the appearance of the day, all possible elpusztításunkra attempt, but vain attempt.
It would be easier to list those that I did not commit.
  It is now quite clearly the case that Jesus meggyilkolásától, attacks against the Hun Empire, the battles in Bratislava, the world wars unleashed
Trianon, ötvenhatos the massacre and subsequent gyilkosságsorozaton then vadprivatizáción over until the Gyurcsány-terror Bajnai, everything is done,
What the Hungarians wanted to destruction / Jak to achieve.
Futile attempt.
What are the windmill. We are in the wilderness, and the energy of the universe we operate. Strength, love, togetherness, and honor. Sail in the sense of responsibility toward one another, energy, empowerment of the whole universe, the final eradication of evil, megakadályozhatatlan intention.
   God created the world's energy and, inevitably arrives. Vitorláinkat keeps moving. Trianon gap may hit our village, can be vitorláinkat Júdáspénzekkel megtépázni, but the fact remains they do not stop.
  Beleakad who, it turns, amazing heights, and then, cut to the ground. Just mention that the Hungarian context, Attila attack - Rome's submission, German Roman Empire - Battle of Bratislava, Rakosi terror -
ötvenhatos revolution. But there are no Hungarian aspects, like the Germans against világembargót after the establishment of concentration camps.
  Nearing the end of the windmills. Although the destructive intent is unbroken, and stronger than ever, the universe, towards their support as well.
They prophesied in the final last battle we fight. It is important to preserve the love, togetherness and Hungarian. Do not give it to our people filthy Júdáspénzért finest, bravest harcosainkat.
  We are not alone. The greater part of mankind, the glass is full.
Love and Honor, a space to itself, hatred, lies warfare, robbery and orvgyilkolással against. You will also get this place. Until then, must persevere.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr942410723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása