évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vészterhes idők

2010.10.31. 13:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Kell az óvatosság!

Az új magyar „szent ember”, hatalmas pénzzel és apparátussal a háttérben, egyfolytában Istenről, szeretetről. Meg az emberek bűnösségéről beszél.

  Sokan beleesnek a csapdájába.

Valóban eredményes stratégia, látszólag azt hirdetni, ami ellen valójában harcolunk. Ez majdnem felér a régi magyarság stratégiájával, amikor menekülést színlelve, csalták nyílt, egyenes küzdelembe ellenségeiket.

Ez, a lopott stratégia, mégsem teljesen eredményes. Igaz rengeteg embert képes vonzani, de a gondolkodó embereket képtelen megtéveszteni.

Amikor a magyaroknak, valaki a zsidóság felsőbbrendűségét hirdeti, azonnal kilóg a lóláb.

  Érdemes figyelni, és inkább megpatkolni, mint megvárni, ameddig átgázol rajtunk.

 

Béla László

 

Need to be careful!
The new Hungarian "holy man" with money and a huge apparatus in the background all the time about God, about love. It speaks to the people's guilt.
  
Many people fall into the trap.
Truly effective strategy, it seems to advertise that fact, we are fighting against. It's almost tantamount to the old strategy of Hungarians, when they escape by pretending tricked straightforward fight their enemies.
This is the strategy have been stolen, they are not completely effective. True ability to attract a lot of people, but the thinking is unable to deceive people.
When the Hungarians, someone proclaims the superiority of the Jews, out of the lóláb immediately.
  
Worth watching, and bypassed rather than wait until wade us.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr82411585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása