évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kozmikus legendák?

2010.11.01. 06:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

 

Kozmikus legendák?

Vagy csillagászati események?

A kérdés valójában költői, mert a rá adható válasz, már nem kétséges. Kormányaink, és tudósaink, akik a mi munkánkból élnek, rendelkeznek, és háborúznak, mint az óvodások elől a felnőttek, eltitkolják előlünk a valóságot.

Noha, már minden kétséget kizáróan tudják, mégsem beszélnek konkrétan arról, milyen csillagászati események zajlanak, és ezek kapcsán milyen lehetőségek feltételezhetők földünkön. Ez az információ visszatartás, felér egy merénylettel az emberiség ellen, mert ahelyett, hogy felkészítené, a várható helyzetre, meglepetés szerűen akar mindent a nyakába zúdítani.

Miről is van szó?

Arról, hogy egy méretes bolygó, kozmikus sebességgel közeledik a naprendszerhez, és áthaladva azon, a napot megkerülve távozik, a következő 3660 évre.

http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru/Nibiru%20a%20vegzet%20bolygoja.htm

 

Nem véletlen, hogy a maja naptár 2012-ig jelzi az időt, mint ahogy az sem, hogy a Magyar Szent Korona időkódja is 2030-at jeleníti meg, legnagyobb évszámként.

Ezekből az adatokból, minden féle rémtörténetek is alakultak, mint az armageddon, melyben elpusztul a föld, vagy az ezzel kapcsolatos Hollywood-i

„csodafilmek”, melyekben a föld kozmikus végveszélybe kerül, és a hős amerikai, az egyedülálló technológiák felhasználásával „megmenti” az emberiséget, a teljes pusztulástól.

Nézzünk egy kicsit, a fantáziákat félretéve, logikusan a tények mögé.

Ismert csillagászati tény, hogy ez az égitest, 3660 évente, megjelenik, és átvonul a naprendszeren.

Ismert történeti tény, hogy 6000 évnél régebbi időre tehetjük a földön, az emberiség történetét.

Ebből a két tényből, kétséget kizáróan következik egy harmadik. Az emberiség, és a földi élővilág, legalább egy, de lehet, hogy több ilyen eseményt túlélt már.

Félretéve azokat a mellékvágányokat, hogy egy ilyen esemény hogyan törli el a földi hatalmasságokat, hatalmukkal együtt, vagy kit, melyik földrajzi helyen, hogyan pusztít el, vagy hogyan befolyásolja az emberek hitét, és Istenhez való viszonyát, nézzük meg azt, mennyire kell tartanunk, ennek következményeitől.

    Amikor a halál, az átlag, kevésbé tájékozott, és leginkább materialista emberek számára, kézzelfogható közelségbe kerül, az ilyen embereken, valami vak rémület uralkodik el.

   Nem így azokon, akik már közelebbi ismeretséget kötöttek a halállal. Akik valami esemény folytán meghaltak, de a hatékony biológiai, orvosi segítség folytán, újra közöttünk élnek. Ezek az emberek, már tényszerűen tudják, amit az átlag ember fejébe bele sem lehet magyarázni, mert fantáziának tartja az egész állítást. Konkrétan arról van szó, hogy egy ember, soha nem hal meg, az általánosan feltételezett értelemben. A világban léteznek különböző vallások.

Vannak ezek között őszinték, és kevésbé őszinték. Azok a vallások, amelyek az istentől való félelmet, az embernek, alapvetően bűnös voltát hirdetik, eltérnek az Isteni szándéktól, és noha sok igaz és jó dolgot állítanak, valójában mégis a tömegek szolgaságának kialakításáért alakultak. Ezekben a vallásokban a halál, a vég, ahonnan nincsen tovább. Ott lehúzzák a vasfüggönyt, és az adott embernek befellegzett.

   Ezt a felfogást, az élet, a valóság, többször, több helyen, megkérdőjelezhetetlenül cáfolja. Maguk a vallások is ellentmondásba keverednek önmagukkal, hiszen ők is állítják, hogy létezik feltámadás, mint ahogyan azt is, hogy az ember, összetett entitás. Áll egy anyagi testből, ami arra kényszeríti, hogy ezt a testet ellássa és ápolja, de hozzá tartozik, és nem elválasztható, egy lélek. Egy Isteni rész, egy csepp, az univerzum tengernyi hatalmából és tudásából. Ez minden emberre igaz! Vagyoni, társadalmi helyzetétől, pillanatnyi életvitelétől, teljesen függetlenül. Valójában ez a csepp univerzum, ha tetszik Isten, maga az ember, és ez időtlenül létezik. Közben, időről időre, kiegészítik anyagi testtel, ami múlandó, mint minden anyag.

Hogy ez miért van így, és ennek mi értelme, az hosszú és bonyolult, így most ezt nem is részletezem, de határozott oka van.

  Sokkal fontosabb, most, a nagy változások közeledtével, hogy a következmények

felé menjünk el.

  Mint írtam, valamennyien Isten részei vagyunk. Egyaránt szabadok, saját akarattal és felelősséggel, Istentől még is elhatárolva, fizikai, anyagi testünk által.  Ez az állapot, bár ideiglenes, mégis egész emberi mivoltunkat meghatározni képes.

 Testben élve is közeledhetünk Istenhez, ha szeretettel élünk, ha önzetlenek, békések, és igazak vagyunk. Távolodhatunk is, ha önzőek, irigyek erőszakosak vagyunk.

Minden ember, aki a dolgát úgy intézi, hogy más emberek fölött hatalma legyen, súlyosan vét önmaga ellen. Ezt az emberek többnyire nem tudják, és keresik, hajszolják ezt a helyzetet. Amikor pusztulni kell, az elsők között lesznek emiatt.

  Ök sem veszítenek. Új lehetőséget kapnak, új testben, hibáik javítására. Bármely ember, aki szerencsésen megszabadul anyagi testétől, Isten részévé tér vissza, ahol szeretet, és maximális megértés várja. Ha olyan gonosz lelke van, ami az emberiség új korszakában már nem lehet emberi testben, akkor más bolygóra kerül, de el akkor sem vész. Senkinek nem kell félnie Istentől. A félelem eltávolít tőle. Istent szeretni és tisztelni kell, hiszen saját részünk, és részei vagyunk. A Föld változásaitól sem kell félni. A lélek, az isteni rész, nem megy át a halál gyötrelmein, a testnek viszont nincs emlékezete. Akit újra élesztettek, annak a lelke hozza magával az emlékeket, de a saját halálát senki sem képes felidézni. Vannak emlékei előtte, utána, de az eseményről magáról senkinek.

  Semmi nem, történhet velünk, ami nem szükségszerű, ezért a sorsunkat el nem kerülhetjük. Sorsunk, és életünk viszont, soha sem ellenségünk, még halálunk óráján sem. Aki elrémít, vagy félelemben akar tartani, az, az ellenségünk, de szembe megy Isten akaratával is. Ne toljuk a szekerét, nem érdemes.

 

Béla László

 

Cosmic legends?
Or astronomical events?
The question is really rhetorical because the answer to it is no longer in doubt. Governments and scientists, who have our work we live in, and wars, such as pre-schoolers to adults in front, concealing the truth from us.
Although, I doubt they can not speak specifically about the astronomical events are taking place, and their relation to the options assumed land. This information is withheld, to come up with one of the attacks against humanity, because instead of being prepared, the situation is expected, simply wants everything on the neck of a surprise zúdítani.
What is it about?
That a large planet, cosmic speeds approaching the solar system, and those passing through, bypassing the sun comes out, the next 3,660 years.
http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru/Nibiru destiny bolygoja.htm

It is no coincidence that the Mayan calendar 2012, indicating the time, as is the case, nor that the Holy Crown of Hungary in 2030 at a time code is displayed, the largest évszámként.
From these data, all kinds of horror stories also emerged, such as Armageddon, which destroy the earth, or related Hollywood
"Csodafilmek", in which the cosmic earth is endangered, and the American hero, a unique technology using the "save" mankind from complete destruction.
Let's look a little bit, the fantasies aside, the logic behind the facts.
Well-known astronomical fact that the celestial body, 3660 year, appears and passes through the solar system.
Known historical fact that 6,000 years old can make time on the ground, the history of mankind.
From this fact two, no doubt follows a third. Of humanity, wildlife and the earth, at least one, but that may have survived several such events.
Setting aside the sidings, that such an event to cancel the earth powers, together with their power, or whom, what geographical location, how to destroy, or how it affects people's faith and relationship with God, let's look at it, how it should be borne its consequences.
    When death, the average, less informed, and most materialistic people, more tangible, such people, some blind terror to reign.
   Not so those who have already entered into a closer acquaintance with death. Who died because of some event, but the effective biological, medical assistance because, they live among us again. These people already know factually what the average man's head into it can not be explained, because it keeps the whole fantasy claim. The idea is that a man never dies, the effect is generally assumed. In the world there are different religions.
Among these are honest and less honest. Their religions, which the fear of God, that man is essentially sinful nature of proclaiming the divine intentions are different, and although a lot of things good and true issue nevertheless actually developing the servitude of the masses were formed. In these religions, the death, the end from which there is no more. He pulls the curtain, and a man dead.
   This perception of life, the reality is, many times, in several places, unquestionably undermined. Also contradicted themselves mix of religions themselves, as they also claim that there is resurrection, as it is, that man is a complex entity. Is a material body, which forces it to provide and nurture this body, but it belongs to and not separable, a soul. Part of a Divine, a drop in the ocean of universe and the power of knowledge. This is true for all men! Wealth, social status, current életvitelétől, completely independently. In fact, the drops of this universe, if you like God, man himself, and that there are timeless. Meanwhile, from time to time, additional material body, which is transient, as with any substance.
Why this is so, and therefore our sense of the long and complicated, so we do not even discuss it further, but there is definite reason.
  More important, now, the big changes in the approach to the consequences
to go away.
  As I wrote, we are all part of God. Both are free, their own will and responsibility, yet also distinct from God, physical, material by the body. This condition, although temporary, yet able to determine the whole humanity.
 Közeledhetünk to God in the flesh is alive, if we live in love, if unselfish, peaceful, and we are righteous. Távolodhatunk, if selfish, violent or jealous.
Every man who takes his job of arranging to have power over other people, seriously violates against himself. Such people often do not know, and seek hajszolják this situation. When they should be destroyed, will be among the first reason.
  They can not lose. New opportunity, new body, to correct the issues. Any man who is happily rid your body of material, a part of God's return, where love, understanding and maximum waits. If an evil spirit, which is a new era of humanity can no longer be human flesh, it is another planet, but it will not be lost. No one should be afraid of God. Remove the fear from him. God must love and respect, because its part of us, and we are part. The Earth is not to be afraid of changes. The soul, the divine part, does not go through the torments of death, however, has no memory of the body. Who was again revived, to bring the memories of the soul, but no one can recall his own death. There are memories in front of him, but to anyone about the incident.
  Nothing, happen to us, which is not necessary, so you can not avoid our fate. Our destiny and our life, however, never our enemy, not even at the hour of our death.
Who scares you, or you want to be in fear of the enemy, but also goes against the will of God. Do not push the cart, not worth it.

 

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése



Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522412832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása