évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szeretet, vagy gyűlölet?

2010.11.02. 10:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

Amitől a dolgok alakulnak.

 

Sokan nem értjük, mitől lehet egy gazdag ország, ahol kiváló éghajlat alatt, jó termőföldek vannak, szorgalmasak az emberek, képzettek és kreatívak, olyan szegény, hogy sokaknak fedél, vagy étel sem jut.

Hogyan juthat el odáig egyáltalán, ahol tart?

Ezt nem egyéb, mint a szabadjára engedett gyűlölet, a szeretet és együttérzés hiánya teszi. A gyűlölködést, a kommunizmus engedte ki a palackból, amit a magyarság, a maga területén, az 1750-es évektől 1945-ig eredményesen palackba zárva tartott. Kiszabadulván ez az eredmény. Vissza kell gyömöszölni ezt a szellemet a palackjába, jól le kell dugózni, és a Magyar Szentkorona pecsétjével lepecsételni, hogy azt még egyszer senki fel ne nyissa.

Gyűlölködésben a magyar nem élhet, nincs hozzá tapasztalata, sem affinitása.

Ennek ellenére épp azok vádolják gyűlölködéssel, akik meghonosították, vagy legalább ezt akarják, közöttünk.

  Köszönjük, de nem kérjük.

 

 

Részlet a Talmudból


MÁSODIK RÉSZ.

A csalás, rablás.
Jogszabályok a gojokkal szemben.

"Felebarátodat nem szabad megrabolnod, de ez nem vonatkozik gojra, aki neked nem felebarátod:
egy gojt szabad megcsalnod és tőle uzsorát venned: ha azonban felebarátodnak adsz el valamit, vagy tőle valamit veszel, akkor testvéredet ne csald meg" (Baba mezia 61a. Tosephot.)
"Egy testvérednek (izraelitának) megrablása tilos, de egy nemzsidónak a megrablása meg van engedve." (111b. lap.)
Ugyanitt 112a. lap: Ha egy izraelita egy nem-zsidóval elődbe jön törvénykezni, ha te a zsidónak a zsidó törvény szerint igazat tudsz adni, akkor adj igazat neki és a nem-zsidónak mondd azt, hogy ez így van a mi törvényünk szerint; ha pedig annak a népnek törvényei szerint adhatsz a zsidónak igazat, mondd a nemzsidónak: ez így van a ti törvényetek szerint; ha pedig így sem lehet, akkor a nem-zsidót csellel kell rászedni.
Ugyanott 113b. lap: Honnan tudjuk azt bebizonyítani, hogy szabad megtartanunk a nem-zsidónak elvesztett jószágát. Azzal, hogy írva vagyon ez Mózes V. könyvének 22. fejezetében: "Ha atyádfia ökrét vagy juhát látod tévelyegni, ne menj el mellette, hanem vidd vissza atyádfiának... Hasonlóképpen cselekedjél atyádfia minden elvesztett holmijával." Tehát atyádfiának tartozol azt visszavinni, de egy nem-zsidónak nem. Semuel mondá: Ha a nem-zsidó a saját kárára téved a számolásnál, nem szabad őt figyelmeztetni.

 

Ez csak szikrányi töredéke annak, amit manapság a bőrünkön érzünk. Nem csak mi, magyarok, de az egész globalista-liberális világ, valamennyi nemzete.

Tiltakoznak is a nemzetek, és vádolják is őket egyre növekvő antiszemitizmussal. Hogy nő az elutasítás, ez tény. Tény az is, hogy ez nem egy fajnak, hanem egy szemléletnek, egy megnyilvánulási formának szól. Ez az elutasítás emelheti ki az emberiséget a tisztességtelenség szülte szegénységből, a szabadosság szülte erkölcstelenségből. Hogy ezt az elutasított szemléletet éppen a zsidóság képviseli, erről a világ nem tehet. Egyébként, nem minden varjú fekete, akad néha fehér is.

  Ezért az elutasításért egyébként, az elutasítottak, nagyon sokat tesznek.

Túl a gazdasági fojtogatáson, megpróbálják megfélemlíteni az emberiséget.

Se szeri se száma a médiákban, a börtöneikről, a fegyvereikről, a mindenhatóan aljas módszereikről szóló híreszteléseknek, amit ráadásul ők maguk  készítenek és terjesztenek. Valószínűleg nem is tudják, hogy ezzel voltaképpen segítenek az emberiségnek kilépni ebből a posványból. A gonoszság elítélése, a szeretet fontosságának felfedezése az a mérőszám, aminek alapján, az emberiséget, a túlélésre alkalmasnak ítélik. Minél több embert, minél súlyosabban érintenek a gonoszság következményei, annál többen vágynak a szeretet légkörére, így annál gyorsabb és teljesebb lesz a folyamat, ami a gyűlölködést visszaszorítja a palackjába.

 

Béla László

Wat maak dinge ontwikkel.

Baie mense verstaan nie wat kan 'n ryk land met' n uitstekende klimaat oor die land is 'n goeie, hardwerkende mense, opgevoed en skeppend, so swak dat baie mense dek, of sal enige kos ontvang.
Hoe om by die punt waar dit laas?
Dit is niks meer as ongebreidelde haat, liefde en deernis te gebrek. Die haat van kommunisme toegelaat uit die bottel, wat die Hongare, die veld self, die 1750-er jare tot 1945 suksesvol in gesluit gehou bottels. Kiszabadulván hierdie resultaat. Gyömöszölni terug na die bottel van hierdie gees, goed-off dugózni, en gestempel is met die seël van die heilige kroon van Hongarye, dat hulle nie oop aan die een meer tyd.
Haat van die Hongare nie kan leef, doen ons nie die ervaring of affiniteit.
Ten spyte hiervan, het hulle net word beskuldig van haat, wat ingevoer is, of ten minste wil hê dat, tussen ons.
  Dankie, maar moet asseblief nie.


Uittreksel uit die Talmud

DEEL TWEE.
Bedrog, roof.
Gojokkal teen die wet.
"Moenie megrabolnod naaste, maar dit is nie van toepassing gojra wat jou naaste is nie vir jou:
gojt 'n kul en koop vir hom geleen: (.. Baba mezi 61a Tosephot), maar as jy jou naaste iets of iets van hom te koop, jy Bedrieg nie broer "
"Een broer (izraelitának) megrablása verbied, maar een van die nemzsidónak megrablása toegelaat nie." (111b. bladsy.)
In dieselfde 112A. Tydskrif: "As 'n Israeliet is' n nie-Jood sal sy voorganger wette, as jy 'n Jood volgens die Joodse wet te gee wat jy die waarheid, dan gee hom die waarheid en die nie-Jood sê dat dit die geval is volgens ons wette, indien en in die kragtens die wette van die Joodse volk die waarheid kan gee, vertel die nemzsidónak: dit is jou törvényetek dat jy nie sal dit so wees, dan te mislei die nie-Jood te mislei.
113b Ibid. Tydskrif: Hoe kan ek bewys te word om 'n nie-Jood die verlore ding om te hou. Dat dit geskryf is van Moses Sondag 22 Paper Hoofstuk: ". As jy jou broer n bees of skaap tévelyegni, moenie gaan vir, maar kry jou broer terug ... Net so, vriendelikheid broer verloor al sy besittings" So ek skuld broer se terugkeer, maar nie 'n nie-Jood. Semuel sê: "As 'n nie-Jood van sy eie ten koste van die rekenkundige verkeerd is, waarsku hom nie.

Dit sal net die vonk 'n fraksie van wat ons vandag voel ons vel. Nie net ons, Hongare, maar die hele liberaal-mondialistische wêreld, alle nasies.
Ook teen die nasies, en hulle is ook daarvan beskuldig van groeiende anti-Semitisme. Die weiering om te groei, dit is 'n feit. Die feit bly staan dat dit nie 'n ras, maar' n benadering, 'n manifestasie van die tydperk. Hierdie verwerping kan die onregverdigheid van die menslike ras verhoog is gebore uit die armoede, die gebaar van lisensie erkölcstelenségből. Dat hierdie benadering is verwerp deur die Joodse gemeenskap is verteenwoordig in die wêreld nie kan dit doen. In elk geval, nie alle swart kraai, daar is soms wit.
  Daarom is die elutasításért anders, die verwerp, 'n baie doen.
Bo en behalwe die ekonomiese verwurging, is probeer om die menslike ras te intimideer.
Geen steroïede was nie eens in die media, die börtöneikről die fegyvereikről, die Almagtige módszereikről basis op gerugte, ook, wat hulle self vervaardig en versprei. Jy het waarskynlik nie eens weet dat dit eintlik help om die mensdom stap uit hierdie posványból. Die veroordeling van boosheid, en die liefde van die ontdekking van die belangrikheid van die maatreël, wat is die basis van die mensdom, is geskik geag het om te oorleef. Hoe meer mense, hoe meer swaar getref deur die gevolge van die kwaad, hoe meer mense smag na die atmosfeer van liefde, so hoe vinniger en meer volledige sal 'n proses, wat onderdruk die bottel van haat word.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr262415525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása