évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még lehet

2010.11.05. 09:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

Más területre helyezték?

 

Szégyenletes vicc! Szomorú, hogy Magyarországon, de akár, bárhol a világban, ilyet el lehessen játszani. A mellékelt ábra szerint el lehet. Még!

  Miről is van szó?

Léteznek a világban légitársaságok, ezeknek repülőterei, amelyek határokon átívelő forgalmat bonyolítanak le. Amióta a WTC-t felrobbantották, fő hangsúly került a terrorizmusra, mint létező jelenségre. Erre hivatkozva, valami megmondó társaság, véleményt fogalmaz meg, minősít reptereket, a biztonság szempontjából. Valami szelektív látásmód miatt, azonos hibákból, más következtetéseket von le a különböző területeken. Az ellenőrzéseken, rendre átjutnak tiltott eszközök, anyagok, mint pl. a szlovák robbanóanyagok Angliában, mégis a magyar repteret minősítik le, nem az angolt.

  Úgy tűnik, ennek az ellenőrzésnek sokkal inkább az a célja, hogy kedvezményezett munkavállalók számára, kényelmes munkahelyeket létesítsenek, valaki számára megbízható embereknek. A baj ott kezdődik, hogy ehhez a „megbízható” réteghez, számos kifordult személyiségű, (nekem mindent szabad) gondolkodású ember tartozik. Ennek a rétegnek a számára, nincs emberi méltóság. Csak saját köreit képes tisztelni. Neveltetése okán tombol benne a felsőbbrendűség téveszméje, a hatalom imádata, a perverzió, mások megalázásának természetes igénye.

Ha egy ilyen embert felfegyverezve beengednek a fegyvertelenek közé, és bármilyen mértékben felhatalmaznak, az beláthatatlan következményekkel jár.(Mavi Marmara)

A baj ott fokozódik, hogy ha bebizonyosodik, egy adott ember, gusztustalanul visszaél, a rá ruházott hatalommal, akkor „más területre helyezik”. Jó, hogy a hír arról nem szólt, hogy a felelős perverz állatokat, milyen területre helyezték, de van egy halovány sejtésem, hogy nem a hasonszőrüek által kitalált és sokáig üzemeltetett recski kőbányába.

A legnagyobb baj mégis az, hogy nem születik intézkedés arra, hogy ilyen emberek, Magyarországon, biztonsági feladatokat, soha sehol el ne láthassanak.

 

Béla László

Placed in another area?

Disgraceful joke! It is sad that in Hungary, but from anywhere in the world can be such a thing to play. The figure can be attached. Yet!
  What is it about?
There are airlines in the world, these airports, which handle a cross-border traffic. Since the WTC was blown up, the main focus was on terrorism, as an existing phenomenon. Referring to this, something spoken company, give an opinion, classifies airports, in terms of safety. Selective perception of some of the same mistakes, other inferences from the different areas. Checks, respectively, pass through illicit means, materials, such as. Slovak explosives in England, yet deny it to the airport, Hungarian, not English.
  It seems to have more control of the intended beneficiary to employees, establish a comfortable job, someone with a reliable man. The trouble begins, that this "trusted" network at a number of twisted personality, (I am all for free) minded people fall. This layer for you, there is no human dignity. Only able to honor their own circles. His education included a rampage because of misconceptions superiority, the worship of power, the perversions, humiliation of others, the natural demand.
If you admit such a man armed with a one armed and fully empowered for any of the imponderables. (Mavi Marmara)
The problem there is increasing, it is proved that a man, disgusting abuse of power conferred on him, then "placed in other areas." Good news is that it did not say that the animals are responsible for the perverse, which placed in the area, but I have a vague hunch that is not operated for a long time and his ilk invented by Recsk quarry.
The biggest problem though is that no measure is taken to such people, Hungary, security tasks, do not be seen anywhere.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522425204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása