évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Csak előre

2010.11.09. 15:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

Előre kell nézni!

Talán túlzottan sokat emlegetjük azokat a dolgokat, amik nehézzé teszik az életünket. Nem kell!

Talán jobban figyelünk azokra az embertársainkra, akik ellenünk tesznek.

Nem kell!

Talán mindannyian szeretnénk jobban élni, mint ami az emberségünk okán jár nekünk. Ez kapzsiság, önzés, pusztító erő. Ez indít bennünket a gonosz dolgokra, az ellenségeskedésre, a gyűlölködésre, mások háttérbe szorítására.

Nem kell!

A minap, kaptam egy barátomtól egy pps.-t, bohócok bölcs gondolataival.

Ezek közül egy, különösen igaznak tűnt:

    „ Az átlagembernek, sok minden hiányzik a boldogságához.

       A kapzsinak minden.”

Érdemes elgondolkodni, ennek a két mondatnak, a hallatlan, és nagyon mély bölcsességén. Ebben a gondolatban benne van Isten bölcsessége.

Az átlagember, kitartással, becsülettel, szorgalmas munkával, sok mindent megszerethet, és boldog lesz, hiszen már semmi sem hiányzik a boldogságához.

A kapzsi soha sem lehet boldog. Nem lehet, mert, hogy minden az övé legyen, ahhoz egyedül kellene élnie a földön, de azt meg minek? Kinek mutogatná, mennyi mindent volt képes összeharácsolni? Értelmetlen.

Ha körültekintünk a világban, ma sok értelmetlen dolog teszi ellenségessé, embertelenné, reménytelenné. Soha sem szabad elfelejteni, hogy a remény hagy el bennünket utoljára. Reményünk mindig lehet, és mindig meg is valósulhat.

Bátran remélhetjük, hogy az, az ember, aki a közelmúltban sokak előtt fennen hirdette: „A kurva anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe vonja.”

Az, az ember egyszer rádöbben, hogy a magyarság nem hirdetett, de belülről táplálkozó állapot. Hallottam egyszer, egy ismert embertől, hogy magyar az, akinek fáj Trianon.  Én ezt megtoldanám néhány dologgal. Magyar ember az, aki sajnálja a szétbontott cukorgyárainkat, aki szétbontatja az nem magyar ember, hanem gazember. Magyar az, aki együtt érez az iszapkatasztrófa áldozataival, fájdalmas vesztességként éli meg honfitársai halálát, sajnálja a lerombolt házakat, a tönkrement termést, a megölt magyar földnek minden négyzetméterét, és a maga lehetőségeihez mérten tesz valamit a gondok enyhítésére. Aki, a maga hatáskörébe, az ide vezető dolgokat véghezvitte,

látva a bajt és a veszélyt, semmit nem tett az elhárítására, és van pofája azt mondani, hogy természeti katasztrófa történt, az, egy sem magyar ember, az egytől-egyig gazember.

 Ennyi gazember lenne ebben az országban?

Nem. Mindössze arról van szó, nagyon forr a bor.

Mikor Jézus urunk a Földön járt, hogy megkísérelje kiűzni a Földről a gonoszságot, kezdetben is tudta már, a történet végét. Amikor a végéhez közeledett, maga köré gyűjtötte a híveit, és szövetséget kötött velük, az utolsó vacsoránál. Ebben a szövetségben, a kenyeret, és a bort tette jelképpé, hogy az emberek, ezzel emlékezzenek rá. Meghagyta, hogy az emberek között legyen szeretet, mert ahol szeretet van, ott ő is jelen lesz, és segít, hogy mindig legyen kenyér, és bor az asztalon, Ez után elfogadta, megadta magát sorsának, és meg is alázták, meg is ölték.  A keresztény magyar ember, az óta is megkereszteli (kése hegyével jelképes keresztet rajzol) a kenyeret, mielőtt megvágná, és úgy tiszteli a bort, mint Jézus vérét.

Az emberek, egyházat alapítottak emlékezetére, és Isten tiszteletére.

Izrael népe, kisajátította, és kedve szerint valóra formálta ezt az egyházat.

Kifordította Jézus tanításait, de ő maga, ezen felül valónak hirdette magát.

Aki nem vett részt ebben, kivált az egyházból, külön csoportot alapított, és megőrizte Jézus igazi tanítását. Ők lettek a gnosztikus keresztények. Az izraeliták, majd később, mikor az izraeliták már Rómában befolyást szereztek, a rómaiak is, tűzzel-vassal pusztították ezt a csoportot. A csoport messze ment üldözőitől, de magával vitte a hit megerősítését, és a hunok között megtalálta a helyét. A hun-magyar nép, ebben a hitben élt, a kettős keresztet használta, nem a gyilkosság, hanem a hit jelképeként. Jézus emléke visszatért oda, ahonnan Ő maga, pártusként elindult, és a nép hite, az egy igaz Istenben, egészen István királyig sértetlen maradt. Nem volt Istenfélelem, de volt becsület. Nem volt pokol, de volt szeretet.

Talán sokan nem értik, el is vetik ezeket az eredményeket, de ez a tényeken nem változtat. Tény, hogy a „kiválasztottak” más istent tisztelnek és követnek, mint azt a gnosztikusok tették. Valójában a biblia is két Istent említ. Igaz, nem túl gyakran, de Jézus utolsó szavaiban tetten érhető, noha ezt a zsidók  jegyezték le.

Őket kiválasztotta Jahve, arra, amit látni, követik is híven, de Jahve, nem a teremtő. Jézus utolsó szavai viszont így szóltak: „Éli! Éli! Miért hagytál el engem” és Éli a Teremtő, és, a Magyarok Istene.

   Azzal kezdtem, nézzük előre. Most azt mondom, menjünk is előre.

Csakhogy, az Isteni aranymetszés szerint, ha előre akarunk menni, azért néha vissza kell nézni, hogy tudjuk, merre, és meddig menjünk.

Mindenképpen a szeretet irányába, és a kiteljesedésig. Ez a túlélés.

Adós vagyok a válasszal, ha nincs annyi gazember a világban, amennyi gazemberség, akkor hogy is van ez?

  Nem egyszerű ezt megválaszolni, de Jézus ebben is segít. Korábban, már írtam arról, hogy nem véletlenül tette a bort szimbólummá. Ezen keresztül érthetjük meg, a világ folyását, hogyan válhat a jó rosszá, és a rossz ismét jóvá.

  Ha egy hordót, szüretkor musttal töltünk meg, és a must megforr, kiváló borrá válik, fényes, tiszta, illatos. Mi tette ilyen tökéletessé, a söprű. Az a bűzös gusztustalan zagy, ami most a hordó alján, elkülönülve a többitől, leülepedett.

Ha felkeverjük, hogy egységes legyen a hordó, ismét bűzös, zavaros ihatatlan lőrévé válik, és hosszú idő kell, mire megint tiszta, fényesen csillogó lesz.

Ha a hordó egy hektó, és leválasztjuk belőle a tiszta bort, egy-két liter söprű marad az alján. Ez az anyag, ami megforralta a bort, hogy nemes és illatos legyen. Ez csak akkor valósul meg, ha hagyjuk, hogy a söprű elkülönüljön, és ne hathasson a bor egészére. Miután elkülönült, szét is kell választanunk, hogy soha többé össze ne keveredhessenek. Ez az egy-két százalék, bekeveredve tönkreteszi az egész hordó bort.

  Isten, ugyanígy rendezte az emberek sorsát is.

Hagyta, hogy egy-két százalékban a gonoszság működjön. Ennek munkálkodása teszi zavarossá (gonosszá) az emberiséget, de egyben okulásul is szolgál. Az emberek között kialakuló szeretet, becsület és tisztesség, a rossz elutasítása, blokkolja a gonoszokat, és elhatárolja őket a többi embertől. Most Isten következik, hogy elkülönítse a fényes lelkeket, a különváltaktól, és mindegyiket megfelelő helyére tegye. Hagyjuk tehát a söprűre a gonoszságot, örüljünk a szeretet fényének, és isten végleg elválaszt minket minden gonosztól.

  Most még forr az emberiség, de közel a letisztulás ideje.

 

Béla László

 

forward to!
Maybe too much of them often referred to things that make our lives difficult. Not to be!
Perhaps pay more attention to those people who are who are against us, they do.
Not to be!
Maybe we all want to live better than what we act because of our humanity. This is greed, selfishness, destructive force. This launches us from the evil things, the hostility, the hatred, others are placed at a disadvantage.
Not to be!
The other day a friend gave me a t-pps., clowns wise thoughts.
One of them, in particular, seemed to be true:
    "The average person, much to the happiness of all is missing.
       The covetously at all. "
It is worth thinking about, these two sentences, the enormous and very deep wisdom. In the mind it is God's wisdom.
The average person, perseverance, honesty, hard work and lots of love everything, and will be happy, because now there's nothing missing in the happiness.
The greedy will never be happy. I can not, because that is all his own, would be left to live on earth, but what it means? Who should show off how much it was able to collect? Meaningless.
If you are prudent in the world today, many things make sense hostile, inhuman, hopeless. Do not forget, let us hope that the last time. You can always hope, and she can take place.
Feel free to hope that the man who many in the recent past, before loudly proclaiming: "Son of a bitch to anyone who questions the Hungarians in the mine."
The man once she realizes that the Hungarians had not announced, but from the inside-feeding status. I heard once from a man known to the Hungarians, whose sore Trianon. Supplemented in some things I do. Hungarian man who regrets the sugar in our factories dismantled, bontatja who is not a Hungarian man, but a villain. The Hungarian, who sympathize with victims of iszapkatasztrófa, vesztességként painful lives the death of his countrymen, regrets the demolished houses, destroyed crops, killed in Hungarian every square meter of land, and its capabilities, do something to alleviate the problems. Who, with his competence in leading things accomplished here,
Seeing the trouble and danger, did nothing to avert, and has cheek to say that a natural disaster, is not a Hungarian man, one by one villain.
 That's villain would be in this country?
No. It just means that, very hot in the wine.
When Our Lord Jesus walked the earth in an attempt to drive out the evil from the Earth, beginning already knew, the story ends. When I came to a close, the faithful gathered around him, and made a covenant with them, the last supper. In this alliance, the bread and the wine was a symbol that people remembered it. Commanded to love with people, because where there is love, there she will be present, and helps to always have bread and wine on the table, is then adopted, succumbed to fate, and you also humbled, it is killed. The Hungarian Christian man, has also baptized (a symbolic cross on the tip of his knife drawn) of the bread to cut before, and it respects the skin than the blood of Jesus.
People, church was founded in remembrance and honor of God.
The people of Israel, appropriated and shaped as you please come to this church.
He turned Jesus' teachings, but he himself, proclaimed himself misplaced in this review.
Who was not involved in this, especially in the church, a group founded and kept true teachings of Jesus. They were the Gnostic Christians. The Israelites, and later, when the Israelites have gained influence in Rome, the Romans, destroyed by fire and sword for this group. The group has gone far üldözőitől, but took with him to strengthen the faith and found a place among the Huns. The Hun-Hungarian people, lived in the faith, the use of a double cross, not murder, but a symbol of faith. Returned to the memory of Jesus, which he himself, pártusként started, and the people's faith in the One True God, remained intact up to King Stephen. There was no godliness, but it was honor. It was not hell, but it was love.
Perhaps many do not understand, you can undergo these results, but this does not change the facts. In fact, the "selected" other gods and worship follow, as the Gnostics did. In fact, the Bible is God mentioned in two. True, not very often, but the last words of Jesus trait, although it was registered off the Jews.
Yahweh chose them, what you see is followed faithfully, but Yahweh, not the creator. Jesus' last words, but said: "Eli! Eli! Why have you forsaken me, "Eli and the Creator and the God of Hungarians.
   I started with, we look forward. Now I say, let's go forward too.
But, according to the divine golden ratio, if you want to go forward, we sometimes have to look back to know where and how far to go.
In any event, the direction of love and fulfillment. This survival.
I am a debtor to answer, if there is no villain in the world as much as is rascality, then how can you have it?
  This is not a simple answer, but this is Jesus' help. Previously, I wrote that it does not accidentally made the symbol of wine. Through this, we understand, the world's course, how bad can become good, the bad and re-approved.
  If a barrel, harvest, or must we spend it, and must megforr, wine becomes a great, bright, clean and fragrant. What made it such a perfect, in the brush. The disgusting smelly sludge, which is now at the bottom of the barrel, separated from the rest settled.
If stirred to be uniform in the barrel, again smelly, cloudy Lórév become undrinkable, and long-term need, again, what a clean, sleek will.
If the barrel of a hectolitre, disconnect it and clean wine, a liter or two left in the brush at the bottom. This substance, which megforralta the wine to be gentle and fragrant. This can only be achieved if we allow the separation of brush and not acting on the wine as a whole. Once isolated, separated well have to choose to never again do not mix together. This one-two per cent, bekeveredve ruin the whole barrel of wine.
  God, people are directed by the same fate.
He let one or two percent of the work of evil. Workings of this makes it confusing (evil) of mankind, but also can serve for edification. Emerging among the people, love, honesty and integrity, the rejection of evil, wicked block, and distinguishes them from others. Now God, that separate the bright souls, the különváltaktól, and each is an appropriate place to post. Leave a broom is evil, rejoice in the light of love, and God definitely separates us from all evil.
  Now, mankind is still hot, but close to the clarification; time.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr962436254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása