évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megjött a ló-AIDS.

2010.11.10. 23:46 | béla lászló | Szólj hozzá!

Károlynak igaza lehet.

  Sokféle módon lehet ellentétet képezni emberek között, de a durva dolgokat már átlátjuk, ezért a módszerek egyre kifinomultabbak. Elég fájdalmas lehet, ha valaki csak ilyenre képes.

Megjelent a ló-AIDS. ez egy új baj, ami a lovak vérét támadja, és a pusztulásukat okozza. A H1N1 után nem megy csoda számba egyetlen új kórokozó sem. Az hogy épp Magyarországon tűnik fel, az sem csoda, hiszen jellemzően kedveljük a lovainkat, már, akinek még van.

Az sem csoda, hogy vannak nagy tudású emberek, akik egyre mélyebbre jutnak a biokémia, bakteriológia, és virológia rejtelmeibe. Az viszont szégyenletes, hogy olyan emberek is vannak, akik ezeket az okos embereket arra veszik rá, hogy tudásukat ne az életért, hanem az élet ellen használják.

Persze, ha megfizetik!? Lehet biológiai fegyvereket, és egyéb, szinte kimutathatatlan gyilkosokat kreálni.

SZEX ÉS ÚJ VILÁGREND I. RÉSZ


Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik elõadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fõnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú elõadást tartott. Beszéde elõtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belsõ tájékoztatásnak mondanivalóját…

 

….Mesterségesen elõidézett szívinfarktus. Dr. Day elmondta orvos hallgatóságának, hogy ma már megoldható a szívinfarktus mesterséges kiváltása, amely minden fontos orvosi tünet szempontjából hûségesen szimulálja a valódi szívinfarktust. Ezt álcázott – halálos kimenetelû – merényletek végrehajtására is fel lehet használni. Csak a rendkívül képzett patológus szakorvosok, akik pontosan tudják, hogy a halál okát keresõ boncolás során mit kell megnézniük, képesek arra, hogy megkülönböztessék a valódi szívinfarktust a mesterségesen elõidézett szívelégtelenségtõl.

A disznó-nátha körül felkavart hecckampány sem volt a tisztesség oszlopa, de a ló-AIDS mégis más. Köztudott, hogy a magyarok, a világ egyik legjelentősebb lótenyésztői voltak, már évezrede, sőt régebben. Valahogy mégsem jött elő ez a kórokozó, pedig ideje lett volna hozzá. Most, hogy a H1N1 is felütötte a fejét a világban, nagy riadalom gerjesztését megalapozva, egyre gyanúsabbak, az ilyen hirtelen támadt, kiirthatatlan kórokozók. Kicsit hasonlítanak a létrehozóikra, csak kisebbek.

  Az igazi húzás mégsem a lovak pusztításában valósul meg. Sokkal inkább abban, ahogyan a media elővezette a magyaroknak. A „független” hírforrások szerint, a kórokozó, Romániából jöhetett át. Miért pont onnan? És ugyan, honnan gondolják?

Amióta Románia is unió, még útlevél sem kell. Jó. Épp jöhetett a zöld határon is, mint gonosz öngyilkos terrorista, hisz amikor szegény lovat elaltatják, a kórokozó is elpusztul, de szerintem sokkal távolabbról is jöhetett. Talán nem is a zöld határon, talán nem is gyalog. Jöhetett repülővel, első osztályon, vip útlevéllel is. Ki tudja? Azt viszont sokan tudják, hogy van egy feszültség románok és magyarok között. Ha ezt valamivel mélyíteni lehet, nem hagyják ki.

Én, ettől még, nem fogom utálni a románokat. Hogy mit tesznek még?

Ma még talán kevesen tudják, de itt az idő. Az őszinteség ideje. Lejár a kábítás kora. Sorra, egymás után tudjuk majd meg, a leg különbözőbb sötét, eddig titkolt dolgok igaz történetét. Ne legyünk ettől dühösek, mert ez jő jel. Ez a gonoszság végét jelzi a földön. Már legfőbb ideje.

 

Béla László

Charles may be right.
  There are many ways to be a conflict between people, but things have a rough overview of the methods are so sophisticated. Can be quite painful, if only someone able to be able to.
AIDS appeared in the horse. this is a new problem, which attacks the blood of horses, and the destruction caused. The H1N1 is not going to wonder after a single stock or a new pathogen. Of that just appeared in Hungary, it is not surprising, because typically dislike of our horses, we who are here.
Nor is it surprising that there are powerful people who get deeper into the biochemistry, bacteriology, virology and mysteries. But it shameful that there are people who have these smart people to take it, that knowledge is not for life, but life is used against.
Of course, if you pay? " May be biological weapons, and other killers almost undetectable created.
SEX AND I, New World Order PART
 

American physician Dr. Lawrence Dunegan 1969th March 20 pediatricians participated in a professional conference which was held in Pittsburgh, where one speaker was Professor Dr. Richard Day. Dr. Day audience of about 80 soldiers, doctors extraordinary themed lectures. Before his speech called on his listeners that neither notes nor magnófelvételeket not to make a confidential nature and to take messages for internal communications ...

.... Artificially induced heart attack. Dr. Day told a physician audience that it is now possible to replace the artificial heart attacks, involving all relevant medical faithfully simulates the real symptom of a heart attack. This camouflaged - fatal - can also be used to implement attacks. Only a very skilled pathologist specialists who know exactly the cause of death during autopsy search what you need to visit, they are able to distinguish the real heart attack in the artificially induced szívelégtelenségtõl.
The pig-cold hecckampány was upset about a column on honesty, but yet another horse-AIDS. It is well known that the Hungarians, the world's largest lótenyésztői were already thousand years ago or even earlier. Somehow came up with this pathogen, and had time to add. Now that the H1N1 can spread to the head of the world, a great panic induction of the foundations, increasingly suspicious of this sudden, ineradicable pathogens. Somewhat similar to the létrehozóikra, only smaller.
  The horses can not drag the true destruction takes place. Rather, in the way the media elővezette the Hungarians. The "independent" news sources according to the pathogen, have come to Romania. Why there? And though, to think?
Since the union Romania, still do not have a passport. Good. Just come to the green border, such evil suicide terrorist, because when poor horse elaltatják, the pathogen can be destroyed, but I think we can come much farther. Maybe it's not a green border, perhaps not even walk. Come by plane, first class, VIP passport as well. Who knows? However, many people I know that there is a tension between Romanians and Hungarians. If this can be somewhat deepened, not left out.
I, the fact remains, I will not hate the Romanians. What to do yet?
Maybe even today few people know, but now is the time. Honesty time. Expires stunning early. Row, one after the other we will, most diverse in the dark, it has concealed the true history of things. Do not be angry with this because this is a good sign. This marks the end of evil on earth. Now it is high time.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr422440757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása