évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Törvényhozóink figyelmébe

2010.11.11. 20:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

Törvényhozóink figyelmébe!

 

   A magyar törvényhozásnak elsődlegesen magyar kérdésekkel kellene foglalkozni. Legalább is, a magyar választó polgárok, amikor magyar képviselőket választanak, erre adják voksukat.

    Szégyen a magyarságra, hogy rendre hagyja „megpuccsolni” választott vezetőit. Így nem csoda, ha hazánk idegenek martalékává válik.

Szégyen, hogy Meggyesi félreállítása után, választások helyett, olyan ember vezethette az országot, akire senki nem szavazott. Elképesztő arcátlanság, hogy a szemünk előtt olyan „ügyesen” tudta intézni a következő választást, hogy képes lett önmagát „legitimálni”. És ez még nem elég. A gusztustalan magyarellenes fosztogató politika, és a tiltakozás terrorral való elfojtása, erős ellenérzést váltott ki a magyarságból. A közhangulat kényszere lemondatta.

Ismét nem választás következett, hanem megint egy olyan dugta ki magát a ..háttérből, akire soha senki nem szavazott. Ez tovább fosztogatta, árulta a hazát.

Folytatta a terrort, amíg lehetett. Hattyúdalként, a „magyar” parlament, törvényt alkotott a holokauszt tagadásának bűncselekménnyé minősítéséről. Ez még nem baj. Nem kell tagadni a holokausztot, sajnos, volt. Hogyan, az mindenkinek saját ismeretei alapján tény. Ki merné tagadni, a nevetségessé válás kockázata nélkül, hogy a mai napig is van. Rendben van, ha az állítást törvénnyel védik, de Magyarországon, a magyar nemzet, sokkal erősebb védelmet kell hogy kapjon, mint bármilyen múltbeli állítás. És erre nincs törvény. Meg kell hozni. Ahogy a hatvan éve történteket tilos tagadni, az elmúlt hatvan év nemzetgyalázói, tömeggyilkosai ugyanígy súlyos büntetést érdemelnek.

Miért nem létezik ma szigorú törvény, ezeknek a bűncselekményeknek a súlyos büntetésére. Aki a tényekkel szemben meghamísítja a történelmet, nemzetáruló.

Aki felhatalmazás, a tulajdonosok, a magyar nép engedélye és beleegyezése nélkül elad nemzeti vagyont, az hazaáruló. Más kérdés, hogy az ilyen üzletek, jogi szempontból , szerintem épp annyit érnek, mint az a szerződés, amely szerint Khón, eladja Tasziló házát a Schvarcnak, de Tasziló nem írta alá a szerződést. Ezeknek az eseteknek a büntetőjogi törvényi tényállását kéne megfogalmazni, és a Magyar Parlamentnek törvényerőre emelni.

Szerintem erre adtak felhatalmazást a választók, és nem arra, hogy a keblünkre öleljünk egy olyan államot, aki a fennállása óta gyilkolja környezetét. Meg még sokakat. Nem leszük második Palesztína.

 

Béla László

 

Legislative attention!

   The Hungarian legislature to be dealt with primarily in Hungarian. At least, the selection of Hungarian citizens and Hungarian representatives when they choose to do so given voksukat.
    Shame on the Hungarians, respectively, to leave "megpuccsolni" elected leaders. So no wonder if our country becomes prey of strangers.
Shame that Meggyesi tors after the elections, rather than a man to lead the country, whom no one voted. Amazing impudence, before our eyes so that the "cleverly" could be addressed in the next election, it can itself become "legitimate." And that's not enough. The Hungarian raiders disgusting policy of terror and repression of the protests, provoked strong resentment among Hungarians. The general feeling pressure to resign.
Again, the choice is not followed, but again, a poking himself in the background .., no one ever voted for whom. This further plundered, betrayed his country.
The continued terror, as long as possible. Hattyúdalként, the "Hungarian" parliament, its law criminalizing denial of the Holocaust is graded. This is not a problem. Can not be denied the Holocaust, unfortunately, was. How, for all his knowledge of the facts. Who would dare to deny the divorce without the risk of ridicule, that is still there. Ok, if the claim is protected by law, but in Hungary, the Hungarian nation, should be given much greater protection than any historical claim. And there is no law. Should be taken. As for sixty years, is forbidden to deny what happened in the past sixty years nemzetgyalázói, mass murderers deserve the same severe punishment.
Why there is no strict law today, the severe punishment of these crimes. Anyone who falsifies the facts against the history nemzetáruló.
Who has authorization, the owners of the Hungarian people to sell without the permission and consent of the national wealth, the traitor. Another matter is that such stores, legally, I think are worth just as the contract that Khon, sell the house Tasziló Schvarcnak, Tasziló but did not sign the contract. Of these cases, the facts of the criminal law should formulate and raise into law by the Hungarian Parliament.
I think this has been the voters' mandate, and not to embrace the keblünkre a state, since the existence of murdering his surroundings. It has many. I will not be second Palestine.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr682442432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása