évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A pofon!

2010.11.13. 21:44 | béla lászló | Szólj hozzá!

Arcul csapták a magyarságot!

 

Miközben az ország szavazópolgárainak egyharmada, a parlamenti matematika révén, kétharmados többséget intézett a Fidesz-KDNP konstelláció számára,

teljes, és feltétlen bizalmát helyezve ezekbe a pártokba, az e forrásból eredő kormány, durván arcul csapta a nemzetet, akinek életét, minden vagyonát és jelenlegi hatalmát köszönheti. Ez a hála.  Becsületes világban, egy polgári kormány, polgárainak, nemzetének vazallusa kell, hogy legyen. Minden igyekezetével, képességével és intézkedésével, az őt felhatalmazó országot, az abban élő államalkotó nemzetet kell, hogy támogassa, tekintélyét, nemzetközi elismertségét, gazdasági helyzetét, kell, hogy felemelje. Tudom, nem hűbéri világban élünk, de ez az alapigazság a demokráciára is igaz. Még jobban, mint a hűbéri viszonyokra. A királyt, a nép választja, a hatalmat a király osztja, és várja el érte, a feltétlen hűséget. Katonai, erkölcsi, és gazdasági támogatást, fejvesztés terhe mellett. Sok történelmi példa van erre.

   Ha nincs király, mert köztársaság van, akkor a hatalmat közvetlenül a nemzet adja, és joggal várja el érte ugyanezt.

   Ezzel szemben a magyarnak nevezett kormányok, az elmúlt évtizedekben, mindent elkövettek az ország lehúzása érdekében. Megalázó feltételekkel betuszkolták hazánkat az EU-ba, és idegen gazdasági érdekeknek rendelték alá a haza érdekeit. Ezzel, saját legitimitásukat cáfolták meg, amit az ország népe, a választásokon tudomásul vett, és megerősített.

  Félretette a politikai befolyásból, a korábbi helytelen, nemzetellenes intézkedések megvalósítóit. Tette ezt abban a hitben, hogy a teljes felhatalmazású kormány, hivatalba lépésével, a nemzet fosztogatása véget ér, az ellopott javakat visszaszolgáltatják, a felelősöket felelősségre vonják.

Ez volt az ígéret, és az elvárás is.

Ezzel szemben, most, jó reményben felhatalmazott kormányunk, merényletet követett el, hazánk és nemzetünk, nemzetközi erkölcsi megítélése ellen.

A Magyar nemzet, az ország népe nevében kijelentette, és a néptől kapott felhatalmazással törvénybe iktatta, hogy Magyarország, benne a magyar nép, nézetazonosságot, együttműködést vállal, egy olyan apartheid, fasiszta, soviniszta, agresszor állammal, és támogatóival, amely létezése óta, egyfolytában háborúban áll környezetével, merényleteket követ el, a világ minden részén, (legutóbb Dubaj-ban) és egyetlen, visszatartó értelmű nemzetközi határozatot sem tart be.

  Én személy szerint, semmilyen közösséget nem akarok, és nem vállalok egy ilyen állammal. Nem tűröm el, hogy választott kormányom ilyet kényszerítsen rám. Tiltakozom! Velem együtt valószínűleg számos Fidesz, és KDNP szavazó sem vállal fel közösséget a gyilkosságokban. Ilyen horderejű kérdést, legitim módon, csak népszavazás dönthet el.

Azzal, hogy ezt a kormány elmulasztotta, súlyosan arcul csapta a népet, akitől a hatalmát kapta.

   Ez még nem elég a hatalmi tobzódásból. Most épp leköpni készül a választókat. Leköpni azzal, hogy törvényesítené Magyarország területén, idegen rendészeti és fegyveres erők akcióit. A nép brutális erőszakkal történő elnyomását, az emberek meghurcolását és megalázását, megfélemlítését.

  Nem félünk. mert nincs mitől. Elszúrták! A magyarságnak már nincs mit veszíteni, nincs hova hátrálni. Alaptermészetünkben jámbor, békeszerető nemzet vagyunk, de ezt nem kellene ellenünk kihasználni.

  Nem vagyok jogász, de a jogászok bizonyosan megtalálják a módját, hogy az ilyen kormánnyal szemben a nép, bizalmatlansági népszavazást kezdeményezzen. Nem úgy, mint eddig, hogy aki akar megy. Nem! Úgy ahogyan egy diktatúra életben tartása, vagy felszámolása megköveteli.

Minden szavazati joggal rendelkező állampolgár kötelező megnyilatkoztatásával. Aki nem megy szavazni, ahhoz, házhoz szállítva az urnát. Mondjon valamit. Ezzel minden állampolgár, saját kezűleg írja alá az ország kivégzését, vagy a fosztogatás felszámolásáról szóló végzést.

Elég a hazugságokból. Ennek a népszavazásnak, két kérdést kell egyértelműen eldonteni:

1, Akarja e a magyar nép, az épp adott választó, hogy az ország ügyeit, az eddigi harminc évben intézők, a továbbiakban is intézzék?

2, Akarja e a választó, hogy az utóbbi harminc évben, a közügyeket a tapasztalt módon intézők, a közügyek intézésében, a továbbiakban bármilyen módon rész kaphassanak?

A Cseheknél nem akarták. Meg kell nézni, hol tartanak.

Egy új kormány, megfelelő felhatalmazással, a régi nomenklatúrától mentesen,

nagyon hamar paradicsomi állapotokat hozhatna, erre a sokat szenvedett, ám végtelen gazdag, csak a fosztogatásoktól szegény hazára.

Ezért kell összefognunk, és meglesz.

 

Béla László

 

Flipped the Hungarians in the face!

While the country szavazópolgárainak one-third of the parliamentary mathematics through its two-thirds majority of the Fidesz-KDNP constellation for
full and unconditional trust placed in these parties, the Government arising from this source, roughly slapped the face of the nation, whose life, all current assets and owes his power. It is with gratitude. Honest world, a civilian government, its citizens and vassal nations should be. In all endeavors, and measures of ability, enabling him or her country to live in the state-nation should be to support, prestige, international recognition of the economic situation, I need to raise. I can not feudal world, but this is the axiom of democracy is also true. Even better than the feudal conditions. The king and the people you choose, the power of the king's share, and expects it, the absolute loyalty. Military, moral and economic support, fejvesztés pain. There are many historical examples of this.
   If there is no king, because the republic is, it gives the power to direct the nation, and rightly expect the same for him.
   In contrast, the Hungarian government called in the past decades, all committed to the country's lowered. Degrading conditions pushed our country into the EU, foreign economic interests and subordinated to the interests of the homeland. Thus, its legitimacy rebutted by the people of the country, the elections took note, and enhanced.
  Befolyásból put aside the political, the former is incorrect, megvalósítóit-national measures. Did this in the belief that the entire felhatalmazású government took office in the nation, looting ends of the stolen goods were returned, those responsible prosecuted.
That was the promise and the expectation is.
By contrast, now, good government is authorized to hope, make an attack in our country and nation, international opinion against the moral.
The Hungarian nation, said on behalf of the people of the country, and received a mandate from the people enacted to Hungary, the Hungarian people in it, nézetazonosságot, cooperation assumes an apartheid, fascist, chauvinist, an aggressor state, and supporters, since the existence of which, all the time war environment, followed by attacks, all over the world, (most recently in Dubai) and a single international restraint on giving a decision not to run.
  I personally do not want any community, and I do not take such a state. I can not go out to elected governments to enforce such a thing to me. Objection! With me a number likely to Fidesz and KDNP voting not to accept the killings community. Such far-reaching question, legitimately, only to decide a referendum.
That this government has failed, severely slapped the face of the people from whom the power was.
   It's still not enough power tobzódásból. Now just about beating the voters made. Beating that legalize the territory of Hungary, foreign armed forces and law enforcement actions. The violence of the brutal oppression of the people, the people meghurcolását and humiliation, intimidation.
  We are not afraid. because there is no why. You blew it! The Hungarians have nothing to lose, nowhere to retreat. Alaptermészetünkben pious, peace-loving nation we are, but this should not take advantage against us.
  I am not a lawyer, but the lawyers will certainly find a way to make this government against the people, to initiate a referendum on confidence. Not like before, that anyone who wants to go. No! It is alive as a dictatorship, or liquidation requires.
Every voting citizen megnyilatkoztatásával binding. Who is not going to vote, to your door delivered to the Lord. Say something. By every citizen of the country's own hand signed by the execution of the raid, or on the removal order.
Enough of the lies. As the referendum, two questions must be clearly decided:
1, Want to whether the Hungarian people, just a selection of that country's affairs, the past thirty years, Explorers, also handled?
2, Do you want to choose whether to the last thirty years of experience in the public affairs agencies, public affairs, 'the part in any way receive?
The Czechs did not want to. Must look at where the meeting.
A new government, duly authorized, in the old nomenklatúrától free,
paradisiacal conditions, could be very soon, for this troubled, but infinitely rich, fosztogatásoktól only a poor country.
Therefore, be together, and you got it.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr992447023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása