évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Csőbe ne húzzanak!

2010.11.14. 01:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

A behúzás művészete.

 

   Él közöttünk a világ minden részébe, egyfajta ember, faj, csoport vallás, nevezze, ki hogy akarja, aki az emberek eredményes becsapására, átverésére van genetikailag kihegyezve.

Persze akad, akin nem fogott eléggé a genetika, és egyfolytában hibázik. Folyton igazat beszél, nem tesz alád, nem rúgat ki a munkádból, még olyan is van, aki dolgozik,Ezt a többiek mazochistának, selejtes fajtársnak tekintik, mert náluk az igaz beszéd bűn, a munka pedig szégyen.

A magam részéről szánom őket, de egyben figyelek is rájuk.

Van egy bevált stratégiájuk. Erőszakos cezaromániás alaptermészetük mögött, van egy végtelen kedves, simulékony intelligens személyiségük is. Amikor nincsen hatalmuk fölötted, ezt használják, és lenyűgözhetnek vele.

Könnyen lebuktathatók. Hogyan?  Lopva meg kell figyelni miképpen beszélnek a hatalmuk alá rendelt emberekkel. Az igazi, tősgyökeres, ha állásért megy, ideálisnak tűnik, de ha kap egy, raktárosi, ügyintézői, vagy hasonló állást, a szakmunkást már lenézi, a gépek közül forgácsot gyűjtögető segédmunkást pedig épp hogy le nem köpi. Ha tudná, mennyivel ér kevesebbet náluk…

Épp mert ilyen, sokan utálják a fajtáját. Megismerve mellőzik, elkerülik.

Hogy mégsem legyen magányos, folyton összejár, a hasonszőrűekkel.

Mindig akad köztük, aki már feljebb jutott, van befolyása valahol, és sorra rugdossa ki a vonalon kívülieket, és emeli maga mellé a hasonlókat.

Ha ezt az emberek észreveszik, és védekező közösség kezd kialakulni, akkor jön a nagy trükk.

Azt vallják és tanítják egymásnak, hogy ami nem tetszik, de nem tudod megakadályozni, állj az élére, és onnan verheted szét.

  Ezeknek kétezer éve nem tetszik a magyarság, és egyfolytába ezt a taktikát űzik. Sajnos rohadtul eredményesen. Már felébredhetnénk.

Nem azt kell nézni, mit mond valaki, hanem mit tesz. Ezeknek minden szavuk hazug, és minden cselekedetük gonosz. Lejárt az idejük, de ha figyelünk, megrövidíthetjük hatalmuk agóniáját, vele saját szenvedésünket.

Sokan mondják: olyan hatalmuk van, túl messze ér a kezük, stb.

Mindenki tudja, hogy a haldokló is, mielőtt átmenne összeszedi magát, és megmutatja, hogy ő még ember. Nagyjából ez a helyzet.

 

Béla László

 

The art of indentation.

   Living amongst all parts of the world, a kind man, race, religion group, please, who wants to, successful people who deceive, átverésére is genetically geared.
Some people who have not quite caught on genetics, and constantly makes mistakes. I keep telling the truth, not to ALAD, not the munkádból Ruga, yet there are in, who works for the rest of this mazochistának, intraspecific considered substandard because they speak the truth of sin, the work is a disgrace.
For my part, I pity them, but they can also listen to them.
There is a good strategy. Cezaromániás behind the basic nature of violence, there is an endless sweet, intelligent personalities blended well. When you have no power over you, use it, and impress him.
Lebuktathatók easily. How? Stealth should be monitored for how they speak of their power is subordinate to men. The real, true-born, when jobs go, it seems ideal, but if you get a storekeeper, administrators, or similar position, have contempt for the skilled worker, a construction laborer and gatherers of chips that just does not wear off. If you only knew, how much is worth less than they ...
Precisely because of such, many kinds of hate. Knowing is neglected, avoided.
That can not be lonely, ever összejár the hasonszőrűekkel.
Always plenty of them who have come up, we have influence somewhere, kicking off the line and turn outsiders, and raises his side of the like.
If you do, people notice it and defending the community is beginning to emerge, then comes the big trick.
I confess, and teach each other that what you do not like, but you can not stop, get the edge, and then beat apart.
  These two thousand years ago do not like the Hungarians, and constantly practiced this tactic. Unfortunately damn effective. Felébredhetnénk already.
I do not have to watch what you say, but what it does. Each of these word liar, and all actions, evil. Their time, but if you pay attention, shorten agóniáját power, our suffering with her own.
Many people say that they have power, far beyond the reach of their hands, etc..
Everyone knows that the dying man, before undergoing nerve itself, and shows that he is still human. Pretty much the case.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr772447346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása