évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ezt tudják nyújtani.

2010.11.16. 13:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hülyítés világméretekben.

 

Valamikor a sport, a mozgásról, az egészségről, a becsületes küzdelemről szólt.

A globalista, népellenes hatalmak, pénzbányává, és egyfajta elterelő biztonsági szeleppé tették. Sajnos, az átlagemberek kisebbik része, nem látja, vagy nem akarja látni, hogy sem olcsóbb, sem drágább nem lesz a kenyér attól, hogy éppen melyik csapat milyen eredményt ér el. Voltaképpen a jogfosztott, leszegényített emberek, tele vannak sérelmekkel a nehézségeik miatt. Ezek a sérelmek, először a tudat alatt jelennek meg, és még nincs ellenségképük. Ügyes húzás lehet bármi, ami megelőzve, az elnyomókkal szemben megfogalmazódó indulatokat,

olyan dolgokkal kapcsolatosan kelt indulatot, melyeknek semmi köze a hatalomhoz, és semmi köze az elnyomáshoz, közvetlenül. Igaz, hogy ez is, a hatalom rejtett eszköze, de ezt legtöbben nem látják át. Hajlandók focimeccseken tölteni az idejüket, és amikor az ellenfél táborának megnyilvánulásai valamilyen szinten sértik, a benne lévő, teljesen más forrásból származó indulatok, azonnal az ellendrukkerekkel szembeni haraggá fogalmazódnak meg. Ez olyan szintet is elérhet, hogy képesek tettleg egymásnak esni. Ezeket az ellentéteket a politika még fokozza.

   Azt ne higgyük, hogy a politikát bármilyen szinten érdekli, hogy a drukkerek mennyire verik agyon egymást. Az a nagy rendőri biztosítás, amit sokszor látni, a dolog valódi jelentőségének a túlhangsúlyozása érdekében van.

Azok az emberek, akik nem verhették laposra egymást, mert a hatalom megakadályozta, nem azon fognak gondolkodni, hogy miért, és hogyan lesz X áru búzából 3X áron kenyér az asztalára. Azon sem, hogy hogyan kerül a 70 Ft-os tej 260 Ft-ért a polcokra, hanem inkább azon, a hatalom minden igyekezete ellenére, hogyan tudnák mégis laposra verni, az ellenfél táborát.

Ez ma a sport társadalmi funkciója. Néhány ember keresse magát zsírosra, (nem a játékosok, mert azok csak morzsákat kapnak) és indulatokat gerjesszen, amelyek a társadalom különböző részeit állítják egymással szembe, és nem a hatalom ellen ébrednek, miközben a hatalom, vígan és gond nélkül fosztogathatja őket. Nagy előnye még ennek a megoldásnak, hogy ha az erőszakszervezetek eljárás alá vonnak embereket ebből a körből, akkor nem politikai indíttatásból, csak a footbalhuligánok szükséges „fegyelmezése” okán is megtehetik.

 

Béla László

Stupid they are doing globally.

Sometime in the sport, movement, health, "said the honest fight.
The globalist, anti-popular Powers, pénzbányává, and made a sort of safety valve diversion. Unfortunately, the minority of ordinary people, can not see, or do not want to see that neither cheaper nor more expensive, the bread will be not whether it is just which team is what result to reach. In fact, the disenfranchised, leszegényített people are full of difficulties due to injury. These grievances, first appear in the subconscious, and you have no enemy. Smart move could be anything, ahead of their oppressors formulated emotions,
things are done in relation to emotions that have nothing to do with power, and nothing to do with repression, directly. It is true that this is the hidden power tool, but most people do not see this through. Football matches are willing to spend their time, and when the enemy's camp to some degree a manifestation of prejudice, the inside is entirely different sources of anger, rage against ellendrukkerekkel immediately articulated. It can reach a level that can tettleg each fall. These contradictions in policy is enhanced.
   I do not think that politics at any level interested in how the fans are beating each other to death. The large police insurance, we often see a thing in order to have real significance of the overstatement.
Those people who are not flattened repelled each other, because the power has prevented's not going to think about why and how the goods will be X 3X wheat bread at the table. However, neither how to take the 70 Ft-260 Ft-os milk reached the shelves, but rather that, despite all the efforts of power, how could it flattened out to beat the opponent's camp.
This is the social function of sport. Some people look at fat, (not the players, because they only receive crumbs) and generate impulses, which face each other in society in different parts of the claim and did not wake up against the power while the power fosztogathatja them cheerfully and without any problems. Great advantage of this solution is that if people are subject to the coercive process of this circle, it is not political motives, the only footbalhuligánok needed "discipline" is because to do so.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr132452370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása