évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ilyen is van.

2010.11.18. 22:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

Büdös a …község, ha piszkálják.

Egy pécsi „társadalmi” szervezet főemberét, gondolom, egy benzinkúti kamerás felvétel alapján, pénztárcalopással vádolták meg. A hír publikálásába hiba csúszott, mert a RTL hírszerkesztője, nem ismerte személyesen az elkövetőt.

  A cselekményt nem a fő-ember, hanem a …község, egy másik embere követte el. Az RTL ma, a Fábri csacsogás előtt helyreigazításban közölte, hogy nem a fő-ember, hanem valaki más volt a tettes.

Megszakadtam a röhögéstől!

Egyből a magyar közmondás jutott eszembe a végtermékről, meg a piszkálásról.

Hálát adtam a sorsomnak, hogy a híradó végeztével, ahogy szoktam, nem szálltam ki ebből a magasröptű csatornából. Ha nem, épp mással foglalkoztam volna, lemaradtam volna az évszázad híréről.

Nem az volt a hír, hogy a kiválasztott lopott, mert ez már világszerte senki előtt sem kérdés, így hír sem lehet. A gój tulajdonát, hitbéli kötelesség ellopni. (a talmud szerint) A világszám két dologból állt össze: az egyik, hogy egy magyar nyelvű hírcsatorna, ilyen eseményről hírt ad. Ilyen csoda 65 éve nem történt.

A másik, hogy az eset bizonyítja, a fő-kiválasztott is lehet elképesztően sötét.

Ha már tévedésből a fejére …tak, tűnt volna el a balfenéken. Nem! Élve a hatalmával, elérte, hogy a csatorna helyreigazítson. Sikerült. Ha eddig száz ember tudta, most ezer fogja tudni. Okos mi?

Táncos Gábor tíz évet ült ártatlanul, de nem volt helyreigazítás.

Béla László

Stinking town ... when picking.
Pécs, a "social" organization rulers, I think, based on a gas station camera shots, was accused of stealing purses. The error in publishing news, because the news editor for RTL, the perpetrator did not know personally.
  The act was not the main man, but ... the village, followed by another man. Today, the RTL, prior to rectify the prattle Fabri said that it is not the main man, but someone else did it.
Broke down in laughter!
Go straight to the Hungarian proverb came to mind the finished products, the picking
I thank my fate to the end of the news, as I usually do not have come out of this lofty channels. If not, just deal with someone else would have missed news of the century
It was not the news that the stolen selected because it has no question to anyone around the world, so news is not an option. The goy owned, faith duty to steal. (According to the Talmud), the world number two was made up of things: one, a Hungarian-language news channel, news of such an event. 65 years is not such a miracle happened.
The other is that the case proves the person chosen can be an incredibly dark.
If you have a mistake ... they put on his head, appeared to have been left out of the bottom. No! Making use of his power, has reached to adjust the location of the channel. Failed. If you could have hundreds of people, thousands will be able to now. Clever huh?
GáborTáncos sat for ten years, but there was no remedy innocently.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr702458234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása