évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nagymaros

2010.11.23. 10:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Vízerőmű, vagy mégse???

  A nemzet fosztogatása, nem ismer lehetetlent. Egymást váltó kormányaink, ezt olyan tökélyre fejlesztették, hogy nehezen tudnák túllicitálni egymást.

   Amikor Kádár leáldozott, kivonultak a Szovjet csapatok, és megkezdődött a globalista afrikai gyarmatosítás, akkor még mindent elhittünk. Hiszékenyek voltunk, gyanútlanok, és bíztunk. Még mindig bízunk? Mi kell ahhoz, hogy a magyarság rádöbbenjen, futószalagon lopják a pénzét, a természeti kincseit, a szabadságát, mindezt egy szóban, az életterét. (Ezt a kifejezést az új fasiszták, Izrael vezetői, a régiek gyűlölt, kitiltott meghatározásának tartják.)

Sokan tudják már ezt, a kocsmákban, a baráti beszélgetésekben, a kisebb- nagyobb civil szervezetekben, de már egy pártban, egy gárdában, és még sok helyen. Egyetlen helyen nem tudják, a szavazófülkékben. Hiába tudják, valahogy, mire odaérnek a szavazófülkéhez, elfelejtik. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve, ahogy Ferenc Jóska  mondta, anno. Ezzel az elégedettséggel választunk egy olyan kormányt, teljhatalommal, aki együttműködési szerződést köt a világ legagresszívebb legfasisztább, rasszista államával, törvényt hozna arról, hogy Magyarországon fasiszta parancsnokság alatt álló idegen fegyveres erők garázdálkodjanak. Eltűri, biztonsági szolgálat leple alatt, az idegen (Incal) fegyveres erőt, de bűnözőnek járó elbánással kergeti a fegyvertelen magyarokat.

Ha ez még nem volt elég, a tisztán látáshoz, megkísérlem fellebbenteni a ködöt egy pártokon és kormányokon átívelő fosztogatásról, ami talán elég nyilvánvaló ahhoz, hogy emberek elgondolkodjanak rajta, vajon szabad e ennyire feledékenyeknek lenni a magyaroknak. Elgondolkodnak, hogy ne csak a munkanélküli segélynél, a minimálbérnél, a kórházi várólistáknál, a patikák pénztáránál, de a szavazófülkékben is magyarnak kellene lenniük. Ha nem hinnénk (hittünk volna) a rágalmaknak, a hamis ijesztgetésnek, már most is lehetne olyan kormányunk, aki nem követi el a fenti dolgokat.

  De nézzük a lényeget.

A szovjet hatalom elvitte az ország feleslegét. Súlyos teher volt, de élni azért lehetett. Az egyszerű melósnak is jutott egy kis hétvégi telek, egy Trabi, meg kaja-pia. Akkor is zsíros kenyeret tettek ismeretlen kezek Lenin elvtárs kezébe Csepelen. Most mit tennének az uniós nagyokéba, ha lenne szobruk? Krumpli héjat. Talán.

  Az igazi fosztogatás, nem egyszerű, és nem kisstílű módon zajlik.

Erre legjobb példa, a Bös-Nagymarosi csődtőmeg.

A vízlépcsőrendszer története a 20. század harmincas éveiben kezdődött…

A vízlépcsőrendszer terveit először az 1950-es évek végén dolgozta ki a Mosonyi Emil professzor vezette társaság…

Magyarország és Csehszlovákia 1977 szeptemberében kötötte meg az államközi szerződést a bős-nagymarosi vízlépcső megvalósításáról…melyet 1976. május 6-án kormányközi egyezmény rangjára emeltek…Az Akadémia 1983. december 20-án állásfoglalásában…megfontolásra javasolta az építkezés leállítását is…1984. augusztus 1-jén megalakult a Duna Kör civil szervezet…

Nagyjából ennyi, amit a Wikipédiából és más netes forrásokból tudni lehet a történtekről. Ha mögé nézünk az eseményeknek, megkeressük a mögöttes szándékokat, ennél sokkal többet is megtudunk. Ebben a folyamatban ugyanaz a magyarellenes szándék dolgozik, ami kétezer év óta, az utóbbi 150 évben fokozottan felerősödve próbálja leírni a magyarságot a nemzetek palettájáról.

Ahogyan tönkretették az ipari, és mezőgazdasági üzemeinket, hogy azután egy forintért  „eladják”, ahogyan inkább import áramot használ a teherelosztó, mint a Visontai Erőmű szabad kapacitását, ahogy eladnák a makói hatalmas gázmező kitermelési jogát 12%-ért, és még sorolhatnám. Azokat az embereket tartjuk, saját szavazatainkkal hatalomban, akik mindezeket elkövetik ellenünk, ahhelyett, hogy minden közszerepléstől eltiltanánk őket. Egy öntudatos nemzetnek ez lenne a megoldás.

Hova lett a magyarság önvédelmi reflexe?

A Duna a Kárpát-haza számára, Isten egyik áldása. Hatalmas mennyiségű vizet hoz, percről-percre, amit öntözésre, igen korlátozott mértékben használunk.

Teljesen veszni hagyjuk viszont, azt a mérhetetlen energiát, amit ez a hömpölygő víztömeg, úgy mellesleg hozna. Abból az egyszerű tényből, hogy ennek az energiának a kihasználását, belső magyarellenes erők, a harmincas évek óta képesek megakadályozni, jól látni, hogy a nemzet, hogyan sodródik, a történelem ellenséges áradatában.

Meg kellene állni. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, mert éppen ezt várják tőlünk, hogy ismét jól megirthassanak, mint 1848-ban, 1914-ben, 19-ben, 45-ben, 56-ban, és 2006-ban.

Nem látjuk talán az összefüggéseket?

Elmegyünk és megszavazzuk az irtást? De miért? Kényelemből? Félelemből?

Amikor a logikus törekvések, végre a megvalósítás közelébe vitték a nagymarosi erőművet, elindult az építkezés. Azután, csak a nevében Magyar Tudományos Akadémia, saját szándékai szerint alátámasztott érvekkel, környezeti károkra hivatkozva, mégis, ismét meg tudta akadályozni, a megvalósulást. Ez, ugyanaz a „tudományos” akadémia volt, aki nem tudja, hogy a magyarok hozták Európába az írásbeliséget, a fehérneműt, a gombot, és egy több ezer éves kultúra, számos egyéb vívmányát. Az, az akadémia, akinek „tudós” emberei azt merték leírni, hogy a magyarság ezerben, civilizálatlan gyermekgyilkos, saját nyelvvel sem rendelkező horda volt. Ilyen sötét emberek nyilváníthatnak jelentős súlyú véleményt közöttünk, az helyett, hogy nemzetgyalázásért, megérdemelt börtönbüntetésüket töltenék.

Mi pedig hagyjuk! És szavazunk, -rájuk.

Megszüntették a Magyar fegyveres erőt, hogy védekezni sem tudjunk, helyette idegen fegyvereket vezényelnének ellenünk, nehogy meglincselhetők legyenek.

Nem kell az erőszak! De nagyon kellene a józan, logikus gondolkodás, a tudatos választás.

Amikor, eldőlt az erőmű ügye, a megépítés irányába, hogy csökkenthessék a magyarság hasznát, valami osztrák érdekeltségnek, előre odaígérték a megtermelendő energiát. Miután sikerült megakadályozni a megvalósulást, néhány „magyar” aláírásért, hatalmas pénzt fizetett a nemzet, miközben milliárdokat dobott ki a már megépített létesítmények elbontására.

Fel kéne már ébrednünk!  Jó reggelt Magyarország! Isten hozott, Magyar Nemzet!  És tartson meg kegyelmében és szeretetében sokáig.

 

Béla László

 

Hydroelectric power, or is it??
  Looting of the nation, knows no impossible. Successive governments, this will be developed to perfection, hardly able to outbid each other.
   When Kadar faded away, the Soviet troops withdrew, and the beginning of the globalist-colonial Africa, it is believed everything. We were gullible, unsuspecting, and we trusted.
Still we trust? We need to ensure that the Hungarians rádöbbenjen, treadmill steal the money, and natural treasures, the freedom, all in one room of your living space. (This term is used in the new fascists, leaders of Israel, hated the old ones, are banned from the definition.)
Many of you already know this, the pubs, the friendly discussions, small and large NGOs, but it is a party, a team we are, and much more. One place they do not know the szavazófülkékben. In vain you know, somehow, what he came to the polling, forgotten. All very nice, all very good, we are satisfied with everything, "said Joe Francis as they liked. By choosing the satisfaction of a government full power, a cooperative contract with the world's most aggressive legfasisztább, racist state, the law would ensure that fascist Hungary, under the command of foreign armed forces garázdálkodjanak. Tolerate, under the guise of security services, foreign (Incal) armed forces, but the criminals involved in treatment are chasing unarmed Hungarians.
If this was not enough, a pure vision, attempting to code in a fellebbenteni parties and governments across fosztogatásról, which is probably pretty obvious to him that people should think about whether this should be so feledékenyeknek the Hungarians. Think about not only the unemployed segélynél, the minimum wage, várólistáknál the hospital, the pharmacy cashier, but the Hungarian szavazófülkékben is supposed to be. If not we think (we believed would have) the slanders and false fee-faw-fum, now could be a government who does not follow the above things.
  But let us see the point.
The Soviet Union took power in excess of the country. Heavy burden, but I could live. The simple Melos weekend got a little plot, a Trabi, your booze, food. Bread may also have unknown hands into the hands of Comrade Lenin Csepel. Now what would the EU nagyokéba if it were sculpture? Potato peelings. Maybe.
  The real looting is not simple, and not being petty manner.
Best example of this, the Bos-Nagymaros bankrupt estate.
The story of the 20 dam thirties century began ...
The first plans for the dam in the late 1950s and developed the company is led by Professor Emil Mosonyi ...
Hungary and Czechoslovakia in September 1977 concluded the contract with the interstate Gabcikovo-Nagymaros ... implementation by the 1976th Intergovernmental Agreement on May 6 raised the rank of the Academy ... 1983rd ... resolution on 20 December for consideration of the proposed construction site is shut down ... 1984th On 1 August the formation of the Danube Circle NGO ...
That's roughly what the Wikipedia and other online sources to know about what happened. If we look behind the events, we find the underlying intentions, much more can we learn. In this process, working with the same intent-Hungarian, which two thousand years since the last 150 years, Hungarians increasingly felerősödve try to describe the nations of the palette.
Destroyed as the industrial, agricultural, and in our plants, so that a HUF "sell", as more electricity imports using the spreader as the spare capacity Visontai Power Plant, to sell it as a huge gas field Mako extraction reached 12% right, and so on. We the people, szavazatainkkal own power, who are perpetrators, ahhelyett that all közszerepléstől eltiltanánk them. A self-conscious nation, it would be the solution.
Where did the Hungarians in self-defense reflex?
The Danube-Carpathian home to one of God's blessing. Huge quantities of water to, minutes, minutes that irrigation, using a very limited extent.
Let it be lost completely, however, that the immense energy, which is a flowing body of water, by the way I would. For the simple fact that this energy use, internal-Hungarian forces, has been able to prevent the thirties, well-fitted to the nation how to drift, the hostile tide of history.
Should stand. No guns, no violence, just that they expect us to megirthassanak well again, as in 1848, 1914, 19 in, 45 in, 56 in, and in 2006.
Maybe we do not see the connections?
Go and vote for the clearing? But why? Convenience? Fear?
When the logical effort, carried out close to the implementation of the Nagymaros power plant construction has started. Then, just on behalf of the Hungarian Academy of Sciences, supported by arguments that their intentions, citing the environmental damage, yet again was able to prevent its implementation. This is the same "scientific" academy, who do not know that the Hungarians were the written records in Europe, the underwear, the key to a culture thousands of years, a number of other achievements. Of the academy, who "learned" people would dare to write to the thousands of Hungarians, uncivilized infanticide, his tongue was not in hordes. Such people may declare a major weight off opinion between us, instead of that nemzetgyalázásért, prisoners deserved to spend.
And we let it! And vote,-to them.
Hungary abolished the armed forces that we can not defend himself, instead of foreign vezényelnének weapons against us, not to be meglincselhetők.
Should not be violence! But it should be common sense, logical thinking, a conscious choice.
When, decided the issue of power plant, the construction of the direction to reduce the benefits of the Hungarian, Austrian something as interests ahead of the promised energy megtermelendő. Having failed to prevent the realization of some of the "Hungarian" signature, paid huge money for the nation, while throwing out billions to the already constructed facilities demolition.
I should wake up now! Good Morning Hungary! Welcome, Hungarian Nation! And retain the grace and love for a long time.
 
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr582467392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása