évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az erő, velünk van de...

2010.11.27. 02:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem vagyunk egységesek.

Igazán nem tudom, minek kell történni ahhoz, hogy a magyarság, ismét megtalálja régi egységét.

Voltaképpen egy hazában élünk, egyként szenvedünk, vagy boldogulunk, mégis hatan, hét különböző módon vélekedünk, alapvető dolgokról.

Mindenki a bőrén érzi, a fosztogatás egyre elviselhetetlenebb terheit, a ránk zúdult-zúdított gonoszság hátrányait, mégsem tud a magyarság egységbe kovácsolódni. Vajon miért?

Valószínűleg azért, mert ma, és közel száz éve azt sulykolják gyermekeink fejébe, hogy magyarnak lenni inkább gáz, mint kitüntetés. Elhazudják, meghamisítják a történelmünket, leszólják a produktumainkat, ok nélkül.

Nem vagyunk rosszabbak senkinél, sőt…

Épp a közelmúltban találkoztam, egy 1920-ban tervezett, és 1954-ben a Bláthy Ottó villamossági gépgyárban épített, háromfázisú öngerjesztéses generátorral, amit a mai napig, a mostoha bánásmód sem volt képes tönkretenni. Ma is kiválóan működik. De kiválóan működnek a Ganz villamosaink, az Ikarusz buszaink, és a legkülönbözőbb közúti és vasúti járműveink.

A Magyar fejlesztésű csuklós autóbuszok, mára elterjedtek világszerte, de magyar görgős ekékkel szántják például az amerikai földeket. A hazaiakat csak azért nem, mert az a szűk réteg, aki potenciálisan meghatározhat nálunk dolgokat, az nem a magyar, csak a kívülről jött dolgokat futtatja. Rég próbálják velünk elhitetni, hogy a magyar, semmire nem képes, és csak kullog a fejlett nyugat nyomában. Próbálják ezt akkor is, ha a fejlett nyugat, sok területen a mi fejlesztéseinkkel, a mi munkáinkkal jutott el oda, ahol tart.

Találkoztam olyan honfitársunkkal, aki még, a külföldön általános Hungary elnevezést is az angol hungry=éhes  melléknévből származónak hiszi.

Az ilyen szinten álló honfitársainkat, nem kell, és nem is szabad, felvilágosítani tévedésükről. Egyrészt nem értenék meg a magyarázatot, másrészt, megsértődnének a helyreigazítás miatt. Tény, hogy helytelen vélekedésük, néhány kevésbé tájékozott magyart megtéveszthet, de ez, még mindig nem ér annyit, hogy bárkit megbántva, ellenséggé tegyünk. Aki jól érzi magát ebben a hitében, maradjon hát benne. Magyarország mindig is az élelmiszer hazája volt. A magyar soha sem volt éhes. Ha megesik is, csak az óta, mióta annyian élősködnek rajta, amennyien, és annyian pusztítják, mint még soha.

Egyébként az elnevezés a HUN tőből származik, amit nem reklámoznak közöttünk. A magyarokat, korábban mindenki hunoknak nevezte. Kutatásaimban még nem találkoztam, a saját szóhasználatunkban keletkezett eltérés okával. Olyasmi lehet, mint ahogyan a germánokat mi németnek nevezzük, bárhogyan hívják is mások őket.

Egy szó mint száz, büszkék lehetünk a magyarságunkra, és ha erre, mind többen rájövünk, mindinkább egységesek leszünk.

 

Béla László

 

We are not united.
I really do not know what should happen to the Hungarians, once again finds the old unit.
In fact, we live in a home, as one suffering from, or get along, but six, seven different ways to think about fundamental things.
Everyone feels on your skin, more and more unbearable burden on the looting of us poured onto the word evil-cons, they are not able to forge unity of the Hungarians. Why?
Probably because today, nearly a hundred years and our children's heads expound it to be a Hungarian gas rather than honors. Elhazudják, distort history, the leszólják produktumainkat, for no reason.
Nobody, we are not worse, and even ...
Just recently I met a planned 1920 and 1954, the Otto Bláthy Electrical Machine Factory, built öngerjesztéses three-phase generator, which to this day, the harsh treatment was not able to destroy it. Today is also working very well. But excellent work by Ganz trams, buses of Icarus, and a variety of road and rail vehicles.
The Hungarian-developed articulated buses, are now spread worldwide, but as the Hungarian roller ekékkel szántják American lands. This is not just national ones, because the few people who have potential to fix things with us, it is not in Hungarian, the only things from the outside came running. A long time trying to convince us that the Hungarians do not offer and only lagging behind the developed West. Try this even if the developed West, in many areas of our innovations, our work by came to the place where run.
I met a honfitársunkkal, who is still abroad in general is the name of the English Hungary Hungry Hungry = adjective originating thinks.
Such levels of Hungarians, not to be, and should not, enlighten tévedésükről. On the one hand would not understand the explanation, on the other hand, the correction due to megsértődnének. In fact, it is wrong perceptions, some of the less-informed Hungarian confuse, but it's still not worth it to hurt anybody, we do the enemy. Anyone who feels good in the faith, stay back there. Hungary has always been home to the food.
The Hungarian was never hungry. If it happens, only since the since so many parasites on it, if and to kill as many people as never before.
Otherwise, the name is derived from root HUN, among which are not advertised. The Hungarians, Huns before everyone called it. In my research I have not met, the resulting difference szóhasználatunkban own causes. Something may be, as the Germans We Germans are called, no matter how others can also call them.
Than one hundred words, we can be proud of magyarságunkra, and if so, more and more people realize more and more will be uniform.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr992476051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása