évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A hit dilemmája

2010.11.29. 22:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

A hit dilemmája

Nem szeretnék hosszas fejtegetésekbe bonyolódni, de a becsületesség és a jó szándék okán, kénytelen vagyok, minden kedves olvasómmal megosztani azt a dilemmát, ami munkásságommal kapcsolatosan felvetődött bennem.

    Amióta ezt a blogot írom, mindvégig azzal a szándékkal teszem, hogy honfitársaim, nemzetem szemét felnyissam azokra a dogokra, amit esetleg nem vennének észre, ami jelen sanyarú sorsunkat okozza, és ha semmit nem teszünk, a magyarság, vagy más nemzet vesztét is okozhatja.

   A gond abból adódik, hogy azok a dolgok, emberi cselekedetek, melyekre felhívom a figyelmet, annyira erős tiltakozást váltanak ki az emberekből, sajnos belőlem is, hogy akár indulatokat ébreszthetnek. Kevés dolog árt jobban a Föld, az emberiség tudati fejlődésének, mint a negatív indulatok. Azt sem lehet kizárni, hogy a negatív cselekvők éppen azért tesznek nyilvánvalóan elítélhető dolgokat, hogy ezzel akadályozzák a felemelkedést. Jézus azt mondta, ne ítélj, hogy meg ne ítéltessél, és bizonyosan nem ok nélkül mondta.

  Amikor negatívumokkal találkozom, sajnos nem tudok róluk úgy írni, hogy ne ébredjenek bennem negatív energiák. Attól tartok, hogy a kedves olvasóimban is negatív energiák ébrednek írásaim olvasásakor. Lehet, hogy mindenképpen hibát követek el?

Ez a dilemma.

Ha látom a sötét dolgokat, és megírom, negatív energiákat generálok.

Ha látom, de nem írom meg, elárulom a hazámat, nemzetemet, honfitársaimat, akinek mindent köszönhetek, amitől élni tudok. Nem teszem meg azt, a minimumot, amit minden jó érzésű embertől, a saját nemzete joggal vár el.

  Ebben a dilemmában mindenkit arra kérek, aki írásaimat megismeri, hogy a maga módján, és helyzetében, tegyen meg minden lehetőt, amivel véget vethet nemzete fosztogatásának, és elejét veheti elpusztításának.

Tegyen meg mindent, negatív indulatok, harag, gyűlölet nélkül. Tekintse ezt a folyamatot, mint valami nemes, vagy nemtelen versenyt. Nézzen az ellentétes oldalra, mint ellenfélre, de ne, mint ellenségre. Szorítsa ki tudatából, a nagy általános emberi hibát, a felháborodás okán ébredő negatív indulatokat.

Feltétlenül hiszek abban, hogy Isten rövidesen megmenti a becsületes embereket, az igazságtalan, és tisztességtelen cselekedetektől, és azok minden következményétől. Hiszek viszont abban is, hogy ezt csak akkor teszi, ha az emberiségben, a Föld népének többségében, a szeretet kapja a fő hangsúlyt, és nem a gyűlölet.

 

Béla László

 

The dilemma of faith
I do not want my comments on a long complicated, but because of honesty and good intentions, I am forced to, all of our olvasómmal share the dilemma which I raised in my work.
    Since I'm writing this blog, I always with the intention that my fellow citizens, nations, and in general people's eyes, opening them to the dogokra, that might not otherwise see what caused this dire destiny, and if nothing is done, the Hungarians, or other nations can also cause downfall.
   The problem stems from the fact that those things are human actions which attract your attention, so a strong protest to provoke the people, unfortunately, me too, to wake up emotions. There are few things more damaging to the Earth, the consciousness of mankind's development, such as negative emotions. It can not be ruled out that the actors just because of the negative things they obviously censured, in order to prevent the ascension. Jesus said, do not judge, lest be judged, and certainly not without reason, "he said.
  Negatívumokkal when I see, unfortunately I can not write about them so as not to wake my negative energies. I am afraid that our readers can become aware of the negative energies of writing to reading. May be that any mistakes? May be that the task imposed gonoszkodónak devilry? Maybe God wants the rest of the people towards próbatétalnak how to react to it?
This is the dilemma.
If I see the dark things, and I write a negative energies generated.
If you see it, but I do not write it, I tell my country, nemzetemet, my countrymen, to whom I owe everything to make her live I can. I do not do it, the minimum of what every good patriotic man, the right to expect from their own nation.
  In this dilemma I urge everyone who is familiar with my writing, whether in their own way, and the situation, to make it all possible, we may end pillage of the nation, and may prevent deterioration.
Do everything, negative emotions, anger, without hatred. Look at this process as something noble or ignoble race. Look at the opposite side than your opponent, but not as the enemy. Squeezed out of consciousness, the great common human errors, negative emotions of anger because of the awakening.
Necessarily believe that God will soon save the honest people, unjust and unfair acts, and they all következményétől. However, they also believe that this will only make it if the humanity, the majority of the people of Earth, the charity will receive the main emphasis, and not hatred.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr882482429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása