évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hová lett a becsület?

2010.12.01. 10:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hová lett a becsület?

 

Elfognák a kiszivárogtatót.

 

Julian Assange lett a világ első számú közellensége?  Szomorú!

Az a szomorú, hogy ezt az embert kergetik. Azért teszik, mert nyilvánosságra hozta/hozza, mások eltitkolt piszkos dolgait.

Elgondolkodtató, miért nem azokat az embereket keresik halálra, akik olyan dolgot műveltek, amit nem akarnak, nem mernek felvállalni. Hol a gerinc(!) ?

Hol a felelősség? Hol a tisztesség?

   Nem uralkodhat el a világban, az a szemlélet, ami szerint bárki bármit tehet, ha nem tudnak róla. Ez nem igaz! Lehet, hogy az adott embert nem koncolják fel a cselekedetéért, de annak következményei, az egész világra hatással lehetnek.

A titkos dokumentumokról nekem a talmud jut eszembe. Annak is az a kitétele, miszerint, aki az előírt körön kivüli emberrel megismerteti a tartalmát, az halált érdemel, mert ha az átlagemberek tudnák, mi van abban leírva, minden érintettet azon nyomban legyilkolnának.

A hazugságot, az aljasságot, nem lehet titkosítással legalizálni. Minden olyan esetben, amikor egy dokumentum, titkosításra kerül, valami aljasságnak fedezetét akarja biztosítani. Joggal elvárható minden olyan embertől, aki mások megbízásából, felhatalmazására, bármit tesz, vállalja fel cselekedeteit, azok következményeit. Aki ezt nem teszi, hitvány gyáva ember, és alkalmatlan, még önmaga képviseletére is. Ha ilyen emberek kezében van a világpolitika, vagy akár egy kubikus csapat vezetése, akkor sem a világban, sem a kubikolásban nem lesz rend, és becsület. Elég a hazugsághegyekből, az egyéni és állami tolvajlásból. Ez az ember úgy döntött, rákényszeríti az alkalmatlanokat, nézzenek szembe önmagukkal, és az emberek tömegével, akik valami becsületes dolgot vártak „vezetőiktől”, és ehelyett kaptak titkosított eljárásokat és dokumentumokat. Le kell rombolni a hazugság falait, mert ameddig ezek állnak,

Isten éltető napja, az igazság ereje, megtörik ezeken a falakon, Az éltető napfény hiányában, csak a patkányok és csótányok szaporodnak, ami a magasabb rendű élet pusztulását jelenti. Meg kell csak nézni, hol tart Afrika, és hol a világ többi része. Fel kéne emelnünk Afrikát, de ha ilyen szinten teret engedünk az afrikai erkölcsnek, mint mostanában, akkor mi süllyedünk le az afrikaiak szintjére.

Már félúton állunk. „Civilizált” világunk, hemzseg a kirekesztett hajléktalanoktól. „Gazdag” országokban gyermekek tömege éhezik, és ez mind, a hazugságok és azok eltitkolásának következménye. Tegyünk valamit, hogy megállítsuk a züllést, de ha nem tudjuk mit kéne tenni, legalább hagyjuk azokat cselekedni, akik tudják.

Béla László

Where is the honor?

Capture the leaking.

Julian Assange became the world's public enemy number one? Sad!
The sad thing is that this man chased. We make it publishes / places, dirty secret things of others.
Makes you wonder why those people do not seek death, who are doing things that you do not want, do not dare to assume. Where is the spine (!)?
Where's the responsibility? Where is the fairness?
   Not predominate in the world, the approach that says anyone can do anything if you do not know about it. This is not true! May be that the people are not killed for treason, but its consequences affect the whole world.
The secret documents to me reminds me of the Talmud. Is also the condition that, provided outside the circle of people who teach the content, the death is of concern because if the common people know what is in writing, all the stakeholders
instantly executed.
The lying, the nastiness, encryption can not be legalized. In all cases, when a document is encrypted, want to provide coverage for some nastiness. Reasonably be expected of any man, who on behalf of others, empowering, doing anything, taking responsibility for actions and their consequences. Who does not do this, despicable coward and unfit to represent himself even more. If such people are in the hands of world politics, or even a cubic leadership team, then neither the world nor the earthworks will be no order, and honor. Enough of the mountains, lies, theft of private and public. This man decided, forcing the liars, face up to themselves, and the numbers of people who were waiting for something honorable thing "managers" and instead were given the encrypted documents and procedures. You need to demolish the walls of a lie, because as long as they are,
Invigorating day of God, the power of truth, break these walls, in the absence of life-giving sunlight, only the rats and cockroaches reproduce, which means the destruction of the higher life.
You only need to look at Africa where you stand and where is the rest of the world. Africa is supposed to raise, but if such a level, allowing room for morality in Africa, as now, we are sinking down to the level of Africans.
We are already halfway. "Civilized" world, full of street dwellers excluded. "Rich" countries are hungry children in mass, and that's all the lies and concealment is due. doing something to stop the destruction, but if we do not know what to do at least allow them to act, people who know.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr212485482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása