évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A sárgaság veszélye

2010.12.02. 10:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

A vörös iszap besárgulni látszik.

  A sárgaság, egy igen súlyos elváltozás. Sajnos, az elmúlt évtizedekben, egész Magyarországon, egyre inkább, elhatalmasodni látszik.

Ez, egy végzetes kór. Végső kifejletében halálhoz vezet. A máj megbetegedése, aminek több oka is lehet. Legjellemzőbb, a túlzott alkoholfogyasztás, az egyén vonatkozásában. A máj az a szervünk, amely sok egyéb funkciója között, felelős a szervezetet mérgező, működését megzavaró, ellehetetlenítő anyagok lebontásáért, vagy kiválasztásáért, és a szervezetből való kiürítéséért.

Az utóbbi évtizedekben, úgy tűnik, egyre rosszabbak a magyar májak.

Egyes honfitársaink vonatkozásában, ez valóban betudható a túlzott alkoholfogyasztásnak. Mi okozhatja ezt, nemzeti méretekben?

Sajnos ugyanaz. A káros fogyasztás. Ami az egyénnek az alkohol, az a nemzetnek a hazugság. Az utóbbi évtizedekben, túl sok hazugságot fogyasztottunk. Ez, túlterhelte a nemzet máját, (parlamentjét) és mára már, nem megfelelő mennyiségben, és sebességgel választja ki, a nemzetre káros mérgező vegyületeket, (társaságokat) és a mérgező elemeket.

Így történhet meg, olyan elképzelhetetlen arcátlanság, hogy az iszap áradatot előidézők, a teljes és maradéktalan kártérítés helyett, hajánál fogva előráncigált, ráadásul valószínűtlen, állításokkal próbálják elhárítani magukról a felelősséget.

Kevesen nem tudják, hogy a hónapok óta mozgó gátszakaszt, néhányezer köbméter föld megmozgatásával, teljes biztonsággal, meg lehetett volna támasztani. Ez a munka, pl. egy útépítésnél, szinte jelentéktelen tétel. Ennyit nem fordítottak az ország lakosságának biztonságára.

Ha ehhez hozzáteszem, hogy a helybeliek ismeretei szerint, a katasztrófát megelőző napokban, a biztonságos megtámasztásra is alkalmas gépek, megtámasztás helyett, valamit kapirgáltak a gát tövében, még a szándékos előidézés feltevése sem zárható ki, teljes biztonsággal. Mindezek után, magyarázzák a bizonyítványt. Ez a sárgaság biztos  tünete. És a magyar máj, nem működik. Nem működik a Nemzeti Színház esetében sem, és még sorolhatnám száz helyen.

Igazság tabletták kellenének a kór elhárításához, mert a magyarság, a végzetét előidézni is képes, vészreakcióval reagált a helyzetre. Kétharmados kórba esett.

Ez, pillanatnyi tünetenyhítést jelent, de hosszú távon, a kór további elmélyülését okozhatja. Nem lehet tovább mélyíteni, mert az a halál. Ahogyan tegnap írtam, a világ fertőzése ellentámadásba lendült, halálra keresi az igazságtabletták gyártóját. A nemzeteknek kell megmenteni ezt, és a hasonló gyártókat, mert gyógyszerek nélkül, az emberiség belehal a sárgaságba.

 

Béla László

 

 

The red mud getting yellower.
  Jaundice, a very serious disorder. Unfortunately, in recent decades, all over Hungary, increasingly, will be huge.
This is a fatal disease. Kifejletében ultimate death. The liver disease, which could be several reasons. The most typical, excessive alcohol consumption, the individual concerned. The liver is the body, which among many other functions, the organism responsible for toxic, disrupt operations, leading to inability of materials degradation, or selection, and removal from the body.
In recent decades, it seems to be getting worse, the Hungarian livers.
Some of our compatriots, this is really due to the excessive consumption of alcohol. What could cause this, national scale?
Unfortunately, the same thing. The harmful consumption. As for the alcohol to the individual, the nation's lies. In recent decades, too many lies consumed. It is the nation's overburdened liver, (parliament) and now, not in sufficient quantities and at speeds selected by the nation harmful toxic compounds, (companies) and the toxic elements.
Done so, with the inconceivable impudence, that the tide of sludge, producing a full and complete compensation instead of hair from előráncigált, moreover, is unlikely to try to resolve allegations about the responsibility.
Few people do not know that the months since moving dam section, and mobilizing a few thousand cubic meters of earth, in complete safety, it could have been doing. This work, for example. a road building, almost insignificant item. So much is not spent on the security of the country's population. If we add in
knowledge of the local people, days before the disaster, the Gap is also suitable for safe construction, rather than held, something scraped from the dam at the base, even the deliberate evocation of the argument can not be ruled out, in complete safety. After all, explain the certificate. This is a sure symptom of jaundice. Hungary and the liver is not functioning.
Does not work, neither the National Theatre, and I could go a hundred places.
Truth tablets would need to eliminate the disease, because the Hungarians, the fate can bring about, reaction to emergency situations. Disease was two-thirds.
This momentary symptom relief means, but in the long run, the disease may cause further deepened. Can not be further deepened because of the death. As I wrote yesterday, the world's disease in a counter-attack, death by pills manufacturer looks for the truth. The nations must save this and similar manufacturers, because without the drugs, the human race die of jaundice.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr1002487868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása