évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Dőlnek a hazugság falai

2010.12.03. 10:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

A hazugság falai

   Mai modern világunkban, a globális hatalmi törekvések árnyékában, iszonyatos mennyiségű és nagyságú, hazugság közepette kell élnünk.

Ezek a hazugságok mélyen sértik az általános emberi méltóságot, az igazság megismeréséhez fűződő emberi alapjogot. Ha szemügyre vesszük a nemzetközi egyezményeket és deklarációkat, ennek az alapjognak az elismerésével, nem igazán lehet találkozni. Ha ezt a dolgot megfordítjuk, azt kell látnunk, hogy a világban, jelenleg életben lévő jogrendszer, ha nem is deklaráltan, de a törvényesség szintjére emelte, és száz éve ott is tartja a hazugságot. Ez a kapitalista rendszerek, és a globális hatalomépítés alapja.

Hosszú tapasztalataink, ma is létező hátrányaink származnak ebből az alapvetésből. Aki a hazugságokat kezdi felszámolni, az a globalista-kapitalista világrend alapjait támadja. Meg is van a következménye. Az ilyen emberrel szemben, minden intézkedés megengedett és elfogadott a hatalom számára.

Lehet hamis vádakat kreálni, koncepciós eljárásokat indítani. Erre kiváló példa Julian Assange, a titkos politikai dokumentumokat nyilvánosságra hozó oknyomozó újságíró ellen indított nemzetközi hajsza, de közelebb, a sukorói csalásokat és hazugságokat nyilvánosságra hozó Budaházy esete.

  Minden olyan rend, aminek az alapja a hazugság, súlyos akadálya egy civilizáció felemelkedésének, és normális életének.

  Ilyen perdöntő hazugsága, a globális rendnek, a földön kívüli civilizációkról kialakított álláspontja, ennek, a tudományra erőszakolt hirdetése.

Most ennek kell megdőlnie. Sok kiváló koponya, nagy tudású ember, ismeri ebben a kérdésben az igazságot, és kénytelen, önmagával is szembe fordulva, hülyét csinálni magából, hogy szembe ne kerüljön a pénzhatalommal, ahonnan a fizetését kapja. Aki nem volt hajlandó, ismeretei ellenére, ismereteinek ellentmondó állításokat tenni, hanem nyitott volt a kutatásra, a szokatlan dolgok, a tabu témák tanulmányozására, azt egyszerűen eltávolították a talpnyalók a tudományok területeiről. Magyar példa erre Egely Gyögy életpályája.

   Az efféle hatalomépítést és fenntartást elégelte meg az univerzum civilizációinak összessége, és tette egyértelművé, az illegitim hatalmak számára, hogy veszélyes tovább hazudni. Bejelentették az aktuális vezetőknek, hogy a korábbi gyakorlattól merőben eltérően, tárgyi, anyagi vonatkozásokban is be fognak avatkozni, a földi történések összességébe. Lebénítják azokat a katonai potenciálokat, fegyverrendszereket, amikkel az emberiség zsarolható. Tömegesen és tartósan megjelenve a föld térségeiben, bebizonyítják minden ember számára, hogy a hazugságokkal ellentétben, nagyon is léteznek.

Ezzel az egyszerű lépéssel, kinyitva az emberiség szemét a látásra, lelepleződik

minden hazugság. Kiderül, és nyilvánvalóvá válik, milyen aljas módszerek idézik elő a földön a hiányokat, élelmiszerben, energiában, pénzben, vagy bármiben. Ez, a becsapott emberekben hatalmas indulatokat korbácsolna fel.

Elképzelhetetlen pogromokhoz, lincselésekhez, embertelen cselekedetekhez vezethetne, ami alapból megakadályozná az emberiség tudati szintjének felemelkedését. Bosszúval és gyűlölettel, lehetetlen magasabb szinten élni és gondolkodni.

Ezeket a káros következményeket szándékoznak elkerülni, az emberiséget támogató földön kívüli civilizációk. Ugyanakkor léteznek, a hazugságot és elnyomást támogató civilizációk is, akik mindezeknek ellene lépnek fel.

Valójában, a földön, az emberiség feje fölött, egy kozmikus összecsapás zajlik, az emberiség további sorsát eldöntendő. Ebben a harcban, az emberiségnek is jut azért szerep, mert hiába próbálnak segíteni annak, aki nem hagyja. Az emberiségnek az a próbatétele, és a küzdelemben beteljesítendő feladata, hogy felszámolja soraiban a gyűlöletet. Akikből a gyűlölködés kiindul, illetve akik képtelenek gyűlölet nélkül élni, azokat az intergalaktikus civilizációk, eltávolítják a földről. Eltávolítják, de csak akkor, ha az emberiség többsége a szeretet útját követi. Ebben a gondolati közegben ugyanis, az emberellenes civilizációk működésképtelenek. Ha fenntartjuk a gyűlölködést, a támogató civilizációk magunkra hagynak bennünket. Végleg kiszolgáltatottá válunk a rabszolgává degradáló társadalmi folyamatoknak, ami az univerzum testében kialakult fekéllyé teszi a Földet, a többi létező kultúra számára.

  Érdemes odafigyelni, mert a fekélyeket általában meggyógyítják, vagy eltávolítják. Jobb gyógyultan élni, mint eltávolítva elpusztulni.

 

Béla László

   

 

 

The walls of lies
   Today's modern world, the shadow of global power ambitions, and a terrible amount of size, which is a lie that we live amidst.
These are the lies to be in breach of the general human dignity, fundamental human rights in bringing knowledge of the truth. If we look at the international conventions and declarations, the recognition of this fundamental right, you can not really meet. If this thing is reversed, it must be conceded that the world currently live in the legal system, even if not declared, but raised the level of legitimacy, and a hundred years ago there it lies. This is the capitalist system and the global power base construction.
Long experience, it is also detrimental to the existing alapvetésből. Who begins to eliminate the lies of the globalist-capitalist world order shakes the very foundations. It is also a consequence. Such a man against all the measures adopted and the maximum power users.
False accusations can guess, conceptual procedures initiated. Julian Assange is a prime example of the secret political documents releasing investigative journalist brought against an international race, but closer to the fraud and lies Sukoró releasing Budaházy case.
  Any order, which is based on a lie, a serious obstacle to the emergence of civilization, and a normal life.
  Such conclusive lie in the global order, the extraterrestrial civilizations developed view of this, the ad-fetched science.
Now this must be refuted. There are many excellent skull, powerful man, knows the truth on this issue, and forced to turn against itself, make fools of itself, that should not be faced with the power of money, which will receive the payment. Who refused, despite the knowledge, know-how to make contradictory statements, but was open to research, unusual things, the study of taboo topics, it is simply removed from the sycophants in the areas of science. Example is Hungarian physicist Dr Egely Spa career.
   Construction and maintenance of such power was bored with all the civilizations of the universe, and made it clear to the powers for illegitimate, dangerous to continue to lie. The current leaders announced that the former practice of radically different, material, financial aspects will also be interfering with terrestrial events overall. Hamper the functioning of the military potentials weapon to blackmail manner in which the humanity can be. Appearing in the massive and sustained land areas, it has been demonstrated for all people, lies to the contrary, very much exist.
With this simple step, opening his eyes to the sight of mankind, reveals
all lies. It turns out, and it becomes clear what kind of nefarious methods, causes a deficiency in the earth, food, energy, money or anything. This is a huge people's emotions korbácsolna tricked up.
Unthinkable pogroms, lynching, inhuman act with lead, which by default would prevent the rise of the level of consciousness of humanity. Vengeance and hatred, it is impossible to live and think at higher levels.
These are intended to avoid adverse consequences, the human race in support of extraterrestrial civilizations. There are, however, lie and oppression in support of civilizations, all of these people who come up against him.
In fact, the earth, of humanity over his head, takes place in a cosmic clash, the fate of mankind to be decided. In this struggle, because humanity can play a role, trying in vain to help the person who does not leave. The test of humanity and the fight beteljesítendő mission is to eliminate the hatred in the ranks. Inspires a hatred of whom, or who are unable to live without hate, they are the intergalactic civilizations are removed from the ground. Removed, but only if the majority of humanity to follow the path of love. In the medium of thought because of the anti-civilization people may stop working. If you notice the hatred, the support of us leave our civilizations. Permanently vulnerable we become enslaved to the social degradation processes, which developed an ulcer in his body in the universe makes the earth to the other existing culture.
  It is worth paying attention because of the sores usually heal, or removed. Healed better live than die removed.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr962490067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása