évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A szeretet és megbocsátás

2010.12.05. 12:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A felemelkedés kulcsa

 

Ritkán szoktam kedves érdeklődőim idejét, mesés történetekkel lekötni, de, ez az eset, a ritka kivételek egyike.

  Ez a történet, az ősi magyar kultúra egyik olyan ránk maradt gyöngyszeme, amit a világ más kultúráiban, nem tudunk megtalálni. Arról szól röviden, hogy nincsen olyan mértékű aljasság, amit ellenünk elkövettek, és meg nem lehetne bocsájtani. Nincsen olyan kártétel, amit a szeretet, nem lenne képes megszüntetni. A zsidó kultúrában, ilyet akkor sem találhatnánk, ha Jézus helyett önmagukat feszíttették volna keresztre. Szeretettel ajánlom, mindenkinek, de különösen a zsidó szellemben gondolkodók, és cselekvők figyelmébe.

A film szövegét, sajnos nem tudom angol szinkronba tenni, de a képek is sok mindent elmondanak.

  A történet az alábbi linkre kattintva nyílik meg.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OthW5UpKYc0

 

Az emberek iránti általános szeretettel: Béla László

 

 

The key to advancement

Rarely, I used to date who are interested, committed fabulous stories, but, this is the case, one of the rare exceptions.
  
This is the story of the ancient Hungarian culture in one of the surviving gem, which is the world's other cultures, we can not find it. About briefly, that there is a degree of nastiness, committed against you, and you could not forgive. There is no harm, what is love, it would not be able to eliminate. The Jewish culture, you can not find such a thing, if Jesus would have made it themselves instead of the cross. We recommend it to everyone, but especially the spirit of Jewish thinkers and doers' attention.
The text of the film, unfortunately I do not know English to be synchronized, but the pictures can tell a lot of things.
  
The story opens, click on the link below.

https://www.youtube.com/watch?v=OthW5UpKYc0

General love for people: Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr212494290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása