évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Jőőnek a hírek

2010.12.06. 08:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Egy reggreli hír margójára.

 

A hír arról szólt, hogy egy kórházból, olyan műszereket, berendezéseket loptak el, amelyeket csak megfelelő képzettségű szakemberek (orvosok) is, csak kórházi körülmények között tudnak használni.

 

Részletek a cionista világrend forgatókönyvének ismertetéséből.

 

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik elõadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fõnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú elõadást tartott. Beszéde elõtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belsõ tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média személyiség kérésére emlékezetbõl felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-benhallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövõt vázolta fel…


Mindenkinek csak addig lesz joga élni, amíg hasznos az élete. Az öregember már terhet jelent. Ezért arra kell nevelni az idõseket, hogy fogadják el a halált. Megfelelõ idõpontban korlátozzák az emberi életet. Amikor már valaki nem munkaképes, és nem járul hozzá a társadalom fenntartásához, akkor félre kell állnia, és át kell adnia a helyét a következõ nemzedéknek. A feleslegessé vált öregektõl úgyis meg lehet válni, ha bizonyos egészségügyi szolgáltatásokat nem vehetnek igénybe. E célból szükséges az egészségügyi ellátás költségeinek a nagyarányú megemelése. Az orvosi szolgáltatásokat munkaviszonyhoz kell kapcsolni, és jelenõsen meg kell drágítani, hogy bizonyos kor után az emberek ne engedhessék meg maguknak, kivéve, ha jómódúak, vagy kifejezetten gazdagok. El kell ültetni a fiatalok fejében, hogy az öreg emberek eltartása méltánytalan teher rájuk nézve. Így el lehet fogadtatni velük szüleik humánus és méltóságteljes halálba-segítését. Például el lehet terjeszteni az ünnepélyes „búcsú parti” megrendezését. Ünnepelni lehet az idõs anyukát és apukát, akik nagyszerû munkát végeztek, s akik a parti végén engedelmesen beveszik az altatópirulát és távoznak az élõk sorából.
Ellenõrzés alá kell venni az egészségügyet és a gyógyszerellátást
Dr. Day a leghatározottabban állította, hogy az amerikai törvényhozás - a washingtoni Kongresszus – nem fogja bevezetni az általános egészségügyi biztosítást…

 

Dr. Day azt is elmondotta, hogy megszigorítják a kórházakba való bejutást. Aki belép, annak igazolnia
kell személyazonosságát. Azért, hogy ezeket a megszigorító intézkedéseket bevezessék, bizonyos lopásokat még bátorítani is fognak, mert ezzel igazolni lehet a szigorú ellenõrzés bevezetését. Ily módon is hozzá lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhová magukkal vigyék személyazonosságuk igazolására a megfelelõ dokumentumokat.
Megváltozik az orvosok szerepe is. Többé nem egyéni professzionális vállalkozók lesznek, hanem magasan képzett, bérbõl és fizetésbõl élõ alkalmazottak. Diplomás szakmunkások. Az orvosi tevékenység részévé kell tenni, hogy adott esetben a halálba-segítõ injekciót is beadják. Az orvost, mint független, nagytekintélyû személyt ki kell iktatni. Dr. Day szerint az orvosok túl sokat keresnek, ezért rá kell szorítani õket, hogy ugyanúgy reklámozzák szolgáltatásaikat, ahogy más termékeket és szolgáltatásokat is reklámoznak. A magánpraxis fokozatosan el fog tûnni. Helyüket a csoportpraxis, továbbá az egészségügyi korporációk foglalják el…
     Ezek a változások, csak nemzetáruló kormányok működése alatt jöhetnek létre. Ehhez elengedhetetlen, az adott nemzetek támogatása, vagyis a saját erőnkkel, a nemzetek megosztásával, nyomnak el bennünket, és teremtenek az emberiség számára élhetetlen feltételeket, saját elképzeléseik megvalósítására.

Az alábbi linken található film épp eről szól. A linkre kattintva bejön az oldal egy szöveggel. lefelé görgetve találjuk a filmet.

http://kataklizma.info/2010/08/18/az-ebredes-egy-film-a-keresoknek

    A kamu választások.

Hogy tömeges ellenállásba ne ütközzenek, mindenütt, ahol sikerült a politikai erőket maradéktalanul kisajátítaniuk, értelmetlen választásokat tartanak.

Ezeken a választásokon állított jelöltek, kivétel nélkül kötelesek és hajlandók, a nemzetek ellen bármilyen aljasság végrehajtására. Cserébe, ezeknek az embereknek, biztosítják a garantált személyes biztonságát, a nép munkájából,  gondtalan, magas szintű megélhetését, és esetenként, mint Magyarországon, a köztulajdon szabadrablását. Mindaddig nem lesz rend, mindaddig nem képviselik a kormányok, a népeik érdekeit, ameddig a cionisták által jelölt emberek kerülnek megválasztásra. Ha majd Amerikában lesznek a nép által jelölt szenátorok, és a nép által kitalált párt-független elnökök, akkor megakad, a cionista daráló, ami jelenleg, feltartóztathatalanul darálja be az emberiség szabadságát, és emberanyagát.

    A magyar kétharmados őrület előtt világosan megmondták, hogy bárkire lehet szavazni, csak a jobbikra nem. Sajnos, a magyarság sem nőt még fel ahhoz, hogy ezt az egyértelmű közlést értelmezni tudta volna.

Magyarra fordítva ugyanis ez úgy néz ki, hogy aki a további kifosztásra, a nemzet lassú, módszeres legyilkolására szavaz, az bárkire szavazhat, a Jobbik kivételével. Aki megelégelte a fosztogatást, a szabadrablást, és ember módjára, állampolgári jogaiba visszahelyezve akar élni, annak a Jobbikra kellett volna szavaznia. Ezt sajnos csak kevesen értették meg. Elveszítettünk négy évet, de lehet, hogy megússzuk kevesebbel. Ez még a jövő kérdése.

Világméretekben derül fény, az elfogadhatatlan cionista törekvésekre, amelyek szintén világméretű ellenállásokat váltanak ki. Mindenki tudja, hogy ez a helyzet nem tartható, de úgy tűnik senki, hogy milyen, békés úton lehet ennek elejét venni. Saját jelöltekre kell bízni, a politikát. Nálunk, talán a jobbikra.

 

Béla László

 

The margin of a news item.

The news was whether or not a hospital, means instruments, equipment stolen, which can only adequately qualified professionals (doctors) also can be used only in a hospital setting.

The description details of the Zionist world order scenario.

American physician Dr. Lawrence Dunegan 1969th March 20 pediatricians participated in a professional conference which was held in Pittsburgh, where one speaker was Professor Dr. Richard Day. Dr. Day audience of about 80 soldiers, doctors extraordinary themed lectures. Before his speech called on his listeners that neither notes nor magnófelvételeket not to make a confidential nature and to take messages for internal communications. Dr. Dunegan was one of the students and in 1988 at the request of Randy Engel-known media personality, recalled from memory, and tape recorded by benhallott 1969. Dr. Day is not so much dealing with the past, but rather outlined the future ...

Everyone will have the right to live only as long as long as the useful life. The old man already burdensome. Therefore, we must educate the elderly to accept death. Right time limit to human life. When someone is not working, and does not contribute to the maintenance of society, they must stand aside, and must provide the location of the next generation. The surplus old people anyway you can become if certain health services can not be used. To this end, the need for large-scale health-care costs increase. The medical services should be linked to employment, and to be significantly elevated drágítani that after a certain age, people do not engedhessék themselves, unless the wealthy, rich or explicitly. Should be planted in the minds of young people, old people that the maintenance of an unfair burden to them. So they can be accepted by their parents, helping humane and dignified death. For example, it can be extended to the formal "farewell party" in our countries. To celebrate the old mother and her father, who did a great job, and who dutifully takes on the end of the line altatópirulát and leave the living.
Health care should be taken under control and dispensing of medicinal products
Dr. Day stated most emphatically that the U.S. legislation - the Congress in Washington - it will not introduce a general health insurance ...

Dr. Day has also told me that megszigorítják access to the hospitals. Who enters the show
to be identity. So that they are strengthened by the measures introduced, some thefts will also have encouraged because it can be verified by the imposition of strict control. Thus, it can also be accustomed to people to bring them everywhere with the proper documents to prove their identity.
A change in the role of doctors as well. Professional contractors will no longer individual, but highly skilled, salaried employees. Skilled graduates. The medical profession must be included in that particular case, the death-assist injection is given too. The physician as an independent, prestigious person should be removed. Dr. Day that doctors earn too much money, so it should be kept to them to advertise their services as well as other products and services advertised. In private practice will gradually disappear. Their place in a group, and the health corporations occupy ...
     These changes are only nemzetáruló governments may be created during the operation. For this to happen, the nations that support, that is our strength of its own, the division of nations, pressed us, and create conditions for humanity in helpless, to implement their own ideas.
http://kataklizma.info/2010/08/18/az-ebredes-egy-film-a-keresoknek
    The fake elections.
That do not interfere with massive resistance, wherever the political forces managed to fully kisajátítaniuk, elections are meaningless.
Set of candidates in these elections, without exception, the duty and the willingness of nations against the implementation of any meanness. In return, these people, ensure personal security is guaranteed, the people's work, hassle-free, high living, and sometimes, as in Hungary, in the public domain szabadrablását. Until then there will be no order, as long as governments do not represent the interests of their peoples, as long as the Zionists are elected by the people's candidate. If America will make the people nominated by senators and party-people, invented by independent chairmen, then it stops, the Zionist grinder.
    Two-thirds of the Hungarian frenzy before clearly told that anyone can vote, not only for Jobbik. Unfortunately, the Hungarians did not even put to her that this interpretation could have a clear communication.
Hungarian vice versa because it looks to further his plunder of the nation's slow, methodical murder vote, vote for anyone, except the Jobbik. Who are tired of the looting, the szabadrablást, and how man, the rights of citizens want to live back in, it would have to vote for Jobbik. Unfortunately, few people understand. Lost four years, but it might get away with less. It remains to be seen.
Worldwide are detected, the unacceptable Zionist aspirations, which may also provoke resistance worldwide. Everyone knows that this situation can not be met, but it seems to me that what a peaceful way to prevent this account. Should be left to their own candidates, politics. Us, perhaps Jobbik.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412496024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása