évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Finálé elött

2010.12.09. 14:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

A kifosztás kiteljesedése

   

      Ahogy a munkahelyeket felszámolták, az embereket ellehetetlenítették, az ország belső gazdaságából, egyre inkább eltűnt a pénz. Ennek az eltűnt pénznek egy töredék része ugyan megjelent, néhány kézbe koncentrálva, de ez nem jelent komoly keresletet a belső piacon. Eközben, az árak, különösen az élelmiszer és üzemanyag árak, folyamatosan nőttek.

  Ez a gazdasági folyamat, a globalizmus legismertebb fosztogatási formája.

Elvenni a jövedelmeket az egyéntől, egyben az országtól is, közben olyan szintre emelni a mindennapi élet költségeit, amit a megmaradó jövedelemből nem lehet kifizetni. Ebből egyenesen következik, hogy a később alakuló, jobb helyzettel bíztatott emberek, a napi nehézségeiket bankhitellel akarják megoldani. A bankok készségesek. Jó kamatért, teljes vagyonvesztés (jelzálog)  terhe mellett, adnak hiteleket. Előre láthatóan teljesíthetetlen feltételekkel.

   A kilátástalan helyzetbe hozott ember, keresi a lehetőséget, a legolcsóbb hitelek felvételére. Felkínálnak neki, valuta alapú hiteleket, amik látszatra olcsók. Ebben az időszakban, a forint erős, tehát kevés forint kifizetése mellett, nagy valutatartozások írhatók, a hiteles rovására. Amikor már kellő számú polgár adósodott el, kockázatos valutahitelekben, akkor indul be a globalista daráló. A „független” minősítő intézetek, valahogy leminősítik az adott országot. Az IMF által vezérelt „független” nemzeti bank, „kénytelen” kamatot emelni. A nemzeti pénz értékét, alacsony szintre állítják. Emlékezzünk, néhány évvel ez előtt, mint panaszkodtak az exportáló üzemek, a külkereskedők, hogy a magasra értékelt forint miatt, szinte lehetetlen exportálni, mert a hazai termék, drága a világpiacon. Ez volt a hitelkihelyezések időszaka.

  Azután, nagyot zuhant a forint. Megemelték az alapkamatot. A polgárok törlesztő részletei, alaposan, kifizethetetlenül megemelkedtek. Tömegesen dőlnek be a hitelek, melyeket a teljes vagyonfosztás követ. Ez csak az egyik módja a nemzet pusztításának, és kifosztásának.

       Ezzel párhuzamosan létezik a másik fosztogatási mód, ami az országot, minden magyart érint. A magas forintkamat ad erre lehetőséget. Gipsz Jakab,

nincstelen spekuláns, felvesz Japánban alacsony kamatra néhány milliárdot, azt ide hozza, és elhelyezi magas kamatra, forintban Magyarországon. A magas forintkamatból, játszva kifizeti az alacsony külföldi kamatot, és a különbségből vidáman él, a fosztogatott magyarok munkájából, miközben azok a lét és nemlét határán próbálnak egyensúlyozni. A „forradalmi Magyar Kormány” nem veszi vissza állami kézbe a nemzeti bank irányítását, hanem hagyja, hagy fosztogassák az országát, a népét. Egy törvényt kéne a KÉTHARMADDAL hatályon kívül helyezni, ami a magyar tulajdonú MNB.-nek, megszüntetné az IMF. függőségét.

Van egy magyar törvény, amelyik megtiltja a magyar államnak, hogy a saját tulajdonú bankjának ügyeibe, bármilyen utasítást adjon. ÉS NEM AZ ELSŐ VOLT amit megszüntettek, sőt még mindig él. Ez a Magyar Forradalom.

    Emellett a nagy vonulat mellett, számtalan apró fosztogatási mód jelenik meg.

A privatizált közművek extra profitja, az egyik, általános fosztogatás, a vezetékhasználattal, a bezárt szénbányák támogatásával, meg ki tudja mivel.

Ez nagyjából olyan, mint ha a pék, kiírná, hogy nála pedig a kenyér 260 Ft.

Amikor odamegyek egy kiló kenyérért, akkor elkezdi sorolni, hogy megdagasztotta 20Ft, betette a kemencébe 10Ft, megsütötte 30Ft, kivette a kemencéből 10Ft, ez összesen 330Ft. Ez ma így megy a közműveknél. De van egy most kezdődő, még ravaszabb módszer. A magyarok jelentős része eljutott oda, hogy mielőtt a bank a valódi ár feléért elárverezné a házát, inkább eladja.

  Az ilyen helyzetben elhulló értékeknél, általában a házhoz tartozó számlák, a kukába kerülnek. Az új tulajdonos átveszi a házat, adott mérőállással, a régi pedig, nem őrizgeti a számláit, hiszen nincsen már köze az adott címhez. Erről a változásról, természetesen értesülnek a közművek, és az esemény után néhány hónappal, benyújtanak egy számlát a régi tulajdonosnak, régi tartozások címén.

Ha az embernek szerencséje van, és megőrizte a számlákat, akkor tévedésre hivatkoznak, és bocsánatot sem kérnek. Ha a számlák elvesztek, akkor az ember is elveszett. Fizethet a semmiért, mint a katonatiszt. Egy ismerősöm, akinek több gyermeke is van, érdekesen tapasztalta meg ezt a formát. Mikor megházasodott, az  arának is, neki is volt egy háza. Ha már házasok, célszerűbb egy helyen lakniuk, hát összeköltöztek. A másik ház üresen maradt. El nem adták, hiszen gyermekeik születtek, akik később jó hasznát vehették volna. Közben a leszegényítés okán, mégis el kellett adniuk. Ezt követően, néhány hónap múlva, kaptak egy borsos számlát, állítólag ki nem fizetett tartozásokról. Persze a számlák nem voltak meg három évre visszamenőleg, hiszen a ház üresen bezárva állt. Az árammérők kikapcsolva, semmilyen szolgáltatást azon a címen igénybe nem vettek. Aztán a közművek, kiállítottak egy sor számlát, és egyben eladták egy behajtó cégnek. A cég, fizetési meghagyást adott ki. Az ismerősöm, hiába mondta, hogy a követelés fiktív, a bíróság ezt nem is vizsgálva, nem teljesített szolgáltatásért, lazán megítélte a követelést, azokra a törvényekre és rendelkezésekre hivatkozva, amelyek alapján a teljesített szolgáltatásokat vita nélkül ki kell fizetni.

  Ezek az utolsó rúgásai ennek a fosztogató rendnek. Akit eltalálnak, alaposan megrúgják. Mindenki figyeljen, mert ameddig lehet, megteszik.

 

Béla László

 

The completion of plunder
    
      As the job has been eliminated, the impossible people, economies in the country's interior, more and more money is missing. This is a tiny fraction of the missing money, though published, focusing on a few hands, but this is not a serious demand on the domestic market. Meanwhile, the prices, especially food and fuel prices have risen steadily.
  This economic process of globalization in the best-known form of looting.
Take away the income from the individual, is one of the country, while an increased level of daily life costs, which can not be paid a residual income. It directly follows that the constitutive later, she encouraged people with the right situation, the daily difficulties and want to solve a bank loan. Banks are willing. Kamatért good, complete loss of funds (mortgage) on pain, provide loans. Anticipated impractical conditions.
   The bleak situation has people looking for the opportunity, the cheapest credit. Offered to him, foreign currency-based loans, which are seemingly cheap. During this period, the strong forint, HUF paid so little next big valutatartozások write, at the expense of the authentic. When there is a sufficient number of citizens in adósodott, valutahitelekben risky, you can start up the mill globalist. The "independent" rating agencies, like leminősítik that country. The IMF is controlled by "independent" national bank "forced" to raise interest rates. The national value for money, low-level claim. Remember, a few years before, as complained about the exporting industries, the foreign traders that the forint's highly appreciated because it is almost impossible to export because the domestic product, is expensive in the world market. It was the lending period.
  Then, the forint fell greatly. Raised the base rate. Citizens' mortgage payments, thoroughly kifizethetetlenül increased. En masse, decided on the loans, which were followed by a full vagyonfosztás. This is just one way the destruction of the nation, and Exploitation.
       In parallel, there is another mode of plunder, which is the country that affects all Hungarians. The high forint gives the opportunity to do so. John Doe,
penniless speculators, record low interest rates in Japan a few billion to get it, and puts a high interest rate of forint in Hungary. The high forintkamatból, playing with the low pay of foreign interest, and live happily in the difference between the Magyars plundered the work, while those at the border trying to balance life and non-existence. The "Revolutionary Government of Hungary" does not take back control of state owned national bank, but let fosztogassák leave the country and the people. A two-thirds of the law should be repealed, which is owned by Hungarian MNB.'s, would eliminate the IMF. dependence.
There is a Hungarian law, which prohibits the Hungarian State-owned banks in their own affairs, to give any instructions. AND I WAS NOT THE FIRST abolished, or even still alive. This is the Hungarian Revolution.
    In addition, the next big trend, looting countless tiny mode shown.
The extra profits of privatized utilities, one of the general looting of the vezetékhasználattal, the support of the coal mines closed down, as you can.
This is pretty much like the baker, to write that he is the bread 260 Ft
When I go to a pound of bread, you can start to make a list of megdagasztotta 20ft, 10ft put it in the oven, fried 30Ft, 10ft removed from the oven, for a total of 330Ft. This is the way to go to the utilities. But now there is a beginning, yet subtle way. A significant part of the Hungarians got there, that before the bank at half the price of real elárverezné his house, sells more.
  The values in this situation dies, usually belonging to the house bills, will be trashed. The new owner takes over the house, where mérőállással, and the old, non-őrizgeti the bills, do not think there has to do with the given address. This change, of course, be informed of the utilities, and a few months after the incident, the owner shall submit an invoice to the old, old way of debt.
If people are lucky and kept the accounts, then an error is alleged and not apologize for it. If the accounts have been lost, then the man is lost. Pay for nothing, as the officer. A friend who has several children also have experienced this in an interesting shape. When I got married, the price is, he has owned a house. If you are already married, live in a place more appropriate, back in together. The other house was left empty. It was not because their children were born, who could have made good use later. Meanwhile, the leszegényítés reasons, but had to give. Subsequently, a few months later, I received an invoice with pepper, tartozásokról allegedly not paid. Of course, the bills were not in the past three years, since the house was locked up empty. The current measurement off, no service at the address were not available. Then, the utilities have issued a series of invoices, and entrance is also sold to a company. The company issued a writ. My friend, "he said in vain that the claim is fictitious, this has not been tested in court, not the services performed, loosely awarded a claim, citing the laws and regulations under which the services are performed without debate, to be paid.
  These are the last kicks of this plundering of the order. Who was hit, megrúgják thoroughly. Everyone watch out, because as long as possible, to do it.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr122504431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása