évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Őrömhír!

2010.12.12. 14:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

Örömhír.

   Minden embernek a világon. Már látni Isten napját, ahogy átragyog a teremtés fénye, az erőszak, és pusztítás sötét felhőin. Örvendezhet a sokat szenvedett emberiség. Most, hogy már mindenki megismerte a gyűlölködés átkait, végre a szeretet veheti birtokba a világot. Végre eljön az idő, amikor minden ember, szeretettel gondolhat, minden embertársára. Nem lesz erőszak.

Megszűnik a lehetősége annak, hogy egyik ember a másikat bármi olyanra kényszeríthesse, amit az nem akar. Ezzel megszűnik a gyűlölködés, és csak az emberbaráti szeretet marad. Nincs a világban ember, akit nem lehetne szeretni.

Mindenkiben megvannak a szerethető tulajdonságok, csak néhányunkban eltakarják ezeket a hatalom, a félelem, az erőszak álarcai. Most lehull az álarc.

Amikor mindenki egyformán részesül a jólétben, és nem néhány embertől függ az emberiség helyzete, az maga a beteljesülés lesz.

   Amikor a hatalom, amit ma pénznek hívnak világszerte, elveszítve a jelentőségét, kihull a hatalmasok kezéből, és gátjai közül kiszabadulva egyenletesen oszlik meg az egész emberiség között, sok minden válik nyilvánvalóvá. Azok az emberek, akik eddig, a hatalmuk, és a miatta való általános elutasítás buborékában éltek, végre megmutathatják létező értékeiket.

Ki fog derülni, hogy őket is lehet szeretni. Elfogadhatatlanná, csak a fennhéjázó hatalom, a többi ember lebecsülése, a beképzeltség durva kérge tette őket.

  Ők maguk is örömmel veszik a változásokat. Hamar rádöbbennek, hogy mennyivel jobb általános szeretetben, a többi emberrel egy sorban, általános jólétben élni, mint az erőszakra és félelemre épített, veszélyes hatalom által elszigetelve, kimondatlan közmegvetésben. Érzéseinket, nem kell kimondani, mégsem titkolhatjuk el. Azok hatnak! A gondolat erejével formálják világunkat.

  Végre jobbra formálják. A gyilkos versenyben, a szerény, becsületes ember lemarad. Átgázolnak rajta az önző törtetők. Hosszú ideig, ezek voltak a példaképek. Ma még próbálnak üresfejű, exibicionista, gátlástalan embereket példaképpé tenni azáltal, hogy kitömik őket rablott pénzzel, de ez az idő, végérvényesen elmúlt. Mára már sokan látják, és rövidesen mindenki látni fogja, hogy egy milliós karórától, egy méregdrága autótól, nem nő meg az értéktelen ember értéke. Ugyanígy, a rongyos, elhanyagolt, a civilizációból a szerénysége miatt kiszorított ember értéke sem csökken le a pillanatnyi állapotától.

   Valamennyien egyazon teremtő Isten egyenlő részei vagyunk, más-más feladatokkal. Ezeket kell beteljesítenünk. Boldogok lehetünk, ha ez sikerül.

Ma sokan ügyesnek találják az élősködőt, aki pozitív tevékenység nélkül él a mások munkájából. Ez lassan szégyenné válik újra, és senki sem akarja majd felvállalni, ahogy az ősi időkben is lehetetlen volt.

   Ha mosdatlan, ápolatlan rongyos embert látunk, arról ma azt tartjuk, az ő szégyene. Hamar rájövünk majd, hogy ez mindannyiunk szégyene, és nem lesz ilyen ember. A szeretet fénye minden zugot megtalál, és bevilágít. A sötétség eltűnik, mert képtelen maradandót építeni. A nagyzás üvegbuborékai, égig érő fogpiszkálói, csak a mának hirdetik, az alaptalan hatalmat, de hamar felrobbantják őket, hogy újakat tegyenek a helyükre. Véget ér a pazarlás, a szemfényvesztés.

   Szemünk előtt mennek csődbe a bankok, derülnek ki a vaskos hazugságok és aljasságok. Az egész tákolmány minden eresztékében recseg. Isten ereje, és az emberiség szeretete rázza szét. Örvendezzünk, hogy megszületik az új világ, amelyben nem egyenlően rabok, hanem egyenlően szabadok leszünk.

 

Béla Lászlo

 

 

Good news.
   All people in the world. I've seen the day of God, as light shines through the creation of violence, and dark clouds of destruction. Örvendezhet the long-suffering humanity. Now that everyone is familiar with the átkait hatred, out of love may take possession of the world. At last there comes a time when all people, think of love, every human relationship. There will be no violence.
It eliminates the possibility that one of the other people are kényszeríthesse anything you do not want to. Thereby eliminating the hatred, and left only the altruistic love. No man in the world, who could not love.
Everyone has a likable qualities, some of us just hide them in power, the fear of violence that mask. Now drop off the mask.
When everyone is equally benefit from the well-being and not some man depends on the situation of mankind, the fulfillment of his will.
   When the power of what we now call money around the world, lost the significance of the fall out from the hands of the powerful and kiszabadulva barriers were evenly divided between the whole of humanity, many things become clear. Those people who have the power, and because of her refusal to general buborékában lived out to show the existing values.
Will see that they too can love. Unacceptable, only the overweening power of the disparagement of other people, the rough bark of self-importance has made them.
  They themselves also appreciate the changes. They soon realize how much better the general love of other people in a row, to live well in general, as the violence and fear, built by the dangerous power isolation közmegvetésben unsaid. Feelings, not to say, it does not conceal. They interact! The idea of the force shaping our world.
  Finally the right shape. The killer's race, the humble, honest people are left out. Wade it for selfish Entourage. For a long time, they were role models. Still trying to empty-headed, exibicionista, unscrupulous people to make an example by stopping them rablott money, but this time, finally passed. By now many people see, and soon everyone will see that a million karórától an expensive car, it will not increase the value of a worthless man. Similarly, in the shabby, neglected, the civilization of the people displaced due to his modesty does not decrease in value of your current status.
   They all have the same God created us equal parts, with different tasks. They must fulfill. We can be happy, if it succeeds.
Today, many people find the clever parasite, who lives in a positive activity without the work of others. It slowly becomes a shame again, and nobody wants to assume, as in ancient times it was impossible.
   If unwashed, ragged unkempt man we see today, we believe that, in his disgrace. Will soon realize that this is a disgrace to us all, and will not be such a man. In the light of love will find every nook and bevilágít. The darkness will disappear, unable to build lasting. The selfish of glass bubbles, toothpick sky-high, only to be announced today, the power is unfounded, but they soon blow them to the new ones take their place. Ends the wasteful, the prestidigitation.
   Before our eyes, they go bankrupt the banks, according to a massive lies and nastiness. The whole makes all eresztékében cracks. The power of God's love for humanity and shake apart. Rejoice that the birth of the new world in which prisoners are not evenly, but we are equally free.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr112510842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása