évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Felejtsük el a bosszút

2010.12.13. 10:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

A gyűlölet ára

Sajnálatos, hogy a világunkban, az emberiség soraiban, a gyűlölet, az univerzumban soha nem látott mértékkel, szerepet kapott. Hosszú lenne azt leírni, hogyan került az emberiség érzései közé, egy ilyen pusztító érzelem.

Röviden, talán annyit kell tudni róla, hogy egy gigászi kozmikus katasztrófa után, a majdnem teljesen kihalt emberiségnek, egy véletlenül elkövetett hibájából, a Földre bejuthatott, egy olyan idegen civilizáció, amelyik alapesetben ezt nem tudta volna megtenni. Ezek az entitások, az egész univerzumban a gonoszságot és a pusztítást képviselik, de szinte mindenhonnan kitiltották és elűzték már őket.  Egy darabig együtt élve az emberekkel, kiválasztottak egy csoportot, akit genetikailag és tudatilag módosítva, a saját képükre formáltak. Később, amikor az emberek rájöttek, hogy ez egy fertőzés, és elkezdtek ellene tenni. Az idegen gonoszok elmenekültek. A szeretet nem az ő műfajuk. A gyűlölet, a bosszú, a negatív energiák éltetik őket. Ennek hiányában erőtlenek lesznek. Elmenekültek, de itt hagyták a kiképzett embereiket. Ez a csoport, a mai napig, vérlázító dolgokat művel Földünkön.

Mindenkit gyűlöl, aki nem gonosz, és cselekedeteivel mindenkiben gyűlöletet ébreszt, aki nincs ellene hittel felvértezve. Mi, átlag emberek tartjuk fent a hatalmát. Nem csak szavazatainkkal, sokkal inkább a gyűlölettel, amit ők váltanak ki belőlünk, és mi képtelenek vagyunk ellenállni. Ez adja az erejüket. Minél nagyobb a gyűlölet velük szemben, annál nagyobb a hatalmuk, az emberiség felett. Jézust elküldte a kozmikus hatalom, hogy megszabadítsa tőlük az emberiséget, de még nem volt elegendő a szeretet, hogy kimentse a gyilkosok karmai közül, így elveszett kétezer békés esztendő. Most ismét itt a lehetőség. Ne hagyjuk ismét veszni. Ne gyűlölködjünk, ne forraljunk bosszút, bármit is tesznek ellenünk, Az emberi gondolatok, érzelmek, az agyhullámok útján, az egész univerzumban érzékelhetők. Olyanok, mint egy tv adás. Ezt a központi hatalom, ha tetszik, a magyarok Istene, figyelemmel kíséri. Bődületes gyűlölet áradat sugárzik ki a földről. Mégis, az utóbbi időkben a szeretet felé billen, és ennek köszönhetjük a felénk forduló figyelmet. A félelem, a gyűlölet alapja, és a szeretet ellensége. Nincs mitől félni. Rémíteni próbálnak bennünket éhínységgel, háborúkkal, de még olyan marhaságokkal is, mi lesz szegény emberiséggel, ha majd meghal a nap. Ne szálljunk be a hintába. Nincs mitől félni. Igaz, minden tudományt, és erőt, az emberiség ellen fordítanak, különösen most, az utolsó idejükben. Ne gyűlöljük őket ezért sem. Semmi mást nem képesek érezni, erre vannak kihegyezve. Kevesek! Az a gyűlölet, amit ők képesek sugározni az univerzumba, semmi. Eltörpül amellett, ha az emberiség általában nem gyűlölködik, és egy ilyen állapot, kiváltja az univerzum hatékony segítségét, a földi gonoszság felszámolásához. Szükségünk van rá.

  Azt a rémuralmat, amit kiépítettek, és ma is építenek, emberi módon, fel nem számolhatjuk, és csak szenvedünk tőle 2000 éve. Aki az emberek közül, gyűlöletből felszámolná, az rögtön a helyükre akarna állni, és ez, csöbörből-vödörbe. (Hitler) Azok a jóérzésű emberek, akik nem akarnának a helyükre állni, azok fel nem vállalnák a tisztogatást, mert jól tudják, hogy ez nem emberi feladat. Éljünk hittel, reménnyel és szeretettel, és megszűnik az inység.

  Lesznek helyek a földön, ahol mesterségesen éhínységet gerjesztenek. Eközben, mint az emberiség „megmentői” a minimális szintű ellátást biztosítják majd annak, akit megjelölhetnek. Azt fogják mondani, erre azért van szükség, hogy tervezni lehessen az ellátást, és senki nyilvántartott, kétszer ne jelentkezhessen az ellátmányért. A jelöletleneket nem látják el.

  Mindenki próbálja, tőlük függetlenül, megszervezni a saját ellátását élelmiszerrel, ivóvízzel, energiával. Ne hagyjuk a jelző csipet beültetni a testünkbe, mert ez a gonosz jele. Sokkal jobb éhen veszni, mint a gonosszal együtt örökre kitiltatni a földről. Ezt a zsarolást, már ismernünk kell, ha máshonnan nem, akkor az általuk írt bibliából.

 

Béla László

 

The price of hate
It is unfortunate that in our world, the ranks of humanity, the hatred, the universe never seen before in moderation role. Long it would be to describe how it was one of mankind's feelings, such a destructive emotion.
In short, maybe you need to know about it, after that a gigantic cosmic catastrophe, humanity is almost extinct, due to the fault committed a mistake, bejuthatott to Earth, an alien civilization, which normally could not have done this. These entities, the entire universe of evil and destruction, represented, but almost everywhere they have been banned and banished. People live together for a while, a selected group, who was genetically modified and tudatilag, formed his own képükre. Later, when people realized that this is an infection and started him to do. The stranger fled wicked. Love is not his genre. The hatred, revenge, what keeps them in the negative energies. Failing this will be weak. Fled, but left the trained men in here. This group, to this day, our planet is doing outrageous things.
Hates everyone who is not evil deeds, and everyone brings hatred, armed with faith, who do not mind. We, the people in our above-average power. Not only szavazatainkkal, but rather the hatred of what they provoke them, and we are unable to resist. It gives you the power. The greater the hatred against them, the greater the power of humanity over. Jesus was sent to the cosmic power to liberate humanity from them, but there was not enough to love, to rescue from the clutches of the killers, so lost two thousand years of peaceful. Now here's your chance again. Do not allow to be lost again. Do not hate, do not boil revenge, whatever you do against us, human thoughts, emotions, the brain waves through the entire visible universe. They are like a TV broadcast. This is the central power, if you will, God of the Hungarians, to monitor. Preposterous hatred radiating off the earth tide. Yet, in recent times, the charity's favor, and as a result of the attention will turn towards us. The fear, the hatred is based, and the enemy of love. Do not be afraid of. We are trying to Rémíteni éhínységgel, wars, and even a marhaságokkal, we will be poor humanity, if you will die in the sun. Do not you get into the swing. Do not be afraid of. That said, all science, and strength against humanity will be paid, especially now, during their time in the last. Do not hate them for it either. Can not feel anything else, so they are pointed. Few! The hatred for what they are able to broadcast into the universe, nothing. Vanishes while you generally do not hate mankind, and such a condition causes the universe is an effective help in the eradication of evil on earth. We need it.
  It was a reign of terror, which is established there, and still build a humane, should be disallowed, and only suffer from it for 2000 years. Among the people who hate eliminate the right place for wanting to stop, and that's csöbörből-bucket. (Hitler) The decent people who do not want to stand in place, they should not have undertaken a purge, because they know that this is not a human task. To live with faith, hope and love, and terminates the inység.
  There will be places on earth where éhínységet artificially generated. Meanwhile, the human race as "rescuers" will ensure a minimum level of care to those who designate. I will say this is necessary in order to plan treatment, and no one registered, not twice jelentkezhessen of catering supplies. The jelöletleneket not see it.
  Everyone is trying, independently of them, to organize their own supply of food, water, energy. Do not leave a marker chip implanted in our bodies, because this is a bad sign. Perish of hunger is much better than the evil from the earth kitiltatni together forever. This is blackmail, we need to know if other does not, then they wrote the Bible.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr802512572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása