évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Így is lehet élni

2010.12.13. 06:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Meg kell nézni, mi van a világban, mire képes a szeretet.
Szerintem csodálatos, felemelő. Legérdekesebb, hogy nem a kő-gazdag nyugaton, 50 évvel ez előtt jött létre, hanem Dubaiban az elmúlt 20 évben. Ott a pénz igazságos elosztása, a világon először valósult meg. A sejk/állam, minden polgárának, mesés összegeket fizet havonta állampolgári jogon.
Bizonyítva, hogy kényszer nélkül is lehet élni. A megmaradó pénzt, olyan célokra fordítják, amiből minden embernek egyaránt jut, és mégsem lesz kevesebb belőle, akárhány felé osztják is. Ez a jövő világa, a szeretet. Erre kell haladni az egész világnak, a túlélés érdekében. Ha egy dubajit megkérdezünk, mi a foglalkozása, lazán azt fogja felelni, állampolgár. Ott senki nem azt csinálja, amire kényszerítik, hanem mindenki azt, amihez kedve van. Ilyen az eredmény. Ott nem ismerik a nélkülözést, nincs irigység, nincs bűnözés. Bűnözés legalább addig nincs, ameddig angol, és német útlevelekkel, diplomatának álcázva, be nem engedik a Moszad ügynökeit. Ugye emlékszünk még rá, hogyan gyilkoltak meg ott, egy Palesztin vezetőt a közelmúltban? Ezt a szemléletet, ami erre halad, ami a békességbe gyilkosságot erőszakol, Isten felszámolja, ha mi is így akarjuk. Az egész világ minden része ilyen gazdag, csak egy részén, önző akarnokok, ellopják a javakat, és hatalmat építenek belőle, hogy azzal gyilkolhassanak büntetlenül. Nem tehetnek róla, erre születtek, így kell élniük. Isten megkönyörült az emberiségen. Véget vet ennek az állapotnak, ha a világ, az emberiség nagy része, elutasítja a gyűlöletet, és a szeretet útjára lép. Semmiért nem kell bosszút állni. Azt hagyjuk meg, az erre kiválasztottaknak a földön, és istennek az univerzumban. Higgyünk benne, hogy a „Divina Machina”, az Isteni beavatkozás, ezerszerte eredményesebb, és igazságosabb, minden emberi törekvésnél. Semmi nem marad büntetlenül, a történet végén, de nem a mi dolgunk a büntetés.

 

Béla László

 

www.youtube.com/watch?v=w6-jgoqC4FQ

Must look at what's in the world, what he is capable of love.
I think a wonderful and uplifting. Interesting that not a stone-rich West, 50 years before it was set up in Dubai but in the last 20 years. Equitable distribution of the money is there, the world's first completion. The sheik / state, every citizen pays a monthly fabulous sums on civil rights.
Proving that it is possible to live without compulsion. The remaining money allocated for those purposes, both of which reaches every man, and yet will be less of it, no matter how many parties share as well. This world of tomorrow, love. This will be pursued throughout the world, in order to survive. If a dubajit you ask, what is your occupation, it will comply with loosely citizen. There is not nobody doing it, you are forced to, but everyone, to which you like. Such a result. There are not familiar with the distress, no envy, no crime. At least until there is no crime as long as the English, and German passports, disguised as a diplomat, you will not allow the Mossad agents. Do you still remember him, how he killed a Palestinian driver of the recent past? This approach, which is so advanced, that the peace forced on murder, liquidate God, if we want to continue to do so. The whole world is so rich, just a part of akarnokok selfish, steal the goods, power and build it to gyilkolhassanak with impunity. Not their fault, being born, so to live. God's compassion for humanity. Put an end to this state, if the world, the majority of humanity, refuses to hate, and enter the path of love. Nothing should be no revenge. I leave it to the selections on this earth, and God of the universe. Believe in something that the "Divina Machina", the divine intervention, a thousand times better, and fairer for all human törekvésnél. Nothing will remain unpunished, the story ends, but not for us the penalty.

Laszlo Bela


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr792512286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása