évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vádak, azok vannak.

2010.12.14. 08:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

Diszkrimináció a magyar politikában?

 

A választások idején zengett az ország a vádaktól. Jobbról-balról támadta mindenki a Jobbikot. Egy-egy megmondó hazánkfia-lánya odáig elment, hogy konkrétan belemondta a nemzet arcába: „bárkire szavazhat a magyar honpolgár, csak a Jobbikra nem”  Ez ugyan akkor, számomra súlyos politikai hibának tűnt, de a nemzet nem értette meg. A jóhiszemű, békességre törekvő magyarok, tényleg elhitték, hogy a Jobbik, valami fasiszta, rasszista, antiszemita társaság.

Túl azon, hogy ezt azok mondták, akik iskolaszerűen valósították meg a fasizmus minden jellemzőjét, mára nyilvánvaló, hogy minden párt rasszistább a Jobbiknál. Az a bomlasztás, amiben a  Jobbiknak működnie kell, az eddig minden pártot képes volt felőrölni. Nem kell messze visszaemlékeznünk, hogy láthassuk, miként vágta a kést a hátába, a hatalomra segítő kisgazdáknak, az akkori kormánypárt. Régi bevett gyakorlat, a hatalomüzérek között: ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére.

Ezt tette az esküszegő képviselő is. Mellé, még ki mer állni az emberek elé.

  Az efféle erkölcsi hullák, sokat nem árthatnak csoportjuknak, sőt inkább hasznára vannak. Demonstrálják, a napnál is világosabban, hogy semmilyen rasszista szempont nem működik a pártban, ahova ez az ember, be tudott épülni.

Ha lenne, vagy lett volna rasszista megfontolás, akkor személyes jegyei alapján, az ilyen embert, be nem hagyják épülni. Az egészséges magyar társadalom, többi hasonló társával együtt, legalább 30 évre eltiltaná a közügyek gyakorlásától. Nem teszi. Hol van itt rasszizmus, antiszemitizmus, vagy bármi hasonló.

   Nem kell a púder. A magyarságot az elmúlt évtizedekben már annyit púderozták, hogy ezer esztendőre elegendő. Egyenes, tisztességes, őszinte emberekre van szükség a vezetésben. Aki bomlasztani megy bárhova, azt időben, páros lábbal… Kissé megkésve, de végül is megtörtént.

Béla László

Discrimination in Hungarian politics?

The elections in the country rang the accusations. From left to right and attacked everyone in the Jobbik. A daughter-spoken son of our country gone so far that specifically said the nation faces, "denizen of the Hungarian vote for anyone, not just the Jobbik" This is it, seemed to me a serious political error, but the nation did not understand it. In good faith, peace-making Hungarians, really believed that the better, some fascist, racist, anti-Semitic society.
In addition to this they were told demonsratíve who implemented all the characteristics of fascism, it is now clear that all the parties rasszistább Jobbiknál. The disruption, which should work on the Jobbik, the party has so far been able to grind. Can not be far from recalling to see how it threw the knife in his back, helping to power the Smallholders, the then ruling party. Old-established practice, the power of Uzer: if you have something you can not stop, stop the momentum.
It has also represented the perjurer. Beside him, yet who dares to stand in front of people.
  The moral of such corpses, not much group to harm, rather they are of use. Demonstrate even more clearly than the sun, no racist aspect that does not work in the party, where this man was able to build upon.
If you would, or would have been considered racist, it shares a personal basis, these people are not allowed to be built. The Hungarian society is healthy, like the other fellow, together with at least 30 years, and will ban the practice of public affairs. It does not. Where there's racism, anti-Semitism or anything like that.
   Not to be a powder. The Hungarians in the past decades, much has already anointed puderral that a thousand years is sufficient. Straight, decent, honest people are needed in leadership. Who goes wherever you destroy it in time, even legs ... a little late, but finally it happened.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr622514698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása