évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még!!! van cigánybűnözés.

2010.12.15. 09:17 | béla lászló | 1 komment

A cigánykérdés éle

  Semmilyen kérdés nem volt, a hatalomváltást megelőzően. A cigányok is dolgoztak, többségükben, nem bűnöztek sokkal nagyobb mértékben, mint bármely más etnikum az országban, a tyúklopással, és egyéb apróbb devianciával együtt, nagyon kevés kivételtől eltekintve, környezetük elfogadta őket.

   A hatalomváltással, egy olyan szemlélet alakult ki, amelyik azt hiszi, hogy a magyarokat a saját hazájukban, lehet, sőt bátor dolog támadni. Rendben lévő cselekedet, életüket ellehetetleníteni. Ez egy harc. Háború, a nemzet ellen.

Nem csak gazdasági fronton, ahogy, az azonos című film, pontosan és precízen bemutatja, hanem etnikai szinten is. Az a magyar gyűlölő hatalom, amit mi magyarok, rendre megválasztunk, és magyar kormánnyá teszünk, ebben az etnikai harcban, a cigányságot, csodafegyverként használja. Ebben mi, magyarok vagyunk a fő felelősök. Nem megyünk el szavazni, mondván, mit is tehetnénk. Ameddig ez a kormányzati szemlélet meg nem változik, remény sem lehet az országban a béke, és az egyensúly megteremtésére.

      A cigányság etnikai sajátosságai, alkalmassá teszik ezt az etnikumot arra, hogy körmönfont módon, mások céljainak megvalósítására felhasználják őket.

Az a kettős mérce, az a pozitív diszkrimináció, amit a „magyar” kormányok évtizedek óta fenntartanak, eredményezi a jelenlegi helyzetet.

    A kormányzati szinten eldöntött politika, a legalsó szintekig átjárta a közigazgatást. A bűnüldözés, igazságszolgáltatás legfelsőbb szintjétől, a legkisebb önkormányzati előadóig, senki nem akar, vagy nem mer, az igazságnak, és állampolgári egyenlőségnek megfelelő döntést hozni.

Nem akar, mert így tudja pusztítani a magyarságot, vagy nem mer, mert félti az állását. Ezt a velejéig rohadt szemléletet dobták ki Csehországban, és nincs cigánykérdés. Már Franciaországban sincs, csak etnikai visítás.

Remélhetőleg, a „forradalmi” kormányunk, felismeri ezt a kényszert, és megteremti az egyenlő elbánás elvét. Akkor is súlyosan megbünteti a bűnözőt, ha cigány, és akkor is segíti, támogatja a rászorulót, ha magyar.

Ameddig ez a változás be nem következik, addig felesleges cigánykérdésről beszélni, mert az helyben járás, (sz@rtaposás) a szó igazi értelmében.

Attól lehet tartani, hogy kormányunk, kötődései miatt, ebben a kérdésben, pozitív változást hozni nem hajlandó. A nemzet, a legutóbbi választások tanúsága szerint, az ilyen gondolkodású kormányokat, levéltani nem hajlandó.

Mi marad, mint lehetőség?

Sajnos nem sok. Az erőt mutató, a cigányterrort valamelyest féken tartó szerveződéseket, mint pl. a Magyar Gárda, az állam, a mi felhatalmazásunk alapján, tűzzel-vassal üldözi. Látható célja, az országban az ellenségeskedés állandósítása, a gyűlölködés megőrzése, erősítése. Nem érthetetlen, sőt nyilvánvaló. Annak a rétegnek, aki most a magyar hatalmat „gyakorolja”

(szerintem bitorolja), fontos érdeke a gyűlölet fenntartása. Ebből meríti az erejét.

Nekünk magyaroknak, ősi kultúránk hagyományai szerint, minden körülmények között, meg kell őriznünk, közösségeink szeretetét. Mindenképpen el kell kerülnünk a gyűlölködést, akkor is, ha bármilyen erőszakosan provokálnak is bennünket. Ez a Magyar Nemzet, kétezer éves megpróbáltatásának utolsó kontrollja. Meg kell védenünk magunkat, de nem gyűlölettel, hanem szeretettel.

Ettől lesz erőtlen, a gyűlölet hatalma. Erejét veszítve, sokkal hamarabb szabadulunk meg tőle, mint ha mi is, gyűlöletünkkel erősítenénk.

 

Béla László

 

 

 

The edge of the Gypsy
  There was no question of power as before. The Gypsies have worked, most of them, not bűnöztek much greater extent than any other ethnic group in the country, the tyúklopással, and other minor deviant with very few exceptions, the environment has adopted them.
   The power of change, an approach has evolved, which I believe that the Hungarians in their own country, maybe even a brave thing to attack. Ok the thing to do, discredit their lives. This is a fight. War against the nation.
Not only the economic front, as the same film, precisely and accurately presented, but an ethnic level. The hatred of the Hungarian power, we Hungarians, respectively elect, and the Hungarian government doing in this ethnic war, the Roma, csodafegyverként use. In this we, Hungarians are the people responsible. We're not going to vote, saying, what can be done. As long as this attitude does not change the government, can not hope for peace in the country, and to reach equilibrium.
      The Roma ethnic characteristics, ethnic groups that make it suitable to be subtle, while others use them to achieve the objectives.
The double standards of positive discrimination, which is the "Hungarian" government for decades to maintain in effect the current situation.
    The government policy is decided at the lowest levels permeated the administration. In law enforcement, justice, supreme level, the lowest performing local authority, no one wants or does not dare, truth, equality and civic right decision.
Do not want to, because it can destroy the Hungarians, or dare not, fearing for his job. Rotten to the core of this approach were thrown out in the Czech Republic, and there is no Gypsy. France has not only ethnic squeal.

Hopefully, the "revolutionary" government, recognizes that coercion, and establishes the principle of equal treatment. It also severely punish the criminals, when gypsy, and even helps support the needy, a Hungarian.
As long as this change has occurred, while unnecessary to talk about Roma issues, because the local district, (trampling of shit) in the true sense of the word.
It is feared that the government, because of ties, this issue is not willing to make positive change. The nation, the most recent elections show that such-minded governments are not willing to levéltani.
What remains as an option?
Unfortunately, not much. Strength index, a somewhat restraining creates organizational Gypsy terror, such as. the Hungarian Guard, the state of our under the authority of fire and sword chases. Shown is intended to perpetuate the hostilities in the country, the preservation of hatred, strengthened. Do not understand, or even obvious. In the layer, who is now in the Hungarian power "is exercised"
(I think it encroaches), it is important to maintain the interest of the hatred. It draws its strength.
Us, Hungarians, according to ancient traditions of our culture, in all circumstances, should be preserved, the love of our communities. In any case, we must avoid hatred, even if we can provoke any violence. This is the Hungarian nation, two thousand years of testing, the last control. We must protect ourselves, but not with hatred but with love.
This will be powerless, the power of hatred. Losing power, get rid of him much sooner than if we were, we would do strength in anger.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr202516974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2010.12.15. 14:37:43

A cionista uralom alatt álló országokban vagy más néven nyugati demokráciákban csak fogott ill. fogható emberek lehetnek vezetők. Szinte mindegyik vezető füle mögött van valami mocsok a múltjából amivel kézben tarthatják vagy originálisan a tolerancia bajnokai közé tartoznak de igazi hatalom nincs a kezükben.Többek között ezért van sok ellentmondás a Fidesz politikájában.
süti beállítások módosítása