évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nálunk ezt is lehet

2010.12.15. 13:18 | béla lászló | 1 komment

Hápog az esküszegő

   Beépült a bomlasztó, a nemzet pártjába. Hogy megtehette, látható, személyes stigmáinak ellenére, ez azt bizonyítja, hogy NINCS a Jobbikban antiszemita válogatás. Fel is esküdött, az előre kitűzött nemzeti irányvonalra. Amikor megszerezte képviselői mandátumát, a nemzet támogatásával, azonnal rádöbbent, mint az árva gyerek, aki az anyját egyfolytában lóért nyaggatta. Anyja bele halt abba, hogy imádott gyermeke kívánságát képtelen teljesíteni. A  temetőben  szép fekete lovak vitték a sírhoz, és akkor felszakadt a sóhaj, a hálátlan gyermekből. „anyám én nem ilyen lovat akartam”.

  Valahogy így lehetett szegény képviselő úrral is. Az esküje az nem számít, de hiszen tudjuk, a talmud megengedi, sőt díjazza a hamis esküt, ha az a „csapat” törekvéseit szolgálhatja. A Jobbik kizárta. Sajnos, nem korábban. Nem azért, mert nem tetszett a fajtája, csak azért mert bomlasztott. Már nem tud. Szeretettel várja őt a SzDSz. vagy az LMP.

Én a magam részéről nem haragszom rá, nem utálom, nem gyűlölöm, mert nem akarom erősíteni. Tartsa meg sokáig az ő istene, és maradjon messze a Magyarok Istenétől.

Béla László

 

 Quack of perjured
    Entrenched in the subversive, the nation's beach. Done so that it can be seen in spite of personal stigmata, this proves that there is a selection of anti-Semitic Jobbik. You can also swore in the pre-set national policy. When it acquired the mandate, the nation's support, he realized immediately, as the orphaned child, the mother who constantly nyaggatta horse. Incorporate into his mother died, that his beloved child is unable to fulfill your wishes. A beautiful black horse was taken to the cemetery, grave, and then torn the sigh, the ungrateful children using. "My mother wanted me not this horse. "
   Something like this could be represented by Mr. Poor also. The oath does not matter, but as we know, the Talmud permits or even rewards the false oath, if the "team" efforts to serve. Jobbik excluded. Unfortunately, not before. Not because I did not like the breed, just because drainage of decomposed. I do not know. Welcomes him to the Free Democrats. or LMP.
I am not angry with him for my part, do not hate, not hate, because I do not want confirmed. Keep it for a long time for his god, and stay far from the God of Hungarians.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr62517407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2010.12.15. 14:39:42

Ha olyan valakik kerülnek a politikai életbe akiket nem sikerült korrumpálni ezért fogni sem lehet na oda küldenek olyanokat akik szépen szétverik a pártot. Viszályt szítanak keverik a szart és volt párt nincs párt ez a trükk lényege lásd. Kisgazda Párt ,MDF stb…
Már az elején sem értettem a Jobbikot,hogy miért foglalkozik a most kizárt emberrel a rendszerváltás egyik kegyeltjével ,de gondoltam ők jobban tudják kit engednek maguk közé.. Akkoriban úgy gondoltam ,hogy sokkal jobban jártak volna a Drábik Jánossal persze most is ezt gondolom :) Úgy tűnik igazam lett sajnos. Mindenesetre észnél kell lenni továbbra is mert ki akarják nyírni a Jobbikot az nyilvánvaló!
süti beállítások módosítása