évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Rázzák a harasztot.

2010.12.16. 23:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

Alkoholista középiskolások?

Tréfássan átalakítják néha, a magyar közmondást "Nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt" Szél nincs. A harasztot a paraszt rázza, nem a magyar paraszt, de az afrikai.

  Nem állítom, hogy egy sincs, de hogy ez nem általános társadalmi jelenség, az nagyon valószínűnek látszik.

Mint ahogyan az is, hogy a fősodratú pusztító média, egyik legfontosabb hírként számol be róla. Olyasmi ez, mint a szexuális felvilágosítás. A társadalom-züllesztő, erkölcsromboló, „magyar” hatalom újabb támadása, ifjúságunk ellen.

Nekünk, otthon, a családjainkban kell megvédenünk ifjú nemzedékünket az ilyen alantas támadásoktól.

Gondoljunk bele!

A magyarság, mint évezredes kultúra, a tudat alatt rendelkezik megfelelő értékítéletekkel, az élet fontos dolgait illetően. Ha nem így lenne, ebben a darálóban, amit ezer éve működtetnek körülöttünk, rég eltűntünk volna.

  Anno, kitalálták a koedukált oktatást. Szerintem nem szerencsés, különösen a középiskolában nem, mert szerintem a bontakozó hormonok, az adott lehetőség mellett, sokkal inkább vonják el a fiatalok figyelmét az ismeretszerzéstől, tanulástól, mint az szerencsés lenne. Az iskola, a tanulás, és nem a kapcsolatépítés helye, szerintem. Túl ezen, ha már vegyes osztályban tanulnak ifjaink, legnagyobb részükben, megvan az a tartás, ami megszabja az általános magatartásukat, a másik nem kapcsán. Ezt nem tanulták, ezt a génjeikben hordozzák. A főpusztító elrendeli, minisztériumi szinten, hogy az iskolákban szexuálisan fel kell világosítani a tanulókat. Mit takar ez valójában? Semmiképpen nem azt, hogy elmondják a tizenéves gyerekeknek, a gyereket nem a gólya hozza, és nem a kéményen át ejti be az anyuka lába közé. Ezt minden kultúrában 6-8 éves koráig, vagy sokkal előbb, a gyerekek egymástól is megtudják. Sokkal inkább arról van szó, meg kell teremteni annak a törvényes lehetőségét, hogy egy iskolában, tizenéves gyermekeknek úgy lehessen beszélni a szexről, mint az életnek, az ő korukban természetes velejárójáról. El lehessen fogadtatni velük, hogy nem hiba, a tapasztalatszerzés okán létesített szexuális kapcsolat, de ne csináljanak gyereket, és ne kapjanak nemi betegségeket. Felnőtt, példaképnek számító pedagógusok, így kell, hogy megnyilvánuljanak.

A gyerek érzi, hogy a szerelem, és az ebből következő szexualitás, egy sokkal magasabb rendű érzés, mint ahogyan erről, ott és akkor beszélnek. Lealacsonyítva azt, a mindennapi szórakozások, egy film, egy disco, amúgy is alacsony szintjére. Így zavarják meg a gyermekeink harmóniáját, ellentmondást hozva létre, a genetikából következő belső tartás, és a világból érkező gyakorlati tapasztalatok között. Természetessé teszik a partnerek váltogatásának lehetőségét, aláaknázva ezzel a később létrejövő családok stabilitását.

Ennél intenzívebben, nehéz lenne egy nemzetet pusztítani. Kitalálták, és minduntalan hirdetik a „nemek harcát”, mint ha ennek valóban léteznie kellene.

A nemek, egy nemzetben, soha sem harcolnak egymással, mert akkor a nemzet kihal. A nemek kiegészítik, és támogatják egymást, egészséges esetben, és a családok, közös felelősséggel nevelik gyermekeiket. Ennek a nimbuszát rombolják száz éve Magyarországon. Dédanyáink, még 15-17 éves korukban házasodtak, és egy éven belül, meg is szülték első gyermeküket, később a további hatot-hetet, akiket becsülettel, még ha szegénységben is, de egyetértésben felneveltek. Ma a nők karrier-kényszere, kizárja ezt a verziót.

Gazdaságpolitikával, az európai fehér faj, igen eredményesen pusztítható.

Ezen a mérkőzésen most az afrikaiak vezetnek. Jó a stratégiájuk, és mi megesszük. Közöttünk a liberalizmus címén a frivolitást, a szabad szerelem örömeit népszerűsítik, miközben, ha egy maguk-fajta lány elfelejti begombolni a blúza legfelső gombját, büntetésből egy hétig ki sem engedik a szobájából.

Persze, nekik is vannak, (nem szaporításra szánt) nőneműik, akik „jó” példát mutatván az európaiaknak, akár félpucéran rohangálnak a Balaton partján. Akad néhány európai, aki megmutatja, hogy ő is meg meri tenni, de ez már a fiatalok körében inkább lesz gáz, mint divat. A lányok, és a fiúk is, ráeszmélnek saját értékeikre, és rájuk erőszakolt afrikai divatokkal, nem hagyják azt lerombolni.

Hiába öntik a nyakukba a szennycsatornákból a celebek nyílt színi közösülését.

(Tv 2 pár éve) hiába a másikból, a tizenévesek szülői áldással történő együttalvását, (RTL Bar…) a legtöbb fiatal már tudja, ennél sokkal többet ér.

  Most az alkoholizmust próbálják a fiatalságunk számára természetessé tenni.

Úgy beszélni róla egy-egy osztályban, mintha, ez egy tényleges gond lenne.

A fiatalok, csak néznek, hiszen tudják, az ő osztályukban ilyen nem fordul elő.

Az a határozottság viszont, amivel állítják, hogy ez a magyar ifjúság általános problémája, azt a gondolatot kívánja ébreszteni az absztinens osztályokban, hogy valamiben „el vannak maradva” az átlagtól.

  Ez hiú ábránd. Hiába reklámozzák az alkoholizmust, a magyar fiatal, intelligensebb az afrikainál. Ősi kultúrájából hozza magával, a jó és rossz megítélésének képességét. Lehet, hogy a szüleit a pusztítás el tudta téríteni, de ez személyes elhajlás. A genetika csak évszázadok, évezredek alatt hajlik.

Ami kialakult több ezer éve, azt egy párszáz éves afrikai próbálkozás, nem képes megváltoztatni, feleslegesen fárasztja magát.

  Amúgy lemenőben a napjuk. Európára, ezen belül a magyarságra, új hajnal köszönt, de azért nem árt óvnunk ifjúságunkat, hogy utolsó rúgásaikkal ne okozhassanak újabb károkat közöttük.

Béla László

Drunk high school?
  Not saying that no one, but it is not a general social phenomenon, it is very unlikely it seems.
Such as the ones that the mainstream media destroyer, one of the most important as news reports about it. It's like the sex education. The disruption of society, morality, which raises the "Hungarian" power a new attack against our youth.
Us, at home, the young generation must protect our families for such menial attacks.
Think!
The Hungarians, as a millennial culture, the subconscious has the appropriate value judgments, the important things of life. If it were not, in the mill, which operated around a thousand years ago, would have long since gone.
  Anno, invented a coed education. I think it is unfortunate, especially in high school not because I think the burgeoning hormones, in addition to the option, but rather involve the young people's attention szerzéstől of knowledge, learning, as it would be. The school, school, and not a place of networking, I think. Beyond this, if you've mixed young men are learning in class, most of them, I got a hold, which determines the general behavior, not the other connection. This is not learned, that carry their genes. The main destroyer orders, ministerial level, that schools should be informed of students sexually. What does that actually mean? I in no way to tell the teenage children, the stork brings the baby does not and can not pronounce the chimney into the mother's crotch. This is the age of 6-8 years in every culture, or much earlier, the children also learn from each other. Rather, it is to be established to the legitimate possibility of a school, so children can talk to teens about sex, like life, is a natural part of their age. Can be accepted by them, that is not a bug, because the experience sexual relationships, but do not kid, and do not get sex diseases. Adult role models of teachers, so you need to talk.
The kids feel that love, sexuality and resulting in a much higher sense, as explained, there and then talk. Degraded, it is the everyday entertainments, a film, a disco, the already low level. Thus to disturb the harmony of our children, creating a contradiction, following the genetics of maintenance of internal and from the practical experience of the world. Make natural partners, the possibility of rotation, thereby undermining the stability of families created later.
More intensively, it would be difficult to destroy a nation. Invented, and continually proclaim the "struggle of gender", as if this really should exist.
The gender of a nation, will never fight each other because you will die in the nation. The sexes complement and support each other, be healthy, and families, a shared responsibility for raising their children. This halo is destroying hundreds of years ago in Hungary. Great-grandmother, married at the age of 15 to 17, and within a year, even given birth to their first child, and later a further six-seven who were honorably, even in poverty, but raised and educated in agreement. Today's career women forced to exclude this version.
Economic policy, the European white race, very effectively be destroyed.
This match is now the leading Africans. A good strategy, and what we eat. Among the liberal way of tatting, promote the joys of free love, while, if one forgets their sort of girl begombolni the top button of blouse, a punishment for one week out of the room are not allowed.
Of course, they also have (not for reproduction) females who are "good" set an example of the Europeans, either running around half naked on the shore. There are some Europeans who shows that he also dares to be done, but it is already among the young will be more gas than fashion. The girls and the boys, he realized his own values, and they are forced African fashions, do not let it destroy.
Poured into their necks in vain to open burning szennycsatornákból celebrities intercourse.
(TV2 a few years ago), despite the other, the blessings of parenting teenagers együttalvását (RTL Bar ...), most young people already know so much more worth.
  Now, the alcoholism of young people trying to be naturalized.
I talk about a class like this would be a real problem.
The young people, just look, because they know he is such a class does not occur.
The firmness, however, we contend that this general problem of the Hungarian youth, the idea of abstinence classes to sound the alarm that something "you are falling behind" the average.
  It is a vain dream. Vain to promote alcoholism, the young Hungarian, the smarter afrikainál. Brings an ancient culture, the perception of good and bad character. Maybe the parents of the devastation could be recovered, but it's a personal inclination. The only centuries of genetics, leans over thousands of years.
Which formed thousands of years ago, it took a couple of hundred years of African try, can not change, tired himself needlessly.
  Anyway, downstream of the day. Europe, including the Hungarians, greet the new dawn, but the need to protect young people, that last option to avoid causing further damage between them.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr742520884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása