évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Boldog Karácsonyt

2010.12.24. 16:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

Istenáldott boldog karácsonyt kívánok a Föld minden emberének.

Ezen belül, különösen a magyaroknak,

Akiknek most nagyobb szüksége van a lelki egyensúlyukra, mint bárki másnak a világon.

Békét és szeretetet kívánok azoknak, kiket a bankok fosztogatása sanyargat,

Akiket a garázdaság vesz körül, akik tehetetlenül nézik a történéseket, és békével elviselik, ebben a csonkított országban.

A szeretetben rejlő erőt azoknak, akiket méltatlanul elszakítottak a haza testétől, és szent magyar földjükbe, most idegen mezsgyekarókat vernek.

Türelmet és megbékélést azoknak, akiket az erőszak évtizede elűzött hazájukból, és ma egy idegen közegből kénytelenek nézni, hogyan páváskodik egy csapat jövevény ősei földjén. Csak a szeretet lángja képes leperzselni a hamis pávatollakat, hogy mindenki meglássa, azok varjak csupán.

  Végül, de nem utolsó sorban azoknak a nemzettestvéreinknek, akik a lehetőségek megszüntetése miatt idegenbe kényszerültek dolgozni.

Tartsanak ki mindannyian szeretetben. Ne tápláljanak haragot vagy bosszút, mert a károgás csak a varjakat szaporítja.

  Igaz, az Istenáldott Magyar Földből most a varjak kiszedték a mag egy részét, amit mi, évezredek alatt elvetettünk, de a megmaradtak, most szökkennek szárba.

Itt a tavasz, jön a nyár. A varjaknak el kell menniük, mert a meleg, ( a szeretet melege) elpusztítja őket. A szárba szökkenő élet, (búzua a régi nevén) pedig elnyomja a közötte próbálkozó gyomokat. Közeledik az aratás ideje, amikor beteljesül, amiért évezredeket dolgoztunk.

„A magyar név megint szép lesz

  Méltó régi nagy híréhez”

(Petőfi)

Én magam is Petőfi szavaival őrzöm a reményt, és kívánok minden honfitársamnak hitet, reményt és szeretetet, karácsony szent ünnepén.

Béla László

 

God blessed Merry Christmas to all people of Earth.
Within this, especially the Hungarians,
Who is now a greater need for spiritual equilibrium than anyone else in the world.
I wish you peace and love to those who were looting the banks mortify,
Who were surrounded by the vandalism, who helplessly watching the events, and endure in peace, in that truncated country.
Harness the power of love to those who have been unjustly torn his body to the homeland, their land and holy Hungary, now a foreign border markers are beaten.
Tolerance and reconciliation for those who have been displaced in the violence in their homeland decades ago, and today a medium foreign forced to watch a bunch of peacock stranger how the land of his ancestors. Only love can burn in the flames of false peacock feathers, so that everyone would see, they only crows.
   Last but not least nemzettestvéreinknek those who are forced to work to eliminate all possibility of stranger.
We all love to hold out. Do not nurture anger or revenge, because only the caw of the crows multiplies.
   It is true that God blessed the Hungarian taken out of the Earth is now a core part of crows, which we discarded thousands of years, but remained the now jumped shit.
In the spring, summer comes. The crows have to go away because of the warm, (the warmth of love) will destroy them. The stem darting life (búzua the old name) is trying to suppress the weeds in between. Nearing harvest time, when fulfilled, having developed thousands of years.
"The Hungarian name will be great again
   Worthy of the grand old news "
(Petofi)
I, too, in the hope of preserving the words of Petőfi, Hungarian companion and I wish all faith, hope and love, the holy feast of Christmas.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr162537090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása