évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Fölöttünk Isten a gazda.

2010.12.25. 19:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

A baromfiudvar rendje.

  Az ember, több ezer éve, háziasított bizonyos állatfajokat, hogy elképzeléseit megvalósítsák, vagy igényeit kielégítsék. Mindezekért cserébe, szeretettel ápolja, táplálja ezeket az állatokat. Gondoskodik arról, hogy életük egyszerűbb, a természet adta nehézségektől mentesebb legyen. Ma, a modern világ, a maga haszonleső, hatékonyságot fetisizáló szemléletével, megölte ezt az állatok iránt meglévő ősi tiszteletet, és megbecsülést. A mai háziállatok, a globalista, profitorientált gazdaságokban szörnyű körülmények között élnek, nevelkednek,

és pusztulnak el. Ők teljesítik a „szerződés” rájuk vonatkozó részét. Ellátnak bennünket tejjel, hússal, de az emberi kapzsiság, elképesztő módon megszegi az ezeréves szerződés minden pontját. Elképesztő, hogy levágják a tehenek farkát, hogy „útba ne legyen”. Sokan nem tudják, hogy olyan karámokban tartják őket, melyekben meg sem fordulhatnak. Azt sem, hogy olyan gyógyszereket kevernek a táplálékukhoz, a természetellenes tartási körülmények miatti gyakori megbetegedések elkerülésére, amelyek az általuk adott tejben is megjelennek.

Azt is kevesen tudják, hogy a tehenek csupasz tőgyéről, gázpörzsölővel égetik le, a rajta növő néhány szál szőrt, hogy a fejéshez „sterilek” legyenek. Ez a kapzsi emberek hálája, az állatok által adott termékekért. Sokan nem tudják azt sem, hogy a sertések is hasonló szűk ketrecekben töltik egész életüket. Születésüktől a halálukig egy rettegés az életük. Nem is hasonló, a természetes életükhöz. A kapzsi ember közreműködése, semmit nem ad a jószágnak, de mindent elvesz tőle. Hol van ez attól, mint amikor a gazda, rákönyököl a kifutó szélére, a malac pedig odamegy hozzá, és a gazda, szeretettel megvakargatja a füle tövét. Nyáron kiereszti a szabadba, hogy legelésszen, turkáljon kedvére. Vagy egyes településeken, ahol még él a hagyomány, a kondás kihajtja a végtelen rónákra és a jószág szabadon, boldogan él, és nem egy vasketrecben rettegve a történésektől, melyekre semmilyen ráhatása nincsen, pusztán elszenvedője. Ez a rettegés beépül, negatív energiaként az egész szervezetébe, annak minden egyes sejtjébe. Mi ezt fogyasztjuk, és ezek a negatív energiák bennünk is felhalmozódnak, és nem tudjuk, mitől vagyunk ellenségesek egymással szemben. Nem értjük. Ugyanez van a marháknál, és a csirkéknél is.

A „modern” (globalista) csirkenevelés elképesztően természetellenes.

Szerencsétlen állatok, életükben egyszer sem látják az Isten napját. Amikor a keltetőgépben kikelnek, emberek szedik ki őket. A madarakra jellemző, hogy azt tekintik anyjuknak, akit a tojásból kikelve először meglátnak. Ez leginkább egy infra lámpa, jobb esetben egy ember. Ettől, a pici jószág, ösztönösen szerető gondoskodást vár. Ehelyett, dobálják, egyik ládából a másikba öntik a szerencsétleneket, mint egy lapát földet. Aztán bekerülnek egy elő nevelőbe, ahol enni-inni való mindig van, de a nap helyett, lámpák adják a fényt. Automata vezérléssel, két nap alatt, három ébrenléti, táplálkozási ciklust produkálnak.

Így gyorsítják fel a növekedésüket. Szerencsétlen jószág, ösztöneiben érzi, mikor van éjjel és nappal, és sehogy sem érti, miért kell éjjel, világosban táplálkozni, és miért nappal, sötétben néhány órát aludni. Hogy ez mennyire természetellenes, azt akkor látni legjobban, ha véletlenül hiba keletkezik a tetőben. Ha egy ceruzányi lyukon, besüt, az Isten szent napja, az, az ilyen állomány tragédiája. Mindegyik tudja, hogy ez hiányzik az életéből. Mindegyik a sugár melegében akar sütkérezni. Egymáson átgázolva hoznak létre egy piramis, vagy inkább kúp alakzatot, a napsütötte területen. Ennek többnyire, az alsó réteg pusztulása az eredménye. Ezeket a szörnyű, természetellenes állatkínzásokat, a kapzsi emberek találták ki, a nagyobb profitért.

És most ugyanezek javasolták az Amerikai Szenátusnak, tiltsa be a kisfarmokon, vagy a magánkertekben az élelmiszertermelést. Ez már a Föld, az élővilág és az emberiség lenézése, Isten semmibevétele.

  És ez a fajta akar világuralmat. Más nem is kéne az emberiségnek.

Jó, ha vannak az embernek öreg barátai. Jó, ha ezek nem csak névleg, hanem valóban barátok. Hosszan beszélgetünk velük, és ha látni, csak a kegyetlenséget tudjuk, legalább elbeszélésből megismerjük meg, milyen is volt dédanyáink viszonya a háziállatokhoz.

  Ők még szerették állataikat, és nem pénzforrás, de lehetséges finom ebédként nevelgették őket. A megfelelő bánásmód, még így sem volt mindig egyszerű.

Amikor a gazdaasszony, az elfogadhatónál nagyobb mértékben fogyatkozni látta a csirkeállományt, elültetett egy tyúkot, amelyik éppen kotlott, 19-21 tojásra.

A csibék kikeltek, és a kotlót látták meg először. Ebből tudták, ő az anyjuk.

A kotló, nagy szeretettel vezetgette a csibéit, megmutatva nekik mi ehető, és azt általában hogyan találják meg. Elszántan védelmezte őket, minden veszélytől és támadástól. Olyan elszántan, hogy még a kakasokra, sőt az idegen emberekre is rátámadtak. Láthatóan minden rendben van, de még itt is akadnak nehéz helyzetek. Sokszor előfordulnak a fészekaljban, különösen agresszív egyedek.

Amíg a csibék kicsik, nincs velük baj, mert a saját fészekaljukat, (testvéreiket) nem bántják. Amikor jércévé cseperednek, a baj, akkor kezdődik.

Bekerülve a többi felnőtt közé, ezek a genetikailag agresszív egyedek, elkezdik verni, csipkedni a békéseket. Ez odáig fajulhat, hogy az egész baromfiudvar véresre van csipkedve, és jó része elhull a fertőzésektől. A jó gazdaasszony hamar felfigyel a jelenségre. Nem várja meg a bajt. Megfigyeli, ki a csipkedő.

Ha csak egy van, egyszerű a megoldás. Kirántja. (a többi közül is, meg az ebédhez is). Van, amikor több agresszív kel, egy fészekből.

Ilyenkor a verekedőket seprővel megkergeti. Ha nem használ a lecke, és tovább verekednek, akkor összefogdossa őket, és néhány millimétert levág a csőrük hegyéből. Ez még nem nyílt seb, de fájdalmasan érzékeny, és harcképtelen lesz az állat, egy időre. Mire a csőr hegye regenerálódik, az agresszív állat, általában leszokik rossz szokásáról. Ha egy ilyen „figyelmeztetés” után sem hagynak fel az agresszivitással, akkor nem marad más hátra, mint az elkülönítés a békés többségtől.

Sajnálatos, hogy ugyanez előfordul az emberek között is. Ránk pedig, nem a gazdaasszony, de maga Isten figyel. A fegyelmezést Isten is a megkergetéssel kezdi, nem a baromfiudvarban, de a sivatagban. Ha ez nem használ, akkor jön a csőr levágása. Isten úgy rendezte az emberiség történelmét, hogy ez megtörténjen. Az agresszivitás nem szűnt meg, viszont az esetet az agresszívek elnevezték holokosztnak, és jó hasznot húztak, és ma is húznak belőle.

Nem marad más hátra, mint az elválasztás, a békésektől. Ezt már több névvel is illették, mint kirekesztés, rasszizmus, gettósítás, stb. és ördögtől való, gonosz cselekedetnek próbálják beállítani, noha nem más, mint a békés többség, egészséges önvédelmi reakciója, az elfogadhatatlan támadásokkal szemben.

 

Béla László

 

The chicken chain.
  The man for thousands of years, some domesticated animal species, to realize their ideas or needs. Against this background, in return, lovingly cares for, feeds these animals. Ensure that their lives easier, have the innate difficulties-free. Today, the modern world, with its profit-seeking, efficiency fetishized perspective, this killing of animals for existing ancestral respect and esteem. Today's pets, a globalist, profit-oriented economies, live in terrible conditions, brought up,
and die. They are fulfilling the "contract" part of them. Supply us with milk, meat, but human greed, incredible breach of contract all points of the millennium. It's amazing that the slaughtered cow's tail, that "should not be en route." Many people do not know that they are kept in pens, which it did not occur. Nor that any drugs mixed into the diet, due to the unnatural rearing conditions in order to avoid frequent illnesses for which they were given milk, too.
Few would also know that the cows bare tőgyéről, gázpörzsölővel burned down, a few strands of hair growing on it, milking the "sterile" to be. That's gratitude to the greedy people, animals given by the products. Many people do not know or that the pig is similar to a narrow spend their entire lives in cages. From birth until they die in a terror of their lives. Not even similar to the natural lives. The contribution of greedy people, do not give the creatures, but everything takes it from him. Where is it depends, like when the farmer, rákönyököl the edge of the runway, and the pig walks up to him and the farmer, the love megvakargatja behind its ears. Releasing into the open in the summer to legelésszen, turkáljon liking. Or in certain localities, where the tradition is still alive, the baked and folded out of the endless rónákra cattle are free to live happily, and not a terror to vasketrecben történésektől, which does not have any control over, the mere victim. This fear is built into the negative energy to the whole body, in every cell. This is what we consume, and they can accumulate negative energies within us, and we do not know what we are hostile to each other. We do not understand. Marháknál the same thing, and even chickens.
The "modern" (globalist) csirkenevelés incredibly unnatural.
Unfortunate animals, their lives have never seen the day of God. When the incubator to hatch, people who collect them. A characteristic of birds, it is considered that their mother, who was the first time they see kikelve eggs. This is most likely an infrared lamp, at best, a man. Nevertheless, the little creature, instinctively loving care waiting. Instead, toss one bin to another poured the poor, such as a shovel earth. Then incorporated into a tutor for where to eat and drink is always there, but instead of the sun, the lamps provide light. Automatic control, in two days, three-waking cycle of eating produce.
Thus accelerate their growth. Unfortunate thing, you instincts, when it is night and day, and not at all understand why you need at night to feed in daylight, and why the days in the dark for a few hours sleep. That this is how unnatural it is best to see if by chance an error occurs in the roof. If a hole ceruzányi, irradiation, for God's holy day, is the tragedy of such stock. Each knows that this is missing from his life. Wants to bask in the warmth of each beam. Átgázolva each other create a pyramid or cone shape instead of the sunlit area. These are largely the result of the destruction of the lower layer. These monstrous, unnatural állatkínzásokat, the greedy people found out, the more profit.
And now the same is proposed in the U.S. Senate, to prohibit kisfarmokon, or in private gardens to food production. This is the Earth, wildlife and contempt for humanity, contempt of God.
  And this is the kind of world control you want. The other is not supposed to emberuiségnek.
Good if the people are old friends. Well, if they are not only nominally, but really friends. A long talk with them, and if you see only the cruelty we can at least know the narrative, which was also great-grandmother's relationship with the pets.
  They still loved their animals, and no resources, but it's possible fine ebédként nevelgették them. The proper treatment, yet was not always so simple.
When the housekeeper, the more acceptable to wane saw a chicken, a hen planted, which is exactly kotlott, 19-21 eggs.
The chicks were hatched, and incubating the first time they saw it. It could, for his mother.
The incubating, the great love vezetgette csibéit, showing them what is edible, and generally how to find it. Resolutely defended them in all dangers and attacks. A determination that even the cocks and even stranger people also attacked. Apparently, everything is fine, but even here there are some difficult situations. Often occur in the clutch, especially in aggressive individuals.
Until the chicks are small, there is no problem with them because their own fészekaljukat, (brothers) did not hurt. Jércévé cseperednek when the trouble starts.
Adults are getting into the other, these genetically aggressive animals, begin to beat the csipkedni békéseket. This degenerate into the point that the whole chicken is bled csipkedve, and shed a good part of the infection. A good housekeeper soon notices the phenomenon. Can not wait for the trouble. Monitors, the csipkedő.
If only one is a simple solution. Pulls. (The others are also in the afternoon as well). Are more aggressive when it comes to a nest.
In this case, the dregs of megkergeti brawlers. If you do not use the lesson and continue fighting, then összefogdossa them, cut off the beaks and a few millimeters hegyéből. This is not an open wound, but painfully sensitive, and the animal will be out of action for a time. What is the tip of the beak regenerate, the aggressive animal, usually quit a bad habit. If such a "warning" even after they leave up to the aggression, then nothing else left behind, as the separation of the many peaceful.
It is unfortunate that the same occurs in humans as well. We are not a housekeeper, but God is watching you. The discipline of God is the beginning megkergetéssel, not the chicken, but in the desert. If this does not work, then comes the slaughter bill. God so directed by the history of humanity for that to happen. The aggression has not abated, but the case is named holokosztnak aggressive, and benefited from good, and still from it.
Nothing else left behind, such as the separation of békésektől. It has also leveled a name, such as exclusion, racism, ghettoization, etc.. and the devil, evil act of trying to set up, although nothing more than the majority of peaceful, healthy, self-defense reaction of the unacceptable attacks.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr852538943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása