évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hajtják a terveiket, ébred a világ.

2010.12.26. 21:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hajtják a terveiket, ébred a világ.

És meg fogja tenni, megfelelő ellenlépéseit.

http://aranykor.freeblog.hu/archives/2009/07/19/Az_amerikai_Stonehenge_rejtejes_uzenete/

A fenti linken olvashatunk arról, hogy a világ uralmának jelenlegi bitorlói, a Föld  jelenlegi népességéből, tizenkét tizenharmad részt, szeretnének és terveznek kiirtani. Uralmuk alatt, életesélye, csak 1/13-ad résznek van, akik őket rabszolgamunkával képesek lennének eltartani. Elszántságukban való elmebeli elborulásukra jellemző, hogy komolyan gondolják emberiség ellenes tervüket.

Olyan komolyan, hogy kőbe vésve ki merték állítani, és hisznek benne, hogy végre is tudják hajtani.

  Isten mentse meg az emberiséget, és őket attól, hogy az emberiség is olyan gyűlölettel nézzen rájuk, ahogyan ők néznek, köreiken kívül minden emberre.

Ha ez, - Isten ments -  megvalósulna, életesélyűk alig mutatna túl a nullán, a sokat emlegetett holoipar, szégyellős babazsúr lenne, az előrevetíthető sorsukhoz viszonyítva.

  Szerencsére, az emberiség nem az ő fajtájukból áll. Nem kenyere a gyűlölködés, és szeretettel, megértéssel fogja félreállítani őket, de végleg, és ellenőrzötten. Az elmúlt száz év alatt megtanultuk, hogy másképp nem lehet.

A folyamat már elindult, a tűz már ég, ők pedig egyfolytában öntik az olajat rá.

Köszönjük együttműködésüket, de anélkül is boldogulunk. Az emberiség már lát.

Béla László

Implemented their plans, the world wakes up.
And will take appropriate ellenlépéseit.
http://aranykor.freeblog.hu/archives/2009/07/19/Az_amerikai_Stonehenge_rejtejes_uzenete/
The above link can read that the world's current reign of usurpers, the earth's current population, twelve-thirteenth part, want to wipe out and planned. During their rule, life expectancy rates, is only part 1/13-ad who would be able to support them as slave labor. Their determination to elborulásukra mental characteristic, that are serious about their plan against humanity.
So seriously that they dared to be set in stone, and believe that they can carry out as well.
   God save the humanity from them, and that humanity is facing a hate they way they look, köreiken addition to all humans.
If it is - God forbid - would be achieved, beyond the life expectancy rates show an almost zero, the much-vaunted holoipar, babazsúr bashing would be predictable in relation to their fate.
   Fortunately, humanity is not their breeds. Not the bread of hatred and love and understanding will félreállítani them, but finally, and controlled. Over the past hundred years we have learned that can not be otherwise.
The process has already started, the fire is already burning, and they poured oil on it all the time.
Thank you for your cooperation, but also get along without. Mankind has seen.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr362540651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása