évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Válasz egy kommentre.

2010.12.26. 14:45 | béla lászló | 1 komment

Mokkaczuka kommentje

 

 

Tényleg arra való az internet, hogy minden istenverte, sértődött barom teleszarja a baromságaival?

Elképesztő.

Ha bolsevista forradalomra vágysz, lúzer proli, miért nem disszidálsz Észak-Koreába?

 

  Tisztelt Mokkaczuka!

Köszönöm, hogy figyelmet fordítottál az írásomra, és azt is, hogy elmondtad a véleményedet. A negatív vélemény is vélemény, amit ismerni kell, és szembe kell nézni vele. Ez a két mondatod, kettőnél sokkal több kérdést vet fel, és köszönöm, hogy megválaszolhatom, mert feltételezésem szerint, ezzel a véleményeddel nem vagy egyedül, csak mások, hasonló véleménnyel, nem becsültek annyira sem, hogy megírják nekem. Hogy megismerhettem, ezt a te kitüntető figyelmednek köszönhetem, és köszönöm.

 Legelőbb talán a konkrét kérdéseidre, megállapításaidra válaszolnék, és csak utána arra, ami mögötte kimondatlanul meghúzódik.

  Az internet, talán ara való, - hisz erre találták ki – hogy bárki, a saját véleményét, gondolatait, megoszthassa bárkivel, akit az érdekel. Hogy ezt ki hogyan értékeli, az egyéni szemlélet kérdése.

    Azt hiszem, nem csak te, de rajtad kívül sok ezren élnek még közöttünk a Kárpát-medencében, akik boldogan dörzsölnék a tenyerüket, ha a magyarság, az iszonyatos nyomás elől kitérve, elhagyná szülőföldjét, elszakadna több ezer éves gyökereitől. Én nem teszem, és még sokan mások sem. Akkor sem, ha nem kellene disszidálnom, hiszen manapság, mint te is, sokan tuszkolnák a magyarokat kifelé.

  A baromságokról.

Az álmok, sokszor tényleg baromságok. Leginkább összefüggéstelen, értelmetlen, soha nem ismert dolgokat tartalmaznak. Ritka, amikor ennyire értelmezhető történet/eseménysor játszódik le egy álomban, valószínűleg másodpercek alatt. Az is ritka, amikor az ébredés utáni kettő percet követően, az álomból, bármire is emlékszel. Mivel ez az eseménysor, a tudatalattiból, (ahol az álmok zajlanak) karakteresen feljött az éber tudatomba, ezért döntöttem amellett, hogy megosztom mindenkivel, aki figyelmet fordít rá.

  A szóhasználatodat, betudom az indulataidnak, amit belőled ez a tartalom kiváltott. 

Reakciódból nekem úgy tűnik, hogy te ahhoz az oldalhoz tartozol amelyiknek a helyzetét ez idő szerint, méltánytalanul jobbnak tartom, az átlag magyar helyzetnél. Különbség talán a szemléletünkben van. Míg te a gyűlölet és megvetés oldaláról szemlélődsz, én a szeretet, a megértés és az elfogadás oldaláról teszem ugyanezt. Szerinted a te csoportodnak össze kell veszni a miénkkel, és a magunkfajtákat maradéktalanul el kell taposni, vagy távolítani.

Szerintem, nekünk, a csoportjainknak, meg kell egyeznünk egymással, és úgy kell a dolgokat elrendezni, hogy ti is, mi is, kitűnően érezzük magunkat.

  Az élet értelme nem lehet sem a gyűlölet, sem a bosszú. Az élet értelme, csak a szeretet lehet.

  A te nagy felháborodásod, nekem arra utal, hogy te pontosan látod, ennek a „barom” álomnak a realitását, és szeretnéd, ha ilyen változás soha nem következne be, hanem ez a kifordított világ, az idők végezetéig fennmaradhatna.

   Bolsevista forradalomra nem vágyok, az ugyanis édes testvére a globalista világhatalomnak, és mindkettő, ugyanannak a társaságnak az emberiségellenes találmánya. Az emberiség pedig, velem együtt, egy becsületes világban szeretne élni.

   A sértődöttségemről annyit, hogy azt, a sanyargatott embertársaim iránti szeretet indította el. Magam, személy szerint, vagy a családomat tekintve, egyáltalán nem vagyok rossz helyzetben. Magasabban állunk annál, semhogy elérjenek a most folyó, nemzeti méretű fosztogatás hullámai. Én kacagva kibírnám addig, ameddig a történelem elsöpri ezt a szemléletet a világból, de sajnos sok magyar nemzettestvérem, már áldozatul esett, és minél tovább folyik a tisztességtelenség haláltusája, annál több becsületes áldozatot követel.

Csak értük aggódom.

Üdvözlettel Béla László

 

Mokkaczuka commented


It really is to the Internet, every goddamn it, hurt the beast teleszarja baromságaival?

Amazing.

If you desire Bolshevik Revolution, prole loser, why do not disszidálsz North Korea?

  Dear Mokkaczuka!
Thanks so much attention was given to my writing, and also that you told me your opinion. A negative opinion is opinion, what needs to be known, and we must face it. These two sentences, two more questions, and thank you to answer, because I assume, this véleményeddel not alone, but others, such as opinions, not estimated, not so much to write to me. To meet you, so thanks for your honorable attention, and thank you.
 Legelőbb perhaps the specific questions, I respond to findings with, and only after that which is hiding behind him implicitly.
  The Internet, perhaps the price - because this was found out - that anyone in their views, thoughts and share with anyone who is interested. How to make this assessment, the individual attitude questions.
    I think not only you, but you also are among the many thousands living in the Carpathian Basin, who are happily rubbing their hands when the Hungarians, the tremendous pressure of covering the front, leaving their homeland, thousands of years of breaking roots. I will not do, and many others are not. Even if the defect should not, as nowadays, as you can, many people outside the Hungarians tuszkolnák.
  The baromságokról.
In dreams, sometimes really stupid. The most incoherent, pointless, never known to contain things. Rare, when such a meaningful story / series of events takes place in a dream, probably within seconds. It is also rare, when they wake up in the two minutes after the dream, anything you remember. Since these events, the subconscious (where dreams take place) characteristically came up my mind on waking, so I decided not only to share with all who pay attention to it.
  The szóhasználatodat, betudom indulataidnak of what this content is generated from you.
Reakciódból it seems to me that you owe it to the site whose position at this time, I think unfairly better, the position which the Hungarian average. In our view, is probably the difference. While you hate and contempt szemlélődsz side, my love, understanding and acceptance of the site do the same. Do you think you should be lost in the usergroup with ours, and should be fully magunkfajtákat tread, or removed.
I think, for us, for our teams, you must agree with each other, and things must be arranged so that you too, we have an excellent feel.
  The meaning of life may be neither hatred nor revenge. The meaning of life, only love can.
  In thy great indignation, I suggest that you look exactly, this "beast" to the reality of a dream and wish, if such a change will never occur, but this is a twist on the world, the end of time will continue to exist.
   I am not a Bolshevik revolution, the brother of the globalist for world is sweet, and both of them, the same company in the invention of humanity. Of humanity, including me, want to live an honest world.
   The sértődöttségemről say it, the love for fellow sanyargatott started. I, personally, or in terms of family, I am not a bad position. Higher than we are better than to reach the river now, waves of looting the national scale. I get over laughing, so long as the history of the world swept away this approach, but unfortunately a lot of Hungarian nemzettestvérem already fallen victim, and the unfairness of the agony continues, the more honest requires sacrifice.
Just worried about them.
Sincerely, Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr852539959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2010.12.26. 18:34:33

Nagyon jó az írás, ezt misem jelzi jobban,hogy ilyen mosdatlan szájjal írt hozzászólást a nagyfülű, nem tetszik neki és ez jó :)
A jó isten mint tudjuk nem ver bottal és ezt a pocsék stílust sem kell már sokáig eltűrni mert előbb fog ezeknek a sorstalanoknak az arcukra fagyni a mosoly mintsem azt gondolnák. Egyébként ez a stílus tökéletesen jellemző rájuk.
Csak így tovább nagyon jó az irány!
süti beállítások módosítása