évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A meccs, nincs lejátszva!

2010.12.27. 19:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

A meccs, messze nincs lejátszva!

   De nincs ám!

Bár ezek ezt hiszik, vagy legalább is azt hirdetik habzó szájjal, hogy a helyzet már megfordíthatatlan. Bőszen merik hirdetni és megvalósítani, a legpiszkosabb dolgaikat. Állítják, hogy Istennel is le van vajazva a világuralmuk, és az angyalok is alájuk vannak rendelve. Ez annyira igaz, mint bármelyik másik állításuk. Semennyire. Törvényeik tiltják számukra az igazmondást. El kell olvasni őket. Pontosan tudom, hogy a Német, Angol, Francia hazafiaknak, (a lakosság 70-90%-a) a tönyere tele van a csibészségükkel. Ha beépült is Jobbikba, Gárdába, bárhova egy-kettő, kormánypártként is úgy baszátották volna ki onnan, ahogy azt ellenzékben tették. Ha a magyar nemzet, csak egy hangyányival tökösebb, és elmegy a távolmaradottakból a fele, és a Jobbikra szavaz, akkor Magyarországon megfagytak. Nemzeti politikával két év alatt, minden pusztítás helyrehozható. A vétkesek elszámoltathatók, a lopott jószág visszaszerezhető, és a bevándorlók pánik sebességgel elmenekülnek. Ezek csak ott maradnak meg, ahol el tudják intézni, hogy nekik mindent szabad.

  De nem kell nekünk mást tenni, csak akadályozni a pusztítást, ahogy tudjuk, és várni. Nagyra tartott rendszerük, már minden eresztékében recseg. Magától dől össze, mint a kártyavár, ha nem utáljuk őket. Ha a közutálat elhatalmasodna, az nagy hiba lenne. Nem csak azért, mert ők sem egyformák, de azért is, mert minden erejük, a hazugságból és a gyűlöletből származik. Szeretni kell őket, de akadályozni a piszokságokat. Aki közülük nem gyűlölködő, az ártalmatlan, sőt hasznos is lehet, de aki szereti őket, azzal szemben tehetetlenek. A sötét gyűlölködéssel, irigységgel tudják megosztani a nemzeteket is. Csak a legsötétebb nem látja, hogy megmondanák, mi a „menő”, és azt vedd meg, mert „megérdemled” Ezek olyan korlátolt törekvések, amit a magyarok döntő többsége már nem vesz be. Értelmes magyar, már nem hajt rolexre, meg semmi hasonló baromságra. Egyre kevesebb eszik „biffidusz effenziszt” , hamburgert, iszik hidrogénezett növényolajat, tartós tejként. Sajnos, még az értelmesek is, sokan dohányoznak, amit nem kéne. Ezzel is őket hizlaljuk. Ez van. Közöttük is sok van.

  Nincs okunk állásaink feladására. Csak kitartani kell. Perspektíváink kitűnőek, szövetségeseink a legerősebbek.

János a jelenésekről 3;4/ 7-11 (Krisztus levele a Filadelfiai gyülekezethez és felvigyázójához)  

„Tudom a te dolgaidat (imé adtam elődbe egy nyitott ajtót, a melyet senki be nem zárhat), hogy kevés erőd van, és megtartottad az én beszédemet, és nem tagadtad meg az én nevemet.

Imé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; imé azt művelem, hogy azok eljöjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, megtudják, hogy én szerettelek téged.

Mivel megtartottad az én béketűrésre intő beszédemet, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején, a mely az egész világra eljő, hogy megpróbálja e föld lakosait. Imé eljövök hamar: tartsd meg ami nálad van, hogy senki el ne vegye a te koronádat.”

   Sokan nem hisznek. Sajnálatos, de nem az ő hibájuk. Sokat tettek 60 éve azért hogy így legyen, de a hit, nem a templomban terem. A hit a szívünkben van ha van, és ha van, akkor is van ha nem akarjuk, akkor is van ha nem tudjuk.

Akként viselkedünk, Ez többezer éves magyar hagyomány, és ez elég mindenhez. A gondolataink, a szeretetünk számit, mert az alkotja meg számunkra a világot. Ha sötét gondolataink vannak, sötét világ fog körülvenni bennünket. Ha a szeretet vezérli gondolatainkat, a szeretet világát alkotjuk magunk köré. Élni ebben lehet, a gyűlölködők csak kínlódnak, és folyton harcolnak értelmetlenül. Mi már megharcoltunk magunkért. Most várnunk kell. Még egy harc vár ránk, az utolsó. Amikor eljön az ideje, mindenki belülről fogja tudni.

Ez a realitás.

Béla László

The match, played not far away!
   But not yet!
Although they believe this, or at least announce it foaming at the mouth, the situation is irreversible. Fiercely dare to proclaim and implement the legpiszkosabb stuff. Claim that God is also the vajazva world domination, and the angels are assigned under them. This is so true, just like any other claim. Nothing. Telling true, the law prohibits them. You need to read them. I know exactly in English, German, French patriots, (70-90% of the population) is full of tönyere csibészségükkel. If it is integrated with Jobbik, Garda, wherever one or two, it is kormánypártként baszátották been out of there, as it was in opposition. If the Hungarian nation, just a tiny little bit tökösebb, and half goes to the távolmaradottakból, and Jobbik vote, then frozen in Hungary. National policy in two years, to repair all the devastation. The offenders are accountable for the stolen recoverable, and the speed of immigrants fleeing panic. They just remain there, where you can arrange to give them everything for free.
  But we must not do anything else, just to prevent the destruction, as we can, and wait. Cherished system, have all eresztékében cracks. Self-collapse like a house of cards if you do not hate them. If the közutálat elhatalmasodna, the error would be great. Not only because they are not the same, but also because all the power, the hazugságból and hate comes from. Love them, but to prevent the piszokságokat. Who do not hate them, the harmless and even can be useful, but he loves them, helpless against it. The dark hatred, envy can also share with the nations. Just do not see the darkest, to tell him what a "cool" and I buy it because they "deserve" These efforts are limited by the vast majority of Hungarians do not have to buy. Meaningful in Hungarian, no longer carry Rolex, it is nothing like bullshit. More and eat less "biffidusz effenziszt", hamburgers, drinks hydrogenated vegetable oil, long-lasting milk. Unfortunately, even the intelligent as well, many people smoke, you should not be. Thus they are fattened. That's it. Among them are many.
  There is no reason to give up our jobs. Just hang on to. Perspectives are excellent, the strongest allies.
John apparitions 3; 4 / 7-11 (Letter of Christ congregation in the Philadelphia and felvigyázójához)
"I know thy works (And now I have an open door to his predecessor, in which no one does not entrap a) that there is little fort, and have kept my word and not denied my name.
Behold, I give the synagogue of Satan, of those who call themselves Jews and are not, but lie, behold it is the operation that they come and worship before thy feet, know that I have loved you.
Because you have kept my patience admonitory speech, I also will keep you at the time of trial, in which the whole world has come to try the inhabitants of this land. Behold I come quickly: hold it as you have that one should not take thy crown. "
   Many people do not believe. Unfortunately, but not their fault. So much has been done 60 years ago to be so, but have faith, not in the church hall. The belief is if you are in our hearts, and if there is, even if you do not want to, even if you do not know.
Behave as such, is several thousand years old Hungarian tradition, and that is enough for everything. In our thoughts, our love mattered, because the creator of the world to us. If our thoughts are dark, dark world is going to surround us. If you are driven by thoughts of love, the love of the world around us consists of. To live in this might be just hate the struggle, and always fighting for no reason. We've fought ourselves. Now we have to wait. Even in a fight ahead of us, the last one. When the time comes, everyone will know from the inside.
This is reality.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr982542645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása