évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A magyarság nem hódol a sátánnak!

2011.01.01. 03:37 | béla lászló | Szólj hozzá!

A magyarság nem hódol a sátánnak!

Mit üzen a szilveszteri lézerjáték?

Aki nem látta, annak dióhéjban leírom a látványt.

Lényegében az mutatvány alapmotívuma, egy nagy „Sztalin-barokk” épület homlokzatának sematikus rajza volt. Az egész mondanivaló ezen keresztül fejeződött ki. Először megjelent az épület. Később legördült rajta, balról a nemzetiszín, jobbról a sárgacsillagos, kék  Eu. zászló. Ezt követően, fekete foltként megjelent a csonka Magyarország jelenlegi határsémája. Ez a folt később mozogni kezdett, és eltörölte az épület rajzának nagy részét.

A következő képben eltűnt a fekete Magyarország, és az „épület” újra teljes pompájában ragyogott. Utána összetört. Darabonkint hullottak alá a nyíláskereteket jelképező fények, míg teljes sötétségbe veszett minden kép.

  Majd újraépült vonalanként, de közben az épület bal oldalán idegen vonalakból kirajzolódott a fejre állított kereszt. Arányaiban nem annyira feltűnően, mint némely katolikus egyházi személy palástján, de mindenképpen felismerhető utalás volt. Közben újra „felépült” a ház. A felépült épületséma ablakain át kígyózott egy nemzetiszínű csík. Megjelent az épület előtt, bebújt egy ablakon, kibujt egy másikon, mint valami szaggatott vonal.

  Nekem ez azt mondja, hogy addig gyötrik a népet, (fekete ország) míg mozgolódni kezd, a mozgolódásával lerombolja a házát, és eltűnik az ország.

Később újjá építik a házat, de az már a sátánisták akarata szerint zajlik.

A kész új házon, már csak nyomokban lehet fellelni, hogy ez hajdan magyar ház volt.

Üzenem a látványtervezőnek, hogy súlyos tévedésekben van.

1, A magyarság nem olyan szellemi szinten van, mint az, az afrikai kultúra, aki befogadtatván 1700 óta egyfolytában a megsemmisítéséért munkálkodik.

A gondolkodó magyart, nem kápráztatja el a fény annyira, hogy meg ne lássa a benne rejlő, de elég nyilvánvaló utalásokat.

2, A képekbe kódolt folyamat, soha nem jöhet létre. Nem vagyunk őrültek, sem öngyilkos jelöltek. Nem kezdünk el harcolni, hogy az új (!) törvényben biztosított jogával élve az EU. katonai erővel megtámadhassa hazánkat.

Pontosan látni, és nem csak ebből a törekvést.

3, Magyarország soha nem dől romba, nem tűnik el, és nem fog sátánista interpretációban ismét, de már csak nyomokban megjelenni.

Ezek hiú ábrándok.

  Ez a látvány, egy esztendős ünnepen, otromba sértés a magyarsággal szemben.

Alkotói, a jó pénz mellé, ha magyar állampolgárok, rászolgáltak a száműzetésre, állampolgárságok megvonására. Ez persze nem fog megtörténni. Ma a pénzért divat, sőt kötelező a magyart gyalázni, elkapálni, cigányokkal gyilkoltatni, rendőrökkel veretni, lövetni. Eltűrjük. Nem gyávaságból vagy megalkuvásból.

Eltűrjük ésszerű stratégiai okból. Nincs messze az idő, amikor a túlreprezentált fajta mögül kiesik az a katonai potenciál, amivel a világot ma fenyegeti. Átlátva, hogy milyen, emberiség elleni, agressziókra használták fel, az ott is erősen túlreprezentáltakra, valószínűleg ellenségként fog tekinteni. A szabadságát, és eredeti alkotmányát visszaszerző nép, nyomtalanul felszámolja a korábbi befolyásokat, és többé nem harcol idegen érdekekért, és nem eszi meg, hogy idegen földön harcolni, a saját érdeke. Nekik is elegük van. Miután ez megtörtént, akkor, mint egyenlő erővel, mi is megharcolunk Jahve kiválasztottjaival, sőt ha kell Európával is, mert mi magyarok, Éli kiválasztottjai vagyunk, a gonoszság visszaszorítására. Az apokalipszis fehér lovasának íj van a kezében, adaték neki korona, és kijöve győzve, hogy győzzön. Ez a Biblia ígérete, és mint a történelem során annyi minden, ez is igaznak bizonyul majd. Biztos vagyok benne, hogy akkor, mint a tornádó, söpörjük el, a magyarok elnyomására épülő hatalmat. Nem lesz az a túlerő, ami ezt megakadályozhatná.

Volt már erre néhány példa a történelemben, és ha kell, lesz még.

  Addig eltűrjük a rabolt hatalmat, de a síri csend, mindig nagy vihar előjele.

 

Béla László

The Hungarians do not worship the devil!
What message lézerjáték New Year's Eve?
Who did not see, I'll explain in a nutshell the spectacle.
In essence, the illusion motif, a large "Stalin-baroque facade of the building is a schematic drawing of the former. The whole message was expressed through this. First appeared in the building. Later, it rolled off from the left nemzetiszín, sárgacsillagos the right, blue Eu. flag. Subsequently, black spots appeared on the cut Hungary's current határsémája. This patch later began to move, and removed a large part of the building drawing.
The following image has disappeared in the black Hungary, and the 'building' glory shone again. Then crashed. Darabonkint nyíláskereteket fell under the symbol of light, while all the files were lost in total darkness.
  Line by line and then rebuilt, but when the lines outlined foreign building on the left side of the head has a cross. The proportions are not as conspicuous as some Catholic clergy have heel, but it was recognizable as a reference. While "re-built" house. The built épületséma snaked through the windows of a tricolor stripe. Appeared in front of the building, slipped into a window and crawled out on another, as a dashed line.
  This tells me that you continue to torment the people, (black country) while stirring start to the mozgolódásával demolish the house and disappear from the country.
He later built the house rebuilt, but that is the will of being Satanists.
The new house is ready, there are only trace amounts can locate that this house was formerly Hungarian.
My message to the designer that is serious mistakes.
1, the Hungarians are not a spiritual level as in the African culture, who befogadtatván the destruction of working continuously since 1700.
The Hungarian thinker, does not impress the light so much that you could not see its potential, but it's pretty obvious references.
2, the process is encoded in images, they never come up. We are not crazy nor suicidal candidates. Do not we start to fight, that the new (!) With its right guaranteed by law in the EU. military strength to challenge our country.
To see exactly, and not just in this endeavor.
3, Hungary decided never destroyed, it does not appear, and re-interpretations will not satanic, but only trace amounts appear.
These are vain illusions.
  This sight, one-year celebration, a blatant insult against the Hungarians.
Makers, the good side money, if you are Hungarian citizens, deserve the exile, citizenship revocation. This is not going to happen. Today, the fashion money, even in the Hungarian mandatory gyalázni, elkapálni, Gypsies gyilkoltatni, veretni policemen, shoot. Tolerated. Not cowardice or opportunism.
Tolerated by a reasonable strategic reasons. Not far from the time when the kind of over-represented in the military potential of the falls from behind, which threatens the world today. Átlátva how, crimes against humanity, agressziókra used, there is a strong túlreprezentáltakra, probably will be regarded as enemies. The freedom of people and regains its original constitution, eliminate a trace of the earlier influences, and is no longer fighting for foreign interests, and do not eat that foreign land to fight for their own interest. They too have had enough. Once that is done, you as an equal power, we also megharcolunk kiválasztottjaival Yahweh, even if Europe is to be, because we are Hungarians, Eli elect, we are to curb the evil. The apocalypse is in the hands of a white bow rider, was given her crown, overpowered, and went forth to conquer. This is the Bible's promise, and like so many things in history, it also proves to be true then. I am sure that you, as a tornado, swept away, based on the suppression of the Hungarian power. There will be a superior force, which could prevent this.
I have had so few examples in history and, if necessary, will be yet.
  Until then robbed of power is tolerated, but is silent, is always a great sign of the storm.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr912551584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása