évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érik a nemzetközi összefogás

2011.01.06. 15:10 | béla lászló | 1 komment

Az önkéntes diaszpóra előnyei

  A kiválasztottak szétszóródása a világ nemzeteiben, egyáltalában nem véletlen.

Nem az üldöztetés elől való menekülés, bár kétségtelenül ilyen okai is voltak, de saját állama megalakulásával, minden ilyen kényszerítő körülmény megszűnt.

Ennek ellenére, mégsem azt látjuk, hogy „szegény üldözöttek” tömegesen keresnének biztonságot, saját, végtelenül agresszív, államuk védő szárnyai alatt.

Ellenkezőleg! Tömegesen szóródnak szét a világ minden tájára, de leginkább a Kárpát-medencébe, ezen belül, elsődlegesen Magyarországra, ahol szerintük tombol a fasizmus, antiszemitizmus, és minden, ördögtől való, ellenük irányuló irányzat. Ezt teszik még azok is, akik korábban innen vándoroltak ki, de hírek szerint, még verbuválják is a Magyarországra települőket, mézes-mázas ígéretekkel. Ezek szerint, a magyar antiszemitizmus, nagy valószínűséggel, súlyos hazugság. Nincsen olyan őrült, vagy őrülten rosszindulatú ember, az európai kultúrkörben, aki oda menne, vagy fajtársát oda verbuválná, ahol utálják, vagy, ahol veszély fenyegeti. Másrészt, ha valóban működne bárminő

negatív diszkrimináció, akkor a magyar állami alkalmazottak túlnyomó többségét, azonnal el kellene mozdítani a hivatalából. Ilyen diszkrimináció nincs. Ellenkező van. Egy-egy kulcspozíció megszerzéséért, az adott réteg, bármire képes. Erre 1970-es évekből, konkrét bizonyíték van.

  Visszatérve a diaszpóra előnyeire. Túl azon, amit Cgitár néven, kedves kommentezőm állapított meg, nevezetesen, hogy ez ad lehetőséget arra, amit mindennapjainkban tapasztalhatunk. A világ bármely országában ellenszenves döntés születik a számukra, akkor el tudják érni, hogy minden „megszállt” ország, azonnal tiltakozzék. Ahol előfordulnak, akár nyomokban is, hamar elérik, hogy számarányuk okán megindokolhatónál, többszörösen magasabb, túlreprezentált közösséggé válnak. Ismerős a könyöklés, fúrás, kirekesztés, rágalmazás, korrupció és hatalommal való visszaélés, mint a terjeszkedés, és főként a pénz szerzés rájuk jellemző módszere.

  Nincs ezzel semmi baj. Aki ilyen, így kell elfogadni. Isten ilyennek teremtette, és hogy jönne bárki ahhoz, hogy Isten bármely művét bírálja.

  Ameddig a magyarság elfogadja, és szavazataival hatalomban tartja, tulajdonságait nem kell a szemére vetni. Abban az országban viszont, ahol ilyen a vezető réteg („elit”), számbeli megoszlása, megdöbbentően sötét hazugság, antiszemitizmusól, még beszélni is.

   Van a diaszpórának egyéb előnye is. Míg a nemzetek általában ősi szálláshelyükön, hazájukban, egy tömegben élnek, egyszerű, egy-egy nemzet ellen, katonai, vagy gazdasági támadást indítani. Ez, egy diaszpórában szétszórt közösség vonatkozásában nem jöhet létre. Ha valaki mégis megkockáztatja, az nemzetközi összefogás hiányában, eleve kudarcra ítéltetett.

  A nemzetközi összefogás érik. Istennek hála, nem erőszak, de gazdasági lépések formájában realizálódik, és komoly esély van arra, hogy rövid úton, eredményessé is válik.

Béla László

The benefits of voluntary Diaspora
  The dispersion of selected nations of the world, not at all accidental.
Not to escape persecution, although undoubtedly there were such reasons, but their state of formation, each of these constraints disappeared.
Nevertheless, it did not we see that the "poor persecuted" look for security in large, private, extremely aggressive and protective of their State under the wings.
On the contrary! Massive spread all over the world, but most of the Carpathian Basin, including, primarily in Hungary, where the rampage, according to fascism, anti-Semitism, and all the devil, against a trend. It makes even those who had migrated out of here, but according to the news, even in Hungary is verbuválják települőket, honey-glazed promises. According to these, the Hungarian anti-Semitism, most likely, a serious lie. Is not so crazy, crazy or malicious people in the European cultural area, who will go there own species or recruit, where they hate, or which are threatened. On the other hand, if indeed existence of any work
negative discrimination, the vast majority of Hungarian government employees, should be immediately promoted to the office. There is no such discrimination. Otherwise there. A key post to obtain the appropriate layer, could do anything. This 1970s concrete evidence.
  Returning to the benefits of the Diaspora. Beyond what Cgitár name, dear uncomment identified, namely, that it gives an opportunity to do what you can experience everyday. In any country in the world decided to dislike them, you can access to all the "occupied" country, immediately protest. Wherever they occur, even at trace levels, they soon reached, because the proportion that megindokolhatónál, multiple higher, they become over-represented community. Familiar with the elbow, drilling, discrimination, slander, corruption and abuse of power, such as expansion, and particularly their specific method of getting money.
  Is not nothing wrong with this. Those who, it should be adopted. Created by God as such, and that anyone could use to God's work in any deal.
  As long as the Hungarians adopt, and it voted in power, its properties can not be a reproach. However, in a country where such a lead layer ("elite"), numerical breakdown, shockingly dark lie antiszemitizmusól even speak well.
   Other advantages are the diaspora. While the ancient nations in general accommodation to their countries, they live in a crowd, simple, a nation against military, economic or launch an attack. This is a scattered community of diaspora can not be established. If someone does I would venture that in the absence of international cooperation, already doomed to failure.
  The international cooperation is achieved. Thank God, not violence, but realized in the form of economic action, and there is a real opportunity to brief the road, it will also become of results.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr52565081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.06. 19:37:36

A próféta beszélne belőled :)
A diaszpóra előnyeihez még annyit , hogy , képzeljük csak el micsoda előnyt jelent a szétszóratás a zsidó pénzemberek számára? Amilyen olajozottan összehangoltan, egyszerre tevékenykednek a világ minden tőzsdéjén? Az sem elhanyagolható ebből kifolyólag előbb értesülnek kirobbanni készülő gazdasági válságokról, mint a mondjuk média? Általában válság idején megfigyelhető,hogy ameddig a gójok becsődölnek addig a zsidók még jobban meggazdagodnak.
A Rothschild dinasztia története is mutatja,hogy mennyire tisztában vannak a szétszóródás előnyével azt hiszem ezt nem kell magyarázni ez a felismerés tette őket a világ leggazdagabb embereivé. Ma a Rotschild klán birtokolja a világ összes vagyonának a felét.
süti beállítások módosítása