évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sokan rázzák a rongyot, de mire?

2011.01.06. 00:05 | béla lászló | 1 komment

Sokan rázzák a rongyot, de mire?

  A „civilizált nyugat” megpróbál úgy nézni a magyarságra, mint  - népiesen szólva – hercegnő a lapostetűre.

Itt a legújabb orbánozás: állati népség a magyar

A nyugat megpróbálja úgy ábrázolni a magyarokat, mint holmi, az európai szalonba betört, állati népséget. Erről tanúskodik a bécsi Standard hétfői karikatúrája, amin Magyarországot egy ősember jelképezi, aki mint egy leterített állatot, tartja hajánál fogva magát a "sajtószabadságot". Az elegáns recepcióstól aziránt érdeklődik Brüsszelben, hogy merre kell mennie az elnökséghez, míg az értetlenkedve kérdez vissza: "Hova?" (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 

   A jó kedélyű, barátságos söröző sógorok, élvezhetik a balliberális sajtószabadságot. Ha elég tájékozatlanok, még el is hiszik, hogy íráson és rajzoláson kívül, egyéb ismeretei is vannak, a karikatúra megjelentetőinek.

  Sajnálatosan, sem történelmi, sem kultúrtörténeti ismeretekben nem bővelkednek, és ezt nem is titkolják, sőt, ilyen és hasonló megnyilvánulásokkal, még reklámozzák is. A Bajor gazda, magasról tesz az ilyenekre. Elvégzi a munkáját, utána leül hosszú asztala mellé, megissza a maga sörét, és nem érdekli, mit firkálnak az ő munkájából élő, kiválasztott firkászok. Ha elé kerül egy ilyen, vagy mosolyog rajta, vagy egykedvűen félrelöki, de valóságtartalmát,

valószínűleg, eszébe sem jut vizsgálni.

  Mi, magyarok tudjuk, és tapasztaltuk meg a legjobban, mennyire szőtte át, jóhiszemű soraikat, az afrikai „magas civilizáció” hozzájuk betelepült szövétneke. Évszázadok óta, észrevétlenül, de annál aljasabban irányítja őket.

Eljutnak a felismerésben odáig, hogy valami nem jó. Megválasztanak egy embert, akitől jobbat várnak. Amikor sajnálatos „balesetben” meghal, beletörődnek. Bennünket Magyarokat is, a folyamatosan terjeszkedő afrikaiak,

A Bajorok segítségével, a török által ütött seben át fertőztek meg.

 Mi észrevettük. Zavart is bennünket, 1848-ban meg is harcoltunk ellene, meg is szenvedtünk érte, de máig nem tudtunk megszabadulni tőle. Hálából felrobbantották a végvárainkat, melyekkel a török hadaktól védelmeztük őket.

Nyomukban a pusztítás és enyészet halad. Ahol a hatalmuk megjelenik, ott az őslakó elszegényedik, ellehetetlenül, kipusztul.

  Nekünk a sors, nem ezt a véget szánta. Nem azért hoztuk a gombot, a fehérnemű használatát, a cipőt, a csizmát, a kengyelt Európának, mert mi vagyunk az ősemberek. De modern életünkben is sok minden van, amivel ma mások emberkednek. Olyan alapvető dolgok, mint a generátor, (dinamó) a transzformátor, a telefonközpont, a helikopter, a számítógép, és még sorolhatnám. Nem mi akarunk betörni Európába. Nekünk nincs szükségünk rá.

Európa telepszik ránk folyamatosan több száz éve. És még úgy akarják beállítani, mint ha meg kellene köszönnünk.

Nem Európa a hibás. Egyedül, az Európát is egyre inkább átszövő, és lassan a civilizált világ jelentős részét is lepusztító. afrikai kapzsiság és hatalomvágy.

Ez a törekvés alkotta meg a kommunizmus eszméjét, amivel végigpusztított hatalmas területeket, és a fogyasztói társadalom agyrémét, amivel a kommunizmusból kimaradt területeket pusztította és pusztítja.

  Mára a világ fertőzött fele egy globális csődtömeg.

Elvesznek a munkahelyek, ezrével mennek csődbe a vállalatok, és híznak a multik, meg a bankok. Már ébrednek az emberek.

 

A civilizált világ rákos daganatának gyökere.

http://kuruc.info/r/6/72032/

És a daganat, éppen csak megállt a féktelen növekedésben. Most tobzódik végtelennek hitt hatalmában, aminek nagyon is látja a végét, csak észrevenni nem meri. Nem baj. A végén csattan az ostor. – ahogy a magyar közmondás mondja.

Béla László

 

Many of the cloth is shaken, but for what?
  The "civilized West" tries to look the Hungarians, as - popularly speaking - the princess lapostetűre.
Here's the latest orbánozás means an animal of the Hungarian folk

The West is trying to portray the Hungarians, as a sort of European drawing-room hacked, animal folk. This is illustrated by the Vienna Standard Monday caricature on which Hungary represents a prehistoric man, who, as a leterített animals, keeps his hair from the "press freedom". The elegant receptionist aziránt interested in Brussels, where to go to the President, while difficult to understand, ask back: "Where?" (...)
*** ************* Www.nemzetihirhalo.hu

   A cheerful, friendly pub brother-in to enjoy the left-liberal press. If there is enough ignorance, can even believe that Writing and drawing outside the other's knowledge, there are also a caricature megjelentetőinek.
  Unfortunately, neither historical nor cultural knowledge does not abound, and this can not hide, in fact, these and similar manifestations, has also advertised. A Bavarian farmer, to the height of such problems. Carry out the work, then sits down beside a long table, drink his beer, and do not care what he scrawled on the work of living in selected scribbler. If you are in front of such a smile, or her, or indifferently félrelöki, but it is real,
probably, it never gets tested.
  We Hungarians know the most experienced and how woven through their ranks in good faith, the African "high civilization" lamp unto them settled. For centuries, unnoticed, but the more aljasabban directs them.
Reach the point of realization that something was not right. Elected a man from whom better to wait. When unfortunate "accident" dies, resigned. We Hungarians are also constantly expanding the Africans,
The Bavarians, with the assistance by the Turkish gotten infected through wounds.
 What we noticed. We also disturbed, in 1848 it also fought against, it also suffered for it, but still could not get rid of it. Végvárainkat blown up out of gratitude, which the Turkish hadaktól to defend them.
Their wake of destruction and decay track. Where the power is displayed there in the impoverished, indigenous, becomes impossible, extinct.
  We have a destiny, this is not the end of the design. Not because we have the key, the use of lingerie, shoes, boots, a hoop in Europe because we are the cavemen. But modern life is too much, which is emberkednek others. Basic things like a generator (dynamo) to the transformer, the telephone, the helicopter, the computer, and so on. We do not want to break into Europe. We do not need it.
Europe settles on us constantly for hundreds of years. And yet I want to set up, if you would like to thank you.
Europe is not to blame. Alone, Europe is increasingly expansive, slow and a significant part of the civilized world lepusztító. African greed and lust for power.
This effort created the idea of communism, which végigpusztított large areas, and the consumer society agyrémét, we missed the areas devastated and destroyed Communism.
  Today, the world's infected half the world is a bankrupt estate.
Lost jobs, thousands of companies go bankrupt, and gain weight in the past, the banks. Already people are waking up.

The civilized world is the root of cancerous tumor.
http://kuruc.info/r/6/72032/
And cancer, just stopped by unbridled growth. Now wallowing in endless power of faith, which also sees the very end, just do not dare miss. It does not matter. In the end, snap the whip. - As a Hungarian proverb says.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr872563959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.06. 12:30:34

Most mutatkozott meg jól láthatóan a diaszpórában rejlő erő.
Egy pillanat alatt tudnak a világ minden pontján egyszerre hisztériázni lármázni ha valami nem tetszik a tolerancia bajnokainak.
BÚÉK!
süti beállítások módosítása