évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha tovább gondoljuk...

2011.01.07. 00:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ha továbbgondoljuk…

Változatok egy témára.

Úgy tűnik, másokat is foglalkoztat a kérdés, megszűnik e, és hogyan, az emberiséget gúzsba kötő, pénzhatalom. Ez az, amit a köznyelv, egyszerűen háttérhatalomnak nevez, és sok baj van vele, és miatta.

Sokak gondolkodásával cseng össze ez a komment is…:

A próféta beszélne belőled :)
A diaszpóra előnyeihez még annyit , hogy , képzeljük csak el micsoda előnyt jelent a szétszóratás a zsidó pénzemberek számára? Amilyen olajozottan összehangoltan, egyszerre tevékenykednek a világ minden tőzsdéjén? Az sem elhanyagolható ebből kifolyólag előbb értesülnek kirobbanni készülő gazdasági válságokról, mint a mondjuk média? Általában válság idején megfigyelhető,hogy ameddig a gójok becsődölnek addig a zsidók még jobban meggazdagodnak.
A Rothschild dinasztia története is mutatja,hogy mennyire tisztában vannak a szétszóródás előnyével azt hiszem ezt nem kell magyarázni ez a felismerés tette őket a világ leggazdagabb embereivé. Ma a Rotschild klán birtokolja a világ összes vagyonának a felét.

…ami, az „Érik a nemzetközi összefogás” című posztomhoz érkezett.

Mindaz, ami ebben a kérdésben az utóbbi száz évben történt, és ami az elkövetkezendő években, évtizedekben történni készül, az emberiség számára elfogadhatatlan. Minden, amit a háttérhatalom antiszemitizmusként, holokausztként, kirekesztésként hangoztat, nem egyéb, mint az emberiség egyes adott csoportjainak jobb, vagy rosszabb, de inkább rossz, önvédelmi reakciója.

Autóimmun reakciók, amelyek végkifejletükben, ugyanúgy az emberiség pusztulását eredményeznék, mint maga az alap baj.

   Mi is a baj, ezzel a háttérhatalommal?

Annyi, hogy egyenként fel sem sorolhatom, mert minden érdeklődő megunná.

Megkísérlem, kiragadott példákon át összefoglalni.

Első, és alapvető baj az, hogy tisztességtelen alapokon áll. A világ legnagyobb vagyona úgy jött létre, hogy egy tisztességtelen ember, egy hamis hírnököt küldött Angliába. Ez a hírnök elhíresztelte, hogy Waterloonál, Napóleon seregei fényes győzelmet arattak. Erre a hírre, azonnal lezuhantak a Londoni Tőzsde árai. Aprópénzért fel lehetett vásárolni, szinte az egész angol ipart.

Ezt a csaló, a hamis hír elindítója, azon nyomban meg is tette.

Néhány óra elteltével, megérkezett egy másik hírnök, aki elmondta az igazat, miszerint Napóleon hadait Waterloonál megsemmisítették.

Erre a hírre, visszaállt a tőzsdei árak eredeti szintje, csakhogy, akkor már, az ipari részvények döntő többsége, a csaló kezében volt.

Ezt a köznyelv, lopásnak nevezi. A háttérhatalom, megpróbálva finomítani a tényt, ma tőzsdei spekulációnak hívja, de ez a tényeken semmit nem változtat.

Mi ezzel a baj? Egyesek dolgoznak, mások lopnak, megint mások rabolnak.

Na és! Mondhatnánk erre. Miért baj ez? Mindenki tegye, amihez ért.

Mégsem egészen így van. Ennek az egész eseménynek a sötét árnyéka, rávetül egész mai világunkra. Rossz társadalmi üzenetével, lassan teljesen felszámolja

a munka becsületét, a becsület értékét. Hiába dolgozik becsülettel egy Weisz Manfréd, egy Goldberger, egy Bláthy Ottó, ha egész élete szorgalmas munkájának eredményét, egy csaló tolvaj, egy jó időpontban, jól elhelyezett hazugsággal, néhány óra alatt elorozhatja, és attól kezdve, sajátjaként kezelheti.

Ez az egyszerű tény emelte ki a pénzt, eredeti szerepéből, az árucsere egyszerűsítéséből, és tette virtuális hatalommá.

Ma, egészen mindegy, hogy valaki bankár, nagyiparos, vagy bankrabló bandita.

Értékét a hamis értékrend alapján az határozza meg, mennyi pénz van mögötte, mennyi fölött rendelkezhet. A bankár azonnal egy senki, ha csődbe ment a bankja, a bankrabló is megbecsült ember, ha van elég pénze. Nem számít semmit, hogy mint ember, milyen emberi értékekkel rendelkezik, vagy épp mennyi vér tapad a kezéhez.

Ebből a helyzetből fakad a kettős mérce. Aki a”mi kutyánk kölke”, és elég pénze van, annak mindent szabad, (lásd közismert színészünket) akinek üres a zsebe, annak semmit. Egy kebelbeli cég kiállíthat fiktív számlát, azt a bíróság megítéli, gépezet behajtja. A kirekesztett cég, elvégzett munkáját leszámlázhatja, a bíróság, kénytelen megítélni, de soha nem fogják behajtani.

Azzal a tolvaj, ha tetszik a spekuláló, elszaladt, és hagyják futni, a miniszterelnöki székig. (Hajdubét, M0 híd stb.)

  Ugyanerről a tőről fakad a korrupció. Ez megmérgezi az egész társadalmat, kedvét szegi a munkát végző, érték teremtő embereknek. Rá kell döbbenniük, hogy munkájukban, semmi hivatalnokok akadályozhatják őket, ha nem „vajazzák le” az útjukat. Ha „levajazzák”, akkor munkájuk eredménye a korrupt zsebekbe vándorol, ők pedig dolgoznak szakadásig a mindennapi kenyérért.

Sorolhatnám még, egy kötetnyi terjedelemben, de ezt mindannyian látjuk.

Fontosabb azt keresni, miként jöhet ki az emberiség, ebből a végtermékkel bélelt zsákutcából.

  Mint már írtam, szerintem kizárólag békés úton, és nemzetközi összefogással.

Korábban, volt egy rendhagyó álmom, aminek lényegét közzé is tettem „az álmok nem hazudnak” címmel. Olyan mocskolódó komment érkezett rá, amit legjobbnak láttam szó szerint közzétenni.

A kommentező, vélhetően a pénzhatalom perifériáján él, és személyes sértésnek találta, a háttérhatalom felszámolásának előre vetülő képét. Ebből is látszik, hogy a hatalom jelen birtokosai, nem fogják önként és dalolva kiengedni a kezükből, ezt a temérdek vér, (világháborúk) és szégyenletes hazugságok árán megszerzett, és megtartott hatalmukat. Ezt a hatalmat, az emberiségnek kell visszaszerezni önmaga felett.

De hogyan?

  Sokan gondolják úgy, hogy egyszerűen likvidálhatnák a hatalmasokat.

Ez egy hibás, és bűnös gondolat, és mind emellett a huszonkettes csapdája.

Aki legyilkolná a hatalmasokat, az maga is olyan emberi szinten áll, hogy azonnal a helyükbe lépne, és folytatná ott, ahol ezekkel abbahagyatta. Rossz vicc. Volt aki megpróbálta, de neki sem sikerült.

Aki nem akarna azonnal a hatalmasok helyére állni, az viszont áll olyan erkölcsi magaslaton, hogy semmi okkal, semmiképpen nem hajlandó embert ölni.

Mi hát a megoldás?

Az összefogás. Az emberiség összefogásával, meg kell szüntetni a mai pénzek értékét, virtuális hatalmát, ezzel a világban betöltött vezető szerepét.

Nem véletlenül írtam, hogy érik a nemzetközi összefogás.

A világnak elege van a folyamatos háborúkból, a gátlástalan politikai gyilkosságokból, és minden mocsokból, ami a pénzhatalommal együtt jár.

Jól példázza ezt, az amerikai titkos dokumentumokat nyilvánosságra hozó internetes hírportál mellett kibontakozó, valószínűleg világméretű összefogás, amellyel megbénították azokat a bankokat, amik a portál pénzét blokkolták.

Eredményeket csak így lehet, gyilkosságok nélkül elérni. Nagyon átlátszó, ahogyan hirtelen került két nőstény is, aki hajlandó állítani, hogy Assange megerőszakolta. Ezzel az a baj, hogy az ilyen nőt, nem lehet megerőszakolni.

Ha ezeknek egy ilyen szintű férfi, azt találja mondani, tessék helyet foglalni, szerintem azonnal kiugranak a ruhájukból, és hanyatt vágják magukat a kanapén. Miről beszélünk?

Van egyéb jele is a nemzetközi összefogásnak. A közelmultban, megelégelvén a Dollár hegemóniáját a kereskedelemben, Kína, és Oroszország, közösen kijelentette, a továbbiakban, kereskedelmükben Dollárt nem használnak.

Ez csak az első lépés. Ha ez a két mamut hatalom úgy dönt, hogy beéri a rendelkezésre álló tárgyi vagyonával, és pénzgazdálkodása elvisel némi vesztességet, bármikor bedobhatja a birtokában lévő dollár milliárdokat a tőzsdére. Ezzel, nagyjából olyan hamar szűnne meg a pénzhatalom, mint ahogyan Waterloo után keletkezett. Néhány órán belül, a Dollár annyit sem érne, mint a papír, amire nyomták. Ez vinné magával az Eurot, és pont. Minden nemzetnek új pénzt kellene kibocsátani, és arra valószínűleg jobban vigyáznának, mint a korábbira. A felhalmozott vagyonok pénzbeli része megszűnne. A rossz kézben lévő ipari potenciál pedig, a valódi értéket létrehozó dolgozóknak válna kiszolgáltatottá. Hamar kiderülne, ki a nagyiparos, és ki a fosztogató. A becsületes iparost, a munkásai, soha sem hagyják magára.

Ezek a dolgok alakulnak, vagy inkább ezek látszanak. Az idő, most nekünk dolgozik.

 

Béla László

If it extends ...
Variations on a theme.
It seems others are employed, the question is terminated and that the ropes binding humanity, pénzhatalom. This is what is popularly known, simply háttérhatalomnak appointed, and a lot of trouble with it, and because of it.
Many people ringing up thinking this is a comment ...:
The prophets speak of you:)
The Diaspora has so much advantages that, imagine what an advantage for the Diaspora Jewish financiers for? As smoothly coordinated with all the stock exchanges in the world are operating at the same time? Therefore not be neglected in the first kirobbanni informed of upcoming economic crises, such as the media say? Usually observed at the time of crisis, that went bankrupt as long as the Gentiles until the Jews were getting rich is better.
The Rothschild dynasty, history also shows how much they are aware of the advantages of dispersal, I guess you do not have to explain this perception has made them the world's richest embereivé. Today the Rothschild clan owns half of all the world's wealth.
... That the "ripening of international cooperation" on posztomhoz received.
Everything in this issue of the past hundred years, and that in the coming years and decades to happen is made for humanity is unacceptable. All you háttérhatalom antiszemitizmusként, holokausztként, kirekesztésként profess, no more than the humanity of certain groups that is better or worse, but rather poor, self-defense reaction.
Autoimmune reactions, which végkifejletükben, the same result in the destruction of mankind, as the fund itself wrong.
   What is wrong with this háttérhatalommal?
Is that it does not fall in one by one, they get tired of all those interested.
Attempt, to summarize examples taken out of context.
First and fundamental problem is that the unfair basis. The world's greatest wealth has been created to a dishonest man, a false messenger sent to England. This messenger elhíresztelte to Waterloo, Napoleon's armies of brilliant victory. This news, immediately crashed on the London Stock Exchange prices. Aprópénzért it was possible to buy almost the whole of British industry.
This is a cheat, a fake news is the initiator, but once it did.
A few hours later, another messenger arrived, who told the truth, that destroyed Napoleon at Waterloo hadait.
This news, the stock price rebounded to its original level, but you have, the vast majority of industrial shares, the family was in the hands.
This is the standard language, called theft. The háttérhatalom, trying to refine that fact, stock market speculation today call, but this does not alter the facts.
What's wrong with that? Some work, others are stolen, and still others are abducted.
So what! One could say that. Why is this wrong? Everybody do you have to understand.
Not exactly the case. This whole event from the dark shadow of our world today all have some bearing. Wrong social message, slowly remove
honor the work of the estimate. Despite working in an honorably Manfred Weisz, a Goldberger, a Bláthy Otto, when the entire life of diligent work of the thief, a cheat, a good time, well-placed lies, elorozhatja a few hours, and from then on his own to manage.
This simple fact was highlighted in the money, original role, simplifying the exchange of goods, and made it a virtual power.
Today, all the same, that someone is a banker, industrialist, bank robber or bandit.
The false system of values based on the value determined by how much money is behind it, how many have above. The banker immediately to one if the bank goes bankrupt, the bank robber is a respected man, if you have enough money. Do not count that as a man, what kind of human values, or just how much blood sticks to your hands.
This situation arises from the double standard. Who the "we Kölked dog," and there is enough money, its all free (see színészünket known) who empty the pockets of anything. Bosom of a fictitious company issue an invoice, I will judge of the court, recover the machine. The company excluded, of work accomplished leszámlázhatja, the court had to judge, but they will never recover.
With the thief, if you like a speculator, she ran away and left to run for prime minister. (Hajdubét, M0 bridge, etc.).
  Same issue arises from the corruption of the lake. It poisons the entire society to discourage the working break, creating value for people. It should be döbbenniük their work, they are nothing to impede the officers, if not "vajazzák off" in their way. If "levajazzák", the result of their work will migrate to pockets of the corrupt, and they are working to break the daily bread.
I could have one volumes of the extent, but we all can see.
It is important to look how it can come out of humanity, of which the final product-lined dead-end.
  As I have already written, I think it is exclusively for peaceful means, and international collaboration.
Previously, I had an unusual dream, the essence of which I have also published "Dreams do not lie in the" title. Smear from a comment on it, best I have seen literally disclosed.
The uncomment, pénzhatalom likely to live in the periphery, and was a personal insult, háttérhatalom eliminating the pre-projected image. It also seems that the present holders of power, they will not voluntarily let out of their hands and singing, the host of this blood (World Wars) and shameful lies, at the cost of acquired and retained power. This is the power of humanity to regain its own shares.
But how?
  Many believe that simply likvidálhatnák the mighty.
This is a flawed and sinful thoughts, and both also huszonkettes trap.
Who kill the mighty, who is himself a human level is that of replacing them immediately, and continue where these abbahagyatta. Bad joke. Who was tried, but he could not.
Who does not want to immediately stop the powerful position, however, is that the moral high ground that no cause, no means willing to kill people.
What is the solution?
The Alliance. The pooling of humanity, must be eliminated in today's money value of virtual power, thereby leading role in the world.
I no chance to reach the international collaboration.
The world is tired of the constant wars, the unscrupulous political gyilkosságokból and all mocsokból, which entails the pénzhatalommal.
A good example of this, the American online news releasing secret documents under the evolving Global Call to Action is likely, which paralyzed the banks, money which the portal has been blocked.
Only in this way results can be achieved without killing. It is very clear, as were two females suddenly is willing to say that Assange raped. With this in mind that this woman can not rape.
When these men at that level, I find to say, please sit down, I think immediately jump out of their clothes and cut themselves in a supine position on the couch. What are you talking about?
Other signs are also international collaboration. More recently, content with the dollar hegemony in the trade, China and Russia, jointly stated, further, do not use their trade dollars.
This is just the first step. If these two mammoth power decides that the property merely of the available material, financial management and some tolerate a loss of the fold at any time held by billions of dollars in the stock market. By doing so quickly around the pénzhatalom disappear, as occurred after Waterloo. Within a few hours, the dollar's not worth as much as the paper, we pressed. This would bring the euro itself, and points. Every nation has a new money should be issued, and it is likely vigyáznának better than the previous one. The cash is part of accumulated wealth would be abolished. The bad run and industrial potential, the real value in establishing the workers would be exposed. It soon turned out, the industrialist, and the raiders. The honest artisans, the laborers, never leave you.
These things evolve, or rather they seem. The time now is working for us.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr562566463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása