évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez védelem?

2011.01.09. 02:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Védett állatok, védett emberek
 
MÓZES ELSÕ KÖNYVE
A TEREMTÉSRÕL
Az ember teremtése
26. És monda Isten: Teremtsünk embert
ami képünkre és hasonlatosságunkra; és
uralkodjék a tenger halain, az ég madarain,
a barmokon, mind az egész földön
és a földön csúszómászó mindenféle állatokon.
 Ez hát az isteni szándék, amely szerint az embernek élnie kell, ha meg akarja tartani Isten parancsát, és ha meg akarja őrizni, saját faját.
A földön az emberiség élete, hosszú időn át, az itt megfogalmazott irányelvek alapján zajlott. Az emberek elterjedtek az egész Földön. Olyan helyeken éltek, ahol, megtalálták, vagy meg tudták teremteni, az élet feltételeit. A tengerparton élők elsősorban halásztak, a szárazföldek csapadékosabb részén, növénytermesztéssel állattenyésztéssel tartották fent magukat. Alkalmazkodtak a természet adta lehetőségekhez, és a szükséges mértékben átalakították azokat.
Uralkodtak, de ebben meg volt az ésszerűség és tolerancia.
Szorgalmas munkával, valóságos édenkertté alakították, az Isten adta földet, és éltek boldogan, nyugodtan, békességben.
Az ember alkalmazkodó képessége szinte végtelen. A Busmanok, képesek megélni, a száraz sivatag, perzselő forróságában, az Iluitok (eszkimók) az örök jég, és fagy birodalmában.
Mindenki megtalálta a helyét, és boldogan élt, míg rá nem telepedett a világra, a pusztító fertőzés. Ez a fertőzés, alapjában három kórokozóval pusztít. Az egyik a pénz, a másik a hatalom, harmadik a kapzsiság, Mindhárom, külön-külön is halálos pusztításra képes, de ha egyesülnek, az a biztos halál.
Ez az egyesülés, a globalizáció.
Nézzük meg előbb egyenként, mire képesek. Ű
A pénz.
Csak egy példa, mert sok van, de hosszú lenne mind felsorolni.
 A tőkehal.
A tengerparti népek, békésen halászgattak. Megéltek annyi halból, amennyit a tenger „jó szívvel” adott. Ebből, még arra is tellett, hogy színesítsék az étrendjüket. Eladva a felesleget, beszereztek más szükséges dolgokat a pénzért.
Amíg halért cserébe szerezték be a dolgokat, nem volt feszültség, és nem fogtak ki több halat, mint amennyire szükségük volt. Ahogy pénzért adták a halat, azonnal megnőtt az igény, a nagyobb fogásra. Ipari méretekben kezdték szűrni a vizet. (ez már nem halászat) Egyre nagyobb jólétben éltek, és dőlt a pénz.
Aztán elfogyott a hal. Erre, mondjuk Island, kiterjesztette a felségvizeit, és onnan elkergette az angol hajókat. Az Angolok, erre hadihajókkal kezdték biztosítani halászhajóikat. Figyeljünk, mi történt! A túl halászatból származó pénz. Rávette a hatalmat, hogy további pénzek megszerzéséért, katonai erővel lépjen fel. (tőkehalháború) Az islandi halászok kapzsisága sem volt kisebb az angolokénál. A dolog azzal ért véget, hogy Island, a NATO-ból való kilépést, és katonai ellenintézkedést fontolgatott. Csak azért nem lett belőle gyilkos háború, mert viszonylag szűk réteg kapzsisága volt a hajtóerő. Ha szép nyugodtan, a szükségleteiknek megfelelően halászgatnak, a kérdés fel sem merül.
Az islandi bekeményítés, megőrizte a kiaknázás lehetőségét. Biztos nagy volt az öröm, meg a haszon, de a gátlástalan vízszűrés, teljesen kipusztította a tőkehalat.
Egyiknek sem volt semmi, ez a kapzsiság ára. A tőke, nem ismer határokat. Annak semmi nem számít, csak a folyton növekvő profit, ez pedig nem fenntartható.
A hatalom
A hatalom, noha mindig az adófizető köznép pénzéből épül, mégis rendszerint a töke szolgálatába szegődik. Ez a hatalmon lévők döntésétől függ, teszi e vagy sem, de amikor a hatalmi szereplőket a köznép meghatározhatja, csak olyan jelöltek között választhat, akit a tőke kézben tart. Ezt a legutóbbi magyar választásokon, nyilvánvalóan a nemzet arcába vágták. Bárkire szavazhat a magyar választó, csak a jobbikra nem. És a magyarság jelentős része, birkaként engedelmeskedett. Megszavazta a kétharmadot. Most élvezhetjük. Számonkérés nincs, együttműködési megállapodás, EU csendőrségi törvény, terrorelhárító karhatalom, IMF vezérlésű MNB, mindenért brutális pénzbüntetés, van. Ez a kétharmad, nem tűnik annak a kétharmadnak, ami felemelhetné az országot.
Hogy az angol hatalom gondolkodás nélkül odadobná katonái életét a tőke érdekeiért, azt láttuk a tőkehalháborúban. A magyar hatalom, éppúgy, mint az angol, gondolkodás nélkül áldozza katonáit, annak a haderőnek a támogatására, amelyik a WikiLeaksz bizonyítékai szerint, mint nyulakra, vadászik iraki emberekre. Páncéltörő lövedékkel, civilekre, gyerekekre és újságírókra.
És ezt már tíz éve, a saját népét is félrevezetve teszi.
Ha a választásokon sikerült a népet becsapni, attól kezdve,az állam nem képviseli a megválasztóit. Nagy ívben tesz a közbiztonságra, támogatja, sőt indítványozza az átlagember fosztogatását. Ha a választók elégedetlenek, az egyik azt mondja, el lehet menni, a másik, hogy ott a terrorelhárító, vagy az EU karhatalom, majd az rendbe szedi a hőzöngő birkákat. Ez a hatalom.
A kapzsiság
Ez, sajnos ősi ösztön. Alapjában a túlélés, fenntartás ösztöne. Évezredes, fegyelmezett civilizációban kell annak élni, aki megtanulja ennek fékezését,
szinten tartását. Sajnos, az átlag társadalomból azok emelkednek ki leghamarabb, akik ezt az ösztönüket, képtelenek féken tartani. A mai korszellem, kifejezetten kedvez ezeknek az ösztön-embereknek. Lassan feledésbe merülnének a valódi értékek, és mindenkit az szerint értékelnének, amennyire a kapzsiságából, gátlástalanságából tellett, amennyi pénzt, össze tudott szedni. Ez a kapzsiság végzi a kapitalizmus kontraszelekcióját.
Amikor ez a kontraszelektált réteg megfelelő pénzhez jut, csápjaival behálózza és kisajátítja a hatalmat, az a globalizmus. Ebben, már semmilyen gátlás nem működik. A pénzszerzés mindent felülír, legyen az környezet, nemzeti érdek vagy emberélet. Szerencse, hogy vannak hagyományőrző népek, akik még tudják, mi a közösség, mi a nemzet, és mit kell tenni annak érdekében.
A globalizmus.
Amikor a pénz, a kapzsiság és a hatalom összefonódik, és globalizmusként működik, az fantasztikus, szinte valószínűtlen dolgokat képes művelni.
Hogy mennyire, azt mi magyarok, legbeszédesebben saját hazánk elmúlt húsz évén mérhetjük le. Azok a történések, csak alapjátékok, melyben száz, vagy több száz éves múltú, ipari centrumokat, hatalmas gyárvárosokat szűntetnek meg. Hamis, jövőbeli jólétről szóló ígéretekkel, mesterségesen gerjesztett igényekkel, költséges beruházásokra, autóvásárlásra, házépítésre veszik rá az embereket, majd elbocsájtják. Az ellehetetlenült emberek/családok, képtelenek teljesíteni, a más körülmények között, korábban vállalt kötelezettségeiket.
Ez, mint szerződésszegés, csalárd jogalapot teremt arra, hogy az ember/család, addigi munkájának és takarékos életének, eddigi eredményét is elvegyék. Különösen könnyen és gördülékenyen szerveződnek ezek a dolgok, ha a pénz, a törvényhozás, az ítélkezés és a végrehajtás, mind egy kézben összpontosul.
Immár a megtámadott nemzet polgára, nincstelen földönfutó. Veszítenivalója nincs. Ez egy veszélyes pszichológiai, stratégiai helyzet. Ennek a kezelésére jönnek létre a terrorellenes, és egyéb karhatalmi erők. Ez a polgárellenes fegyveres erő látszólag biztonságot ad. A vélt biztonság mögött folytatja a globalizmus, a további kifosztást, a belső körein kívül eső, még emberi joggal rendelkező személyiségek, végleges felszámolását.
   Ebben a törekvésében, határtalanul találékony. Minden aljasságához kiváló magyarázata van. Legtöbb esetben úgy tűnik, úgy tűnteti fel, hogy intézkedései a köz érdekeit szolgálják, valójában minden intézkedése, a még viszonylagos anyagi biztonságban élő polgárok, gazdasági kivéreztetését szolgálja.
Azok a polgárok, akik nem egy-egy globalista rombolás áldozatául esett üzem dolgozói. hanem kisebb, de a globalista körön kívül eső üzemek, gazdaságok tulajdonosai, vagy alkalmazottai, vagy a nagy globál egységek területi vezetői, és dolgozói, viszonylagos biztonságban, és valamennyi szabad mozgástérrel rendelkező, és nem azonosítható gondolkodású emberek. Ezeknek a mozgásterét kell leszűkíteni, megszűntetni, mert ha összefognak a kisemmizettekkel, nyomtalanul elsöpörhetik, a globális terveket.
 Ennek a rétegnek az ellehetetlenítésére, kiváló alkalmat ad a „zöld” gondolkodás, és hisztériakeltés. A magyar választók által, a politika színpadáról lesöpört párt, nem véletlenül öltözött „zöld” ruhába, és folytatja úgy a politizálást, az ország népének minden tiltakozása ellenére. Sőt, az emberek egy része, rá sem jött a kaméleoni színváltásra, és mint természetbarát társaságot, őszinte hittel támogatta, leggyilkosabb ellenfeleit.
Melyek a „zöld” eszme, pusztító eszközei?
·        A kilecven óta rohamosan terjedő, és emelkedő parkolási díjak. Ennek az, a nép felé hirdetett, magyarázata, hogy a város levegője szennyezett, meg kell óvni a felesleges szennyezéstől, és pénzzel, költséggel lehet távoltartani a „kirándulókat” a belvárostól. Ez súlyos hazugság. Részben, mert Budapest légtisztasági előírásai, jóval szigorúbbak, az Európában elterjedteknél, részben mert a parkolási díjak, semmit nem változtatnak a városok forgalmán. Aki turistaként, meg akarja nézni a várost, az bejárhatja anélkül, hogy egy fillért fizetne parkolásért. Ha pedig úgy dönt, hogy megáll, egy kávéra, egy ebédre, akkor ez a költség, semmit nem számít az ebéd ára mellett. Viszont, jó pénzelvonási-bevételszerzési lehetőség, bizonyos magáncégeknek, újabban önkormányzatoknak. Természetes, hogy nem a bevétel az első cél, hanem a pénz elvonása. Ha a városi forgalom csökkentése valódi cél lenne, akkor azokat a hivatalokat, amiket az állampolgároknak, egy ügyük elintézése kapcsán, akár többször is fel kell keresni, az áruházláncok üzleteihez hasonlóan, nagy üres területeken helyeznék el, és megfelelő számú ingyen parkolóhellyel látnál el. Ez nem így van. Kilóg a hazugság lólába. Azt a sok embert, aki kénytelen a hivatalokba eljárni, kivétel nélkül leveszik.
·        Nem jobb a helyzet, a behajtási engedélyek körül sem. Itt a hazug indok, a mellékutcákon kergetőző kamionok kiszorítása, a tehergépkocsi forgalom csökkentése. Én még soha sem láttam ilyeneket. Általában a tehergépkocsik, adott helyre odaszállítják a szükséges árut, mielőbb lerakják, és a legrövidebb úton eltűnnek a környékről. Az a rengeteg ember viszont, aki szállítással foglalkozik, mind bemegy egy hivatalba, megfizeti a parkoló pénzt, jó esetben a behajtási díjat, és megkapja a félcédulát. Rosszabb esetben, csak másnap, hogy még egy parkolással meg legyen fejelve a lehúzás. Ügyes! Nem?
·        Nem jobb, a légiriadó, pontosabban, a légszennyezettség miatti forgalomkorlátozás sem. Aki a mi kutyánk kölke, tehát globalista berkeken belül „hajózik”, az általában a beszedett parkoló díjakból, vagy más hasonló csúsztatott bevételből, a legújabb Ferrarin, vagy egyéb méregdrága márkán jár. Ezeket szinte soha sem tiltják ki. De a szegény szolgáltató, akinek nincs pénze ilyesmire, mert azt már adóban levették róla, bejön a szobámat kifesteni, a gázkészülékemet vagy más eszközömet megjavítani, az ilyenkor nem jöhet az öreg jószágával. Persze, a pénzért bejön, mert égető szüksége van rá. Akkor lehet rá lecsapni a törvény szigorával, és úgy megbüntetni, hogy egy hétig járja a várost, mire a büntetésre valót megkeresi. Mondhatnánk erre, minek jött be? A pénzért, a szerencsétlen, mert a gyereknek a tilalom alatt is kenyér kell.
·        A zöld pénzbánya kifogyhatatlan. Itt van mindjárt a parlagfű. Korábban már írtam a gyógyhatásáról, és arról a természetéről, hogy a parlagon hagyott (pihentetett) földeket lepi el azonnal, kivédhetetlenül, de amint kultúrnövény kerül a területre, azonnal el is tűnik. Itt sem a bevétel az elsődleges cél, és nem az allergia a valódi kiváltó ok. Az, hogy a pollen bántja a nagy orrokat, egy túlzott immunreakció. Jelentéktelen genetikai defekt. De ezt bármilyen pollen kiváltja, kiválthatja. Az igazi cél itt is a pénz elvonása a gazdaság termelő kapacitásától, és mindenkitől, akitől lehet. A gazdálkodótól a szándékolatlan felesleges szántás költségei, vagy a szélütötten magas bírság erejéig. „Fontos a statuálás” (A tanú c. film szerint) meg az elvonás. (szerintem) Ismerek olyan háztulajdonost, aki a háza előtti árokban nőt három szál termetes parlagfűért, negyvenezer Ft-ot fizetett. Ezek szerint egy tő termesztése 13 333, 33 Ft. Ez még marihuánáért is sok lenne.
·        Van a zöldeknek indirekt módszere is a pusztításra. Nem is kell messze menni, csak a szigetközig. Annak idején, krokodilkönnyeket hullattak a tájért, nehogy a nagymarosi vízerőmű megépüljön. Aztán fordult a köpönyeg. Épp tegnap reggel láttam a következményét. Tizenöt éve, zokogva megállapították, hogy erről a vidékről, kivesztek a hódok. Hamar szereztek néhány párat, és betelepítették. De mivel őshonos visszatelepített faj, így egyből védetté is nyilvánították. Azóta úgy elszaporodtak, hogy lassan művelhetetlen, így élhetetlen lesz a környék. A gond nem új!Kéményeinkről elpusztúlnak a
Gólyák, mivel magunk emésztjük el
A hulladékot is. Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített…
          Azt háború nélkül is megteszik; mert
Hisz' a zsidók eleget fizetnek; a-
Kiket tulajdonképpen tán nem is
Lehetne embernyúzóknak nevezni,
Nyúzásra bőr kivántatik, holott
Azt a merániak magok lehúzták
Már csontjainkról; így tehát ezek
A húsba kénytelenek bemetszeni -
Igaz, hogy a metéltetett sikolt; de
Hisz' arra nem szükség hallgatni, csak
Haszon lehessen. - S a nagyasszony -?...
KATONA JÓZSEF
BÁNK BÁN

Dráma öt szakaszban

1819
                                 Tiborc panasza részletek.
Csak most, és csak itt, és csak a zöldeknek elárulom, miért pusztultak ki a hódok azon a területen. Az úgy történt, hogy a gazda ősszel elvetette a búzáját, nézegette hogyan éled, kel, fejlődik. Egyik reggel, kimenve, látta hogy a hódok beledöntöttek néhány fát a földje melletti mederbe. Üsse part! –gondolta és hazament. Más reggel kimenve azt látta, hogy a víz, bizony elöntötte a földjét.
Az áldóját! Ez így nem lesz jó! – gondolta és ismét haza ment. Helyben nem maradhatott, mert erősen bántotta az elöntött vetés. Feltarisznyált hát vagy két napra és visszament, hogy a tettest meglesse. Meg is látta nem sokára, és egy kiszáradt szőlőkaróval úgy csapta fültövön, hogy több fát ki ne rágjon. Aztán kihozta a két jó lovát, szerszámmal, istránggal, meg egy darab kötelet. Megkötötte a törzseket egyenként, és kihúzatta a partra. Felvágta, felpakolta a kocsijára, és hazavitte téli tüzelőnek. Ettől kezdve éberen figyelt, és ha meglátott egyet a fadöntő nemzetségből, azonnal a rokonai után küldte. A hódok nem bírták ezt a kiképzést, hát inkább kipusztultak.
26. És monda Isten: Teremtsünk embert
ami képünkre és hasonlatosságunkra; és
uralkodjék a tenger halain, az ég madarain,
a barmokon, mind az egész földön
és a földön csúszómászó mindenféle állatokon
Biblia: Teremtés könyve
Aztán a „jó” zöldek, felülírván isten parancsát, megszűntették az uralkodást, és visszatelepítették a hódokat. Most, ötvenezerért lehet egyet agyoncsapni, mert védett állat. Ugyan, melyik magyar gazdának van annyi felesleges pénze, hogy ezt megtegye? Most már csak az a kérdés, mikor lesz védett EMBER Magyarországon ismét a magyar? (lásd, a "Gyalázat" c. posztot) Szerintem rövidesen.
 
Béla László
 

Protected animals and protected people

FIRST BOOK OF MOSES
The creation
The Mahdi
26. And God said, Let us make man
which image and likeness, and
rule the fish from the sea, the birds of heaven,
the cattle, over all the earth
creeping on the ground and all kinds of animals.
  Well, this is the divine intention that man should live, if you want to keep God's commandments, and if you want to retain their own species.
The life of mankind on earth, over a long period, was conducted under the guidelines laid out here. People spread across the globe. They lived in places where they found, or could create the conditions for life. The people mainly fished in the sea, on land wetter part of the farm crops were above themselves. Adapted to the innate capabilities and to the extent necessary, they are transformed.
Prevailed, but this was the reason and tolerance.
Diligent work, real édenkertté turned into a God-given land, and they lived happily, quietly, peacefully.
The man is almost infinite adaptability. The Bushmen, can survive the dry desert, scorching heat of the Iluitok (Eskimos) in the eternal ice and frost realm.
Everyone found a place, and lived happily until he settled in the world, a devastating infection. This infection destroys the basis for the three pathogens. One for the money, the other for power, greed of the third, all three, separately, is able to destroy deadly, but if you are united, the certain death.
This merger of globalization.
First let's look at each, what they can do. Û
The money.
Just one example, because there are many, but it would be long to list them all.
  The cod.
The coastal peoples, halászgattak peacefully. Survived so many fish in the sea as a "good heart" given. It even took me out as well that the colorful diet. The surplus is sold, the money collected from other necessary things.
Obtained in exchange for their fish as long as the things that were not voltage, and is not caught more fish than they needed. As money was given to the fish, immediately increased the demand for a larger catch. On an industrial scale began to filter the water. (This is not fishing) is growing well in enough, and in italics in the money.
Then I ran out of fish. This, say Island, has extended its territorial waters, and then drove the English ships. The British warships began to do so to ensure their fishing vessels. Pay attention to what happened! In addition to money from fishing. Persuaded the power to obtain more money, military power to act. (Tőkehalháború) The Island fishermen had no less than the greed of angolokénál. The thing ended with that Island, the withdrawal from NATO, and considering a military countermeasures. The only reason I became a murderer is not war, because relatively few people greed was the driving force. If you feel beautiful, according to their needs halászgatnak, the question does not arise.
Bekeményítés the Island, has preserved the possibility of exploitation. Sure was a great joy, the benefits, but the unscrupulous filtered water, completely destroyed the cod.
Neither was there, it's the price of greed. In the capital, knows no boundaries. In nothing does not matter, only the ever-increasing profits, and this is not sustainable.
The power
The power, though always in the taxpayer's money based on the common people, they usually engage in the service of capital. It is the discretion of those in power, makes it or not, but when the power actors define the common people, only a choice between the candidates, whom the capital under control. This is the last Hungarian elections, the nation's face is clearly cut. Hungarian electorate to vote for anyone, not just the Jobbik. And a significant part of the Hungarians, birkaként obeyed. Two-thirds voted in favor. Now you can enjoy. There is no accountability, cooperation agreement, gendarmerie EU law, counter-terrorism police force, IMF-controlled National Bank, a brutal penalty for everything there is. This is a two-thirds, it does not appear in the two-thirds of which felemelhetné the country.
That the British soldiers killed odadobná power without thinking of the interests of capital, we have seen the tőkehalháborúban. The Hungarian authorities, as well as English, without thinking to sacrifice soldiers to the force of the support, which will WikiLeaksz evidence suggests that, like rabbits, hunt for Iraqi people. Armor-piercing projectiles, civilians, children and journalists.
And this is already ten years ago, makes its own people is misleading.
If the elections managed to deceive the people, from the moment the state does not represent the megválasztóit. Wide berth to the public safety, support, and even suggests the average person plundering. If you are dissatisfied with the electorate, one which says, you can go to the other, that there is the counter-terrorism, or the EU police force, then the sheep in order to take the lunatic fringe. This is power.
Greed
This, unfortunately, an ancient instinct. Basically the survival instinct of the reservation. Millennia, civilizations must be disciplined to live, learn who this would tend to slow
maintained. Unfortunately, the average society as soon as they emerge, this ösztönüket who, unable to curb. In today's zeitgeist, specifically encouraging the beneficiaries of these people. Emerge slowly forgotten the true values, and appreciate that everyone is, as far as the kapzsiságából, took gátlástalanságából they were money, he could take up. This is carried out by the greed of capitalism kontraszelekcióját.
When this layer kontraszelektált appropriate money gets appropriated and tentacles to encompass the power of the globalism. In this, no inhibition is not working. The buck will override everything, be it environment, human life or national interests. It is fortunate that there are traditions of peoples who still know what the community, our nation, and what to do so.
The globalism.
When money, greed and power are intertwined, and globalizmusként works of fiction, almost improbable things can cultivate.
How, we will Hungarians legbeszédesebben own past twenty years as measured by our country. Those events, only base game, in which hundreds, or hundreds of years of history, industrial centers, huge gyárvárosokat eliminated. False promises of future prosperity, artificially generated claims, costly investments, buy a car, house building into it the people will elbocsájtják. Impossible for people / families, unable to perform, under other circumstances, earlier commitments.
This, as breach of contract, fraudulent legal basis to the people / family, while saving the life and work, our results can take away. Particularly smoothly and easily organize these things, if the money, the legislature, and the implementation of the jurisprudence, and concentrated in one hand.
Now appeal to the nation's citizens, destitute homeless. Not to lose. This is a dangerous psychological and strategic situation. This treatment created a counter-terrorism, security forces and other forces. This polgárellenes armed forces seem to security. The thought behind the safety of globalization continues, the further looting of the inner circles outside, even human rights personalities, the final elimination.
   In this endeavor, infinitely resourceful. Aljasságához all excellent explanation. In most cases, it appears that listings that measures the public's interest and in fact every action, even in the relative safety of citizens living material, to serve the economic bleeding.
Those citizens who are not a globalist factory workers who are victims of destruction. but also smaller, but the globalist circles outside the factories, farms owners, or employees, or a large territorial units, Global leaders and workers, the relative safety and freedom of all the room for maneuver, and can not be identified minded people. These should be restricted to the margin, the elimination, because if the forces kisemmizettekkel, wipe out a trace, global plans.
  This layer undermine the excellent opportunity to give a "green" thinking, and hisztériakeltés. The Hungarian voters, political party swept scene, not accidentally dressed in green clothes, and then the politics will continue, despite the protests of all the people of the country. In fact, some people, it was not a chameleon change colors, and nature-like company, supported by sincere faith, leggyilkosabb opponents.
What are "green" ideas, destructive devices?
• The kilecven been rapidly expanding, and increasing parking fees. This is advertised to the people, explained that the city air is contaminated, it must be protected from unnecessary pollution, and money, the cost can Keep away from the "tourists" from the city. This is a serious lie. Partly because the requirements légtisztasági Budapest, much stricter in Europe elterjedteknél, partly because the parking fees will not change anything in the city traffic. Who is a tourist, you want to see the city, can explore without having to pay a dime for parking. If you decide to stop for a coffee, a lunch, then this cost anything no matter the price of lunch next. However, high-pénzelvonási revenue opportunities, some private firms, local authorities recently. It is natural that the revenue is not the first goal, but the removal of money. If the real goal would be to reduce urban traffic, they are the agencies that are citizens of a connection with their cases be dealt, even several times to look up, the shops, like supermarket chains, putting in a large empty areas, free parking and an adequate number of employees. This is not the case. A lie out of the Lola. A lot of people who forced the agencies to act, without exception, is removed.
• Is the situation better, not about the recovery permits. Here lies the reason for the trucks to eliminate the side streets to frisk, to reduce truck traffic. I have never seen such things. Generally, the trucks, where space odaszállítják the necessary goods, is dumped as soon as possible, and the shortest route will disappear from the surroundings. However, a lot of people who deal with transport, all go into an office, pay the parking lot of money, a good case, the recovery fee, and get the félcédulát. Worse, the next day only to have it be a parking fejelve the pulling. Clever! Is not it?
• Not better, the all-clear, or more precisely, due to air pollution with traffic regulations either. Kölked who is our dog, so globalist circles within the "flying", it is usually collected parking fees, or other similar revenue slipped, the latest Ferrari or any other expensive brand entails. They almost never prohibit off. But a poor provider, who has no money like that, because taxes have already been taken off him, you come in my room painting, or other eszközömet gázkészülékemet to fix it, you do not come to the old jószágával. Sure, the money comes in, because they desperately need it. Then it can strike the rigor of the law, and punish it, for a week touring the city, by the time the search for truth punishment. One could say this, what was it? The money, the poor, because the child is under the ban to be bread.
• The Green pénzbánya inexhaustible. You are right in the ragweed. I wrote earlier in the curative effect, and about the nature of the fallow (set-aside) land works right away, kivédhetetlenül, but when the crop is in the area immediately disappears. Again, no revenue is the primary objective, and not the real cause of the allergy. The fact that the pollen is bothering the big orrokat, an excessive immune response. Minor genetic defect. But all this pollen triggers, trigger. The real goal here is the removal of the cash generating capacity of the economy, and all those whom he may be. A farmer plowing the unnecessary costs of unintentional, or a fine of up to szélütötten high. "It is important to statuálás" (The witness film) on the withdrawal. (I think) I know a homeowner who is the woman's house before the moat ample three thread parlagfűért, paid forty thousand HUF. These are plants grown under a 13 333, 33 Ft marihuánáért This is also a lot of it.
• Are the Greens is an indirect method of destruction. Do not even have to go far, only the island. Its time to shed crocodile tájért, lest the Nagymaros hydroelectric megépüljön. Then he turned to the mantle. Just yesterday morning I saw the consequences. Fifteen years ago, sobbing, it was found that this region, the beavers disappeared. It soon acquired a few pairs, and betelepítették. But since installed native species, so too was declared a protected right away. I have since proliferated to művelhetetlen slowly, so the area will be helpless. The problem is not new! Kéményeinkről destroyed by the
Storks, as it is digested by our
A waste. Nice földeinkből
Hunting circles are doing, and the-
Where are we not free to enter.
And if a patient's wife or a poor
Himlős kid longing, devastating
A poor pigeons, moored at once,
And hundreds of thousands who rob,
Judge will be to whom the
Necessary, forced to steal pennies ...
          I can take without war, because
Since I paid for the Jews met; a-
Who is actually perhaps not even
Embernyúzóknak could be called
Skinning kivántatik skin, although
The seeds are stripped merániak
Csontjainkról already, so they
Meat forced incised -
It is true that the metéltetett yell, but
Since I do not need to listen, just
To benefit. - And the midwife -?...
Katona József
Bank Ban

Five-stage drama

1819
                                 Tiborc complaint details.
Only now and only here, only the Greens and tell why the extinction of beavers in the area. The so happened that the owner rejected the búzáját autumn, looking at how you live, comes to development. One morning, went out and saw that the beavers beledöntöttek some trees next to the land of the riverbed. Coast swing! He thought and went home. I saw the other morning he went out to the water, surely the flooded land.
Gosh! This will not be so good! - He thought and he went home again. Could not stay on site because of flooded-sowing highly offended. Feltarisznyált day or two and then went back to the culprit meglesse. It is also not seen a lot, and slammed it in a dry szőlőkaróval fültövön that more wood to chew. Then he brought the two good horses, tools, istránggal, a piece of rope. Concluded the individual strains, and kihúzatta the shore. Felvágta, felpakolta in his car and took him home for winter firewood. From then vigilantly watched, and when he saw one of the genus fadöntő, immediately after being sent to relatives. The Beavers could not take this training, I prefer extinct.
26. And God said, Let us make man
which image and likeness, and
rule the fish from the sea, the birds of heaven,
the cattle, over all the earth
creeping on the ground and all kinds of animals
Bible: Genesis
Then the "good" greens, replacing God's command, terminated the reign, and relocated to the hódokat. Now, one can ötvenezerért agyoncsapni as a protected animal. Oh, what the Hungarian farmer is so much excess money that you do this? Now only a question of when it will be protected again, the Hungarian people in Hungary? I think soon.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr592570963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása