évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A tudomány lépett?

2011.01.11. 12:47 | béla lászló | 1 komment

A tudomány meghátrál?

   Az utóbbi évtizedekben, erős hecckampány folyt, környezetvédelem címén.

Ez, a mai napig folyik, de egyre kevesebb sikerrel. Megkísérlik elhitetni az emberiséggel, hogy az emberi tevékenység tönkreteszi, elpusztítja a földet.

Létrehozták a széndioxid „kvótákat” az országok, területek számára, aztán adják, veszik, mint ha ez valamiféle emberi tulajdon lehetne. Ez nem egyéb, értelmetlen emberi spekulációnál, ami módot próbál adni arra, hogy az önjelölt emberi hatalmasságok, az idő közben teljesen értéktelenné vált pénzeket, ide-oda huzigálhassák az emberek, országok, területek között.

  Nevetséges próbálkozás, melyet a tudomány, valós, téves, vagy hamis, mérési adatokkal, kísérleti eredményekkel igyekszik évtizedek óta alátámasztani.

Megkísérlik figyelmen kívül hagyni, hogy a Föld, egy önálló identitás, egy tőlünk független élőlény, akinek a teremtésben adott feladata, hogy a rajta élő flóra és fauna számára, biztosítsa az élet feltételeit. Ezt ő meg is teszi. Megteszi évezredek, évmilliók óta. Megteszi, a mi tevékenységünkkel együtt, és attól teljesen függetlenül is.

   A napokban láttam az első tudományos megnyilatkozást arra nézve, hogy ez mennyire így működik. Ez egy kisfilm volt, ami a Föld, széndioxid háztartásának egyensúlytartását mutatta be. Érthető animációkkal alátámasztva, miként köti meg a tengerek élővilága a felesleges széndioxidot, és miként szabadítja azt fel, mikor annak szükségét látja. Mindezt, nem néhány ezer, de több millió tonnás nagyságrendekben teszi. És egyensúly van.

Ezt a tudomány, nem a múlt héten tudta meg. évtizedek óta tudta és kutatja.

Ennek ellenére, támogatta és bizonygatta, a pénz érdekei által megkövetelt hazugságokat.

Szomorú!

  Meg kell szűnjenek ezek a törekvések.

A teremtésben a Föld, fontos alkotás. Noha teljes élővilága az ember uralma alá rendeltetett, maga a Föd nem. Ha az emberiség, korábban, vagy napjainkban, olyan szintet érne el, ami képes lenne megnehezíteni a föld egyensúly tartását, a teremtés akkor sem a földet, csak az emberiséget pusztítaná el. Volt már ilyen is.

   Nem az emberi cselekvés, de az emberi szándék, az akarat, a gondolat a mérvadó. Isten rendeléséből, az ember, a teremtésben társteremtő, mint Isten része. Nem haladhat rossz irányban, de most azt teszi. Ezért avatkozik be az univerzum, és változtatja meg a világot a talpunk alatt, anélkül, hogy mindenkit elpusztítana.

 

Béla László

The science to back down?
   In recent decades, there was a strong hecckampány, by way of environmental protection.
It is still going on, but increasingly less successful. Attempt to convince mankind that human activity destroys, destroys the earth.
Carbon dioxide created in the "quotas" of countries, areas, and then give their account, as if it could be some sort of human property. This is nothing more pointless human speculation, which is trying to give way to the self-styled human powers, in the meantime has become totally worthless money back and forth huzigálhassák people, countries and areas.
  Ridiculous attempt by the science fair, false, or false, measurement data, experimental results, supported by decades of trying.
Attempt to ignore that the Earth is a self-identity, an independent from us living beings, whose creation of a task that it can live for flora and fauna, provide the conditions for life.
That he does. Take thousands of years, millions of years. Does, what our activities together, and become fully independent.
   The other day I saw the first manifestation of scientific evidence that this is how it works. This is a short movie, which was the Earth's household balance with carbon dioxide introduced. Supported to understand animations, as it binds the excess carbon dioxide in the marine environment, and how it should be released when it sees a need.
All this, not a few thousand, but several million tonnes to the scales. And there is a balance.
This is a science, it could not last week. for decades and was able to researchers.
Nevertheless, support and assured, the money required by the interests of lies.
Sad!
  It is necessary to eliminate such efforts.
The creation of the Earth, it is important work. Although the total domination of the man destined to wildlife, you're not in the FOD. If mankind, past or present, would reach a level that is capable of holding the balance of the earth would be more difficult, if not a creature of the earth, only to destroy mankind. I have had this as well.
   Not by human action, but the human will, the will, the thought of being decisive. Rendeléséből God, man, társteremtő in creation as God's part. Not exceed the wrong way, but now it does. Therefore interfere in the universe, and change the world beneath his feet, without having to destroy everyone.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr902576419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.11. 16:31:30

Ez az egész széndioxid hülyítés csak azt mutatja,hogy a világ uraiban van még némi szemérem mert nem merik vállalni,hogy ők egyébként a beszívott levegőt akarják megadóztatni,így az elhasznált levegőt sarcolják meg. A globálissal szóval kezdődő szavak mögé bújva próbálják becsapni az egész világot.
Ha valakit érdekel egy jó kis film a témáról ,magyar felirattal:t1115felirat.neobase.hu/content/great-global-warming-swindle
süti beállítások módosítása